Jump to content

Η.Ο.Τ. BrainStorming

Recommended Posts

• Replies 350
  • Created
  • Last Reply

εγώ θα πάω........ :p έχω στείλει πμ ..... ότι ώρα θέλεται και μπορεί και ο hipridis........

Αρχική απάντηση από F117 [Σήμερα, στις 01:02]

@TASOS άμα έρθεις και εσύ πες μου για να φέρω τους 3700+ μου :) ( δεν ξέρω για cold bug)

Θα προσπαθήσω να είμαι εκεί....μεσημεράκι πιστεύω.

Θα φέρω και τη δικιά μου Ultra-D μαζί με μνήμες.

Αρχική απάντηση από TASOS

Θα φέρω και τη δικιά μου Ultra-D μαζί με μνήμες.

Εσύ θα μπεις, η μητρική, καθώς και οτιδήποτε έχει σχέση με την πράσινη, δε νομίζω να μπουν... :p

Κατά βάθος αυτό που προσπαθεί ο hipro είναι να σας γλυκάνει με τα της intel, και να αλλαξοπιστήσετε :hehe:

Αρχική απάντηση από deninho [Σήμερα, στις 13:15]

Εσύ θα μπεις, η μητρική, καθώς και οτιδήποτε έχει σχέση με την πράσινη, δε νομίζω να μπουν... :p

Κατά βάθος αυτό που προσπαθεί ο hipro είναι να σας γλυκάνει με τα της intel, και να αλλαξοπιστήσετε :hehe:

Εχω προβλέψει :D

Η μητρική θα μπεί ιγκόγκνιτο ... σε κουτί από Asus X38

Αρχική απάντηση από deninho [Χθες, στις 13:15]

Χε,χε,χε........"έμμεση προπαγάνδα"...... :D

Θέλω να σας πω ότι ΣΕ ΠΡΩΤΗ φάση, και κατόπιν αποτελεσμάτων στο hwbot και προσπάθειας, έχω επιλέξει τον giorgos th. να πάιξει με τα παρακάτω:

ASUS Blitz Extreme

1 και 2 ΑΤΙ 2900ΧΤ με μονή και CF

Yorkfield QX9650

Cellshock DDR3 PC14400

Mε LN2 o επεξεργαστής και με αέρα οι κάρτα/ες..... :)

Αυτή η επιλογή του χρήστη ΔΕΝ έγινε τυχαία, αλλά βασίστηκα στην προσπάθεια που έχει καταβάλει για την ομάδα στο hwbot..... ;)

Όποιοι διαφωνούν τα το πουν στα ίσα..... :)

Την άλλη Κυριακή θα είναι άλλος χρήστης και πάει λέγοντας.....

Να πώ επίσης ότι ΌΛΟΙ όσοι θέλετε, θα παίξετε με πολύ και διάφορο hardware και με ότι έχω/έχετε/έχουμε......Sponsors ΔΕΝ έχουμε ακόμα αλλά θα προσπαθήσουμε μόνοι μας για αρχή...... :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.