Jump to content

Τι εγινε στο hwbot,H.O.T και hipro5???

MADKiller7

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Εχω μια απορια,στο hwbot ειδα τα εξης

http://www.hwbot.org/team.do?teamId=1632

ο Hipro5 δεν ειναι στην H.O.T

και ειναι στην Team MXS ModLabs.net

http://www.hwbot.org/user.do?userId=6572.

Δεν ξερω αν ποσταρω στην σωστη κατηγορια αλλα τι εγινε ρε παιδια,εφυγε?τσακωθηκε?βαρεθηκε?καποιος μπηκε με τα στοιχεια του και τα αλλαξε?

ΜΗΝ αγχώνεσαι....... :D

Επειδή τα παιδάκια απ'την OCX πήραν ψηλά τον αμανέ και άρχισαν να μας κοροιδεύουν, όταν τελικά έφτασαν στην πρώτη θέση, άλλαξα ομάδα και πήγα στους MXS για να "κοπεί η χαρούλα τους".... :D

Τώρα που ξαναγύρισε ο MickeyMouse και ο Gorod στους MXS, ξαναήρθα κι εγώ στον τόπο μου..... ;)

Κι επειδή θα ΠΡΕΠΕΙ να δώσουμε ένα μάθημα στους "υπερόπτες" OCX, θα κάνω μία πρόταση αφού την ολοκληρώσω πρώτα..... ;)

ΡΕ τι κανουν εκει στο hwbot?πριν 5 λεπτα που ποσταρα o hipro5 ηταν στη ομαδα που αναφερα πιο πανω,ΔΕΝ ηταν στην δικια μας,εκανα και ανανεωση τις σελιδες.Τωρα ειναι κανονικα σε εμας παλι.Το ανεφεραν και στο PCTechnology σε ενα θεμα,δεν το ειδα μονο εγω.

Αρχική απάντηση από hipro5 [Σήμερα, στις 12:09]

Σε λίγο θα παίξετε ΟΛΟΙ της HOT με ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ HARDWARE.....;)

δώσε μπάρμπα. με δανεικό laptop είμαι.
Αρχική απάντηση από hipro5

Σε λίγο θα παίξετε ΟΛΟΙ της HOT με ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ HARDWARE.....;)

θα δωσεις καινουργιο hardware σε ολους μας ρε θηριο; αν το κανεις αυτο θα σου φτιαξω αγαλμα και το στησω στην πλατεια Συνταγματος :jump:

λολ

προβλεπω να εχουμε τρελλες εγγραφες στο Hwbot + ΗΟΤ μεχρι το βραδυ, μετα την ανακοινωση του θειου Hipro :D

δωσε και μενα Θειο !! το συστημα της υπογραφης μου,δεν βγαζει καν 3dmark 01...

we need more points !!:p

τοσο καιρο λεω να ανεβασω και εγω τιποτα,αλλα με διακατεχει μια ανυπερβλητη ανια...

πλεον,καθε ποντος ειναι χρησιμος..ε,οχι και 5η θεση...

θα ανεβασω το βραδυ που θα εχει καλυτερες θερμοκρασιες @ Ριο,να συνεισφερω και εγω το κατιτις μου ..:p

και εγω λεω να ανεβάσω κανα πόντο να γραφτώ και με το καλό

Να πιάσει τοπο και το σύστημα :p

Εγώ θέλω για μια βραδιά μόνο (:p) ένα σύστημα με Core 2 Quad να νιώσω λίγο πώς είναι να κλοκάρεις το new stuff και να εξασκήσω λίγο την τέχνη του o/c, γιατί έχω μείνει αρκετά πίσω με το σύστημα της υπογραφής...

Εεεε.........Δανεικό θα είναι το hardware βρε......θα τα πέρνει ο κεθένας κι από λίγο...... :D

βρε δεν με χαλαει καθολου λεμε...πες μονο πως θα γινει ολη η ιστορια και μετα η 2η-3η θεση ειναι παιχνιδι...

Αρχική απάντηση από hipro5 [Σήμερα, στις 15:04]

Εεεε.........Δανεικό θα είναι το hardware βρε......θα τα πέρνει ο κεθένας κι από λίγο...... :D

ΛΟΛ καλό. Το πακέτο θα περιλαμβάνει και Hipro5?

θειο,στειλε κ κανα κανιστρο μαζι,τοσο LN εχουμε στο ΙΤΕ για "ερευνητικους" σκοπους... :clap:

επισης,αυτο δεν ειναι εναντια στο ευ-αγωνιζεσθαι? λεω εγω τωρα...

εκτος αν ετσι δουλευει το "συστημα" και βλέπουμε ομαδες με τοσα λιγα μελη και να ειναι τοσο ψηλα...

Αρχική απάντηση από sofix

θειο,στειλε κ κανα κανιστρο μαζι,τοσο LN εχουμε στο ΙΤΕ για "ερευνητικους" σκοπους... :clap:

επισης,αυτο δεν ειναι εναντια στο ευ-αγωνιζεσθαι? λεω εγω τωρα...

εκτος αν ετσι δουλευει το "συστημα" και βλέπουμε ομαδες με τοσα λιγα μελη και να ειναι τοσο ψηλα...

Γιατί ρα? Είναι κακό ή μη θεμιτό να δανειστείς επεξεργαστή/mobo κτλ. και, αφού κάνεις τα μαγικά σου και ό,τι καλύτερο μπορείς, να τα δώσεις πίσω? Μια χαρά μου φαίνεται...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.