Jump to content

Η.Ο.Τ. BrainStorming

Recommended Posts

• Replies 350
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από hayabusa [Χθες, στις 23:13]

@mariosalice: Ο Borg θα μου φερει καποια στιγμη ενα duron 800 οποτε ενημερωσε οταν μπορεσεις τη σχετικη λιστα.

Thanx Borg :T: :T:

Ενημερώθηκε και σου λείπει μόνο μια μητρική με AGP.

’ντε λίγο ακόμα κέλει και ξεκινάς τα bench.

Αρχική απάντηση από racer [Χθες, στις 23:24]

Ανέβασα ένα SPI στα 3815 (15.1 sec) και λέει ότι δεν είμαι ούτε μέσα στους 1000...:weep::confused:

Δεν έχει σημασία αν είσαι ο χιλιοστός.

Σημασία έχει να μην έχουν μπεντσάρει πολλοί με ίδιο βασικό hardware και θα πάρεις πόντους.

Πχ, βασικό στο SPi είναι η CPU.

Αν εσύ έχεις 8088 και δεν έχει μπεντσάρει άλλος, βγαίνεις πρώτος στην κατηγορία και παίρνεις πόντους.

Αλλά δεν τρέχει 32bit λειτουργικά ο 8088 και νομίζω ότι το SPi θέλει 32bit λειτουργικό.

Αρχική απάντηση από mariosalice

Ενημερώθηκε και σου λείπει μόνο μια μητρική με AGP.

’ντε λίγο ακόμα κέλει και ξεκινάς τα bench.

μητρικη για τον duron εχω( μια gigabyte-GA-7VRX rev 2.0) οποτε θα ξεκινησω κατευθειαν μολις τον παρω στα χερια μου:devil:...το θεμα ειναι να βρεθει καμια μητρικη 775 και κανενας c2d η quad...:D

Απο την Πεμπτη και για 7 μερες θα ειμαι αδειουχος.....οποιος (hipro) θελει τιποτα ειμαι ευκαιρος............:D :D

Αν η Gt μου μπει με τον 9650 παρεα και τρεξει στοκ στα 770mhz,εχουμε και τις κατηγοριες της..........γυρω στους 70-80 ποντους υπολογιζω..

http://www.xtremesystems.org/forums/attachment.php?attachmentid=68253&d=1196804192

Και λέει και -

1kΩ variable resistor should be used for the vGPU mod in order to maintain the minimum voltage close to stock. A 500Ω VR will force the vGPU slightly higher than stock vGPU even when the VR is tuned for maximum resistance = lowest vGPU increase.

αχμ :p :P α7 :p πες μην φέρω τπτ μλκίες :p

ευτυχώς που με ρωτάτε κι όλας πρώτα :hehe:

Bsk

Φέρτε 1kΩ kai λίγο μεγαλύτερη απο 20kΩ(όποια λίγο μεγαλύτερη βρείτε) για τις μνήμες.

Αν γουστάρετε αγοράστε και κανένα διακοπτάκι μικρό να σας το χώσω πάνω ώστε να ανοιγοκλείνετε τα mods όποτε θέλετε ;)

’....και καλώδιάκια εεε

Αρχική απάντηση από hayabusa

@mariosalice: Ο Borg θα μου φερει καποια στιγμη ενα duron 800 οποτε ενημερωσε οταν μπορεσεις τη σχετικη λιστα.

Thanx Borg :T: :T:

np :)

Θα μεγαλουργήσεις με τον duron, είσαι ο επόμενος gprhellas / hipro :hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.