hayabusa Δεκέμβριος 7, 2007 #21 Δεκέμβριος 7, 2007 oυτε και εγω βλεπω κατι το μεμπτο σε αυτο..Hipro ενημερωσε οσο το δυνατον πιο συντομα, βαρεθηκα να κανω tweaking και overclocking σε λαπτοπ ( γιατι τον Athlon Xp τον εχω ξεζουμισει πλεον)
naz Δεκέμβριος 7, 2007 #22 Δεκέμβριος 7, 2007 θα έρχετε το αφεντικό με βανάκι θα ξαμολάει τα τούμπανα θα πατάμε εμείς το κουμπάκι calculate 1M θα κρατάμε ss και το βανάκι καπνός....σε 1 βδομαδα delivery θα βγούμε πρώτοι με διπλάσια ποντάκια....:banging:
hipro5 Δεκέμβριος 7, 2007 #23 Δεκέμβριος 7, 2007 Αρχική απάντηση από sofix [Σήμερα, στις 15:27] θειο,στειλε κ κανα κανιστρο μαζι,τοσο LN εχουμε στο ΙΤΕ για "ερευνητικους" σκοπους... :clap: επισης,αυτο δεν ειναι εναντια στο ευ-αγωνιζεσθαι? λεω εγω τωρα... εκτος αν ετσι δουλευει το "συστημα" και βλέπουμε ομαδες με τοσα λιγα μελη και να ειναι τοσο ψηλα... ΑΝ έχεις τη δυνατότητα να παίξεις ΚΑΙ με ’ζωτο ή Dry Ice, και κάνιστρο θα σου στείλω και κάρτα έτοιμη με το κάνιστρό της.... Ηδη θα αρχίσουν μερικά παιδιά να παίζουν αυτές τις μέρες..... Καλό θα ήταν να κάνει κάποιος ένα Θέμα και να δηλώνουν συμμετοχή όσοι θα ήθελαν να παίξουν έτσι.....ΔΕ θα είναι με σειρά προταιρεότητας (ποιός θα ποστάρει πρώτος π.χ.) αλλά θα κάνουμε κάποια κλήρωση με τα ονόματα.... ΟΛΟΙ θα παίξουν ΚΑΙ ΜΕ Yorkfield και με τετραπύρηνους και με διπύρηνους και με ότι έχει ο καθένας μας........ Αρχική απάντηση από naz [Σήμερα, στις 15:57] θα έρχετε το αφεντικό με βανάκι θα ξαμολάει τα τούμπανα θα πατάμε εμείς το κουμπάκι calculate 1M θα κρατάμε ss και το βανάκι καπνός....σε 1 βδομαδα delivery θα βγούμε πρώτοι με διπλάσια ποντάκια....:banging: Τι λές βρε τρελέ..... !..... Θα πρέπει να "πασχίσετε" για να βγάλετε σκόρ.....μην τα θέλετε και όλα έτοιμα.....
hipro5 Δεκέμβριος 7, 2007 #25 Δεκέμβριος 7, 2007 Αρχική απάντηση από F117 [Σήμερα, στις 16:26] παίζει μόνο με hardcore"?δλδ άζωτα ss ? ΌΧΙ.........ΟΛΟΙ θα πάρετε της HOT.....ΟΤΙ έχω θα το δώσω κι ελπίζω και μερικοί φίλοι ακόμα....
racer Δεκέμβριος 7, 2007 #26 Δεκέμβριος 7, 2007 Αρχική απάντηση από F117 παίζει μόνο με hardcore"?δλδ άζωτα ss ? Το αυτό... Με μια καλή αερόψυξη η υδρόψυξη δε γίνεται?EDIT: OK, με πρόλαβες
mariosalice Δεκέμβριος 7, 2007 #27 Δεκέμβριος 7, 2007 Έγινε το thread, για δηλώσεις συμμετοχής - προσφοράς hardware και για ιδέες υλοποίησης τους.http://www.thelab.gr/showthread.php?postid=639295#post639295
hipro5 Δεκέμβριος 7, 2007 #28 Δεκέμβριος 7, 2007 Αρχική απάντηση από mariosalice [Σήμερα, στις 16:44] Έγινε http://www.thelab.gr/showthread.php?postid=639295#post639295 :worship:
deninho Δεκέμβριος 7, 2007 #29 Δεκέμβριος 7, 2007 Αρχική απάντηση από hipro5 :worship: Βασικά το :worship: πρέπει να πάει σε εσένα, όχι μόνο για την ιδέα, αλλά και την διάθεση για την υλοποίησή της. Γτ την ιδέα την είχα κι εγώ, αλλά χωρίς να έχω κάτι να διαθέσω, δεν μπορούσα να την θέσω επί τάπητος Οπότε: Μπράβο Γιώργο :D
mariosalice Δεκέμβριος 7, 2007 #30 Δεκέμβριος 7, 2007 Όλοι μας μπορούμε να διαθέσουμε κάτι.Εξαρτάται τι θέλει ο καθένας.Μπορεί το παλιό hardware που έχουμε στην αποθήκη να το χρειάζεται κάποιος.Δεν μπεντσάρουν όλοι με την τελευταία λέξη της μόδας.
oxide Δεκέμβριος 7, 2007 #31 Δεκέμβριος 7, 2007 αν και δεν μπεντσαρω(ακομα) οφειλω να αναγνωρισω την φοβερη ιδεα...που αν ολα πανε καλα θα πολλαπλασιασει τους ποντους.μπραβο παιδια για την αγαπη που δειχνεται για το αθλημα...
papatsonis Δεκέμβριος 7, 2007 #32 Δεκέμβριος 7, 2007 πειραζει να ζητησω εναν handpicked AMD 5200+ ?:tomato: , με περασαν κατι πολωνοι, και με το clock που εχουν δε τους φτανω με τπτ με το δικο μου
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.