Jump to content

Η.Ο.Τ. BrainStorming

Recommended Posts

• Replies 350
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Borg

Θα μεγαλουργήσεις με τον duron, είσαι ο επόμενος gprhellas / hipro :hehe:

περιμενω τη μεγαλη ωρα πως και πως...:devil:

Αρχική απάντηση από psiloshac

Κοιταξα πριν λιγο και ειχαμε 9150 τωρα γιατι εχουμε 8980? το μποτ τρελαθηκε..

δεν τρελαθηκε,συμβαινουν πολλες φορες αυτα και ειναι απολυτα λογικα...

ε ναι.......... λολ........... είδα........ήταν Τρίτη χθες αν θυμάσε χαχαχααχ! μπήκε και στο τοπ 10 λολ..........λες να γίνει το 1-2-3? :p

αν θέλει κάποιος και έχει όρεξη να κλοκάρει με athlonxp στέλνω* από Ηράκλειο abit NF7-S rev2 με Modded bios πάνω, ψυκτράκια στα mosfets και χάλκινη ψύκτρα στο Northbridge, πήγαινε αρκετά καλά από ότι θυμάμαι και χτυπούσε και ψηλα FSB . Ακόμα athlon xp mobile barton 2500, περίπου μέχρι 10Χ255 τον είχα πάει.

την μητρική δεν την θέλω πίσω ας κρατηθεί στην Αθήνα για όποιον θέλει να δοκιμάσει. την CPU θα την ήθελα πίσω κάποια στιγμή έστω και σε μη λειτουργική κατάσταση για τη συλλογή μου από CPU. Και τα δύο έχουν 1,5 χρόνο να δουλέψουν και δεν ξέρω αν λειτουργούν ακόμα, είναι βέβαια αποθηκευμένα.

Επειδή δεν έχω καταλάβει πως παει η βαθμολογία στο Hwbot, εάν κλοκάρω τον q6600 που έχω και κάθεται εδώ και δυό μήνες με ένα νορμαλ αποτέλεσμα υποθετικά 3600-4000 θα προστεθεί κανένας βαθμός στην ομάδα ή τσάμπα θα γίνει η διαδικασία.

* εντελώς free όλα για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις.

axm........επειδή βλέπω οτι σήμερα θα έχει ένα κρυο το βραδάκι........και δεν πιστεύω να βγώ έξω.......λέω να βγώ στο μπαλκόνι όπως και πέρισυ για κανα bench.......mpalkoni :D :D

Αρχική απάντηση από hipro5 [Σήμερα, στις 08:31]

Χε, χε, χε.......hwbot ownage...... :D......και ακόμα ΔΕΝ έχει τελειώσει το "πρώτο κύμα".... :):cool:

αυτό δεν θα είναι κύμα θα είναι τσουνάμι......:p

Έτσι Γιώργαρε δώσε...

Αντε βασίλη μπές και εσύ να έχουμε τετράδα στην δεκάδα...:p

Αν χάσεις κανα πιπίνη που λέει ο F117 ελα μια μερα απο την σχολή μου να σου γνωρίσω όσα θές...γίνεται θύελλα...:jump:

Σε λιγο μου φαινεται ολη δεκαδα θα ειναι μπλε...........

γμτ...να ειχαμε προλαβει και το CF....θα ημασταν 4 τωρα...:cry:

Αρχική απάντηση από elefsinaras

έλα bill μήπως ήρθε η ώρα να κανεις και εσύ ένα γύρο ?

Εγώ...ενα γύρο απ'όλα χωρίς κρεμμύδι θέλω μόνο...

Θα έρθει και η ώρα η δικιά μου μωρρέ , θα έρθει...αλλά θα πάω στο No.2..:hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.