Jump to content

Η.Ο.Τ. BrainStorming

Recommended Posts

Ετσι tsan ελα και εσύ αντε μπες στην δεκάδα...

μου φένεται η κάποιος κάθεται στην καρέκλα μας?

• Replies 350
  • Created
  • Last Reply

Έκανε δουλειά ο QX9650.Συγχαρητήρια σε όλους σας παιδιά :T: :clap: :banging::worship: go H.O.T. !!!

’ντε και κάνας Xeon να σκίσετε τα wPrime :whistling

Αρχίζει να αποδίδει σιγά σιγά η προσπάθεια.

Μπράβο σε όλους. Έχουμε αστέρια overclockers.

Χθες, στα πλαίσια του συνεταιρικού Benching κάναμε με τον Phil μια πρώτη προσπάθεια για triple SLI σε Striker αλλά δεν μας έκατσε.

:( :( δεν άνοιγε καθόλου το pc? κανα γοριλλάκο ρώτα που είχε κάνει μια φορά με άπειρες κάρτες πάνω......εγώ χθες βράδυ δεν έκανα τπτ τελικά :/ αλλά το έχω έτοιμο για μπαλκόνι :p
Αρχική απάντηση από mariosalice

Αρχίζει να αποδίδει σιγά σιγά η προσπάθεια.

Μπράβο σε όλους. Έχουμε αστέρια overclockers.

Χθες, στα πλαίσια του συνεταιρικού Benching κάναμε με τον Phil μια πρώτη προσπάθεια για triple SLI σε Striker αλλά δεν μας έκατσε.

Μάριε, τι δεν έκατσε καλά με το 680 και δεν το κάνατε?

Με ενδιαφέρει αυτό...γι'αυτό ρωτάω....:D

@hayabusa

Εχω εναν 2400+ πάνω σε μια Chaintech εν' ανάγκη μπορώ να του βάλω και νερό ( ίσως και ΤΕC αν και είναι μικρό το TEC ). Που περιμένεις να πάει γιατί αν θυμάμαι καλά δεν ήταν και πρώτο κομμάτι.

@KPap13: Πιστευω πως και καλο κομματι να μην ειναι οπως λες 350-400ΜΗz μπορει να ανεβει...Εδω ανεβαινει ο 1800+(palomino)

εξαρταται βεβαια και απο το αν αντεχουν οι μνημες σου και η καρτα γραφικων σου...βασικα καλυτερα θα ηταν νο κλοκαρεις εχοντας κλειδωσει αν ειναι δυνατον τον agp για να μην εχεις προβληματα...:)

Δεν με ενδιαφέρει να ποστάρω εγώ. Σε ρώτησα αν δεν έχεις βρεί να στον δανείσω να δοκιμάσεις. Αν σε ενδιαφέρει στείλε ενα pm που θέλεις να συναντηθούμε να στα δώσω από κάρτα του έχω μια 6200 της Asus. Από μνήμες θα το ψάξω.

ενα μεγαλο ευχαριστω στον Dorian το δεμα του οποιου μολις παρελαβα και ενα επισης μεγαλο ευχαριστω στον KPap13 το υλικο του οποιου θα παραλαβω το απογευμα...:T: :T:

Ξεκιναω αμεσως δουλειά και αν μπορεσω θα ανεβασω και φωτογραφιες...;)

Αρχική απάντηση από GoriLLakoS [Σήμερα, στις 10:49]

Μάριε, τι δεν έκατσε καλά με το 680 και δεν το κάνατε?

Με ενδιαφέρει αυτό...γι'αυτό ρωτάω....:D

Το hardware στήσιμο ήταν σωστό.

Είχαμε φωτό από το XS από eVGA.

Επίσης το τροφοδοτικό ήταν εντάξει και όλες οι διπλές τροφοδοσίες στη θέση τους με enermax 1000.

Υπήρχε ένα Χ4 raid-0 με τέσσερις ράπτορες 36Gb και 4GB μνήμης.

Αυτό και η απίστευτη ταχύτητα του ίσως και να ήταν μια πιθανή αιτία που δεν είδαμε triple SLI στα Vista.

Το BIOS το γυρίσαμε στα default με 1.45v NB.

Το απλό SLI δούλευε και στις θέσεις 1-2 και στις 1-3.

Δηλαδή στο πρώτο PCIe x16 η μια κάρτα και στο PCIeX8 η δεύτερη ή κανονικά στα δύο 16άρια.

Όταν βάζαμε τρεις κάρτες, εξαφανιζόταν η δυνατότητα ενεργοποίησης του SLI στο control panel.

Κανονικά θα έπρεπε με τους 169.25 να εμφανιστεί επιλογή να ενεργοποιήσουμε τριπλό SLI αλλά αξαφανιζόταν εντελώς η επιλογή SLI.

Η πλάκα είναι ότι με τρεις κάρτες, έχουμε επιδόσεις στα benchmark ίσες με διπλό SLI χωρίς να κάνουμε τίποτα στο control panel.

Παράξενο αυτό.

Κάτι όμως δεν ήταν σωστά στημένο στην εγκατάσταση των Vista και δεν μπόρεσα να το διορθώσω.

Με δεξί κλικ στο desktop δεν υπήρχε η επιλογή Nvidia control panel.

Tο SPi δεν μπορούσε να τρέξει από το raid-0 ενώ από USB key έτρεχε.

Η εγκατάσταση των οδηγών raid είχε γίνει λάθος και είχε ξεμείνει μια συσκευή Raid/SCSI με unsigned driver, που δεν έπρεπε να υπάρχει καθόλου και δεν μπορούσα να την απεγκαταστήσω.

Γενικά αν και πολύ γρήγορο το μηχάνημα, τα Vista δεν είχαν εγκατασταθεί σωστά.

Η γνώμη μου είναι ότι πρέπει να γίνει μια καθαρή εγκατάσταση των Vista από την αρχή και να ξαναδοκιμάσουμε, χωρίς κάποια παράξενα προγράμματα όπως το Norton.

Ή αν υπάρχει κάποιος εθελοντής ας μου φέρει τη δική του κάρτα 8800GTX να τη δοκιμάσω στο δικό μου, γιατί του Phil έχει πάνω υδρόψυξη και δεν γίνεται.

τα πρωτα αποτελεσματα και απο εμενα με το νεο υλικο εχουν ανεβει και παω να προσθεσω-βελτιωσω μερικα ακομα!!! :devil:

Συγχαρητήρια Guys για τα αποτελέσματα ... :) Πάμε να ανεβαίνει η H.O.T. ! Όπως έγραψε και ο elefsinaras : "this is the REAL VENDOUZA" :D ... Ποπο, έχουμε τα τρία πρώτα PC Mark 05 ... Αλήθεια hipro, τί μας επιφυλάσσεις μετά τα 27.1k ? ... :blink:

To 3Way SLI δούλεψε μια χαρά τελικά στην Striker του Phil και πετύχαμε με αέρα και συμβατικά μέσα ωραία αποτέλεσματα.

Περισσότερα αύριο.

Αρχική απάντηση από pcfreak111

Είναι σωστό να χρησιμοποιήσω υπολογιστή από φίλο για να πάρω πόντους στο hwbot.org;

πλακα κανεις ετσι; εδω εχουμε κανει οπως ειπε και ο φιλος απο πανω ενα καρο ανταλλαγες μεταξυ μας...εκει θα κολλησεις; ;):D

Εντάξει γιατί τώρα έχω κάτι αποτελέσματα να ανεβάσω!

edit:σήμερα βρήκε να έχει πρόβλημα ο server!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.