MADKiller7 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7, 2007 Εχω μια απορια,στο hwbot ειδα τα εξηςhttp://www.hwbot.org/team.do?teamId=1632ο Hipro5 δεν ειναι στην H.O.Tκαι ειναι στην Team MXS ModLabs.nethttp://www.hwbot.org/user.do?userId=6572.Δεν ξερω αν ποσταρω στην σωστη κατηγορια αλλα τι εγινε ρε παιδια,εφυγε?τσακωθηκε?βαρεθηκε?καποιος μπηκε με τα στοιχεια του και τα αλλαξε?
hayabusa Δεκέμβριος 7, 2007 #2 Δεκέμβριος 7, 2007 μαλλον κανεις καποιο λαθος...τωρα μολις μπηκα και τον βλεπω κανονικα στην ομαδα μας...
hipro5 Δεκέμβριος 7, 2007 #4 Δεκέμβριος 7, 2007 ΜΗΝ αγχώνεσαι....... Επειδή τα παιδάκια απ'την OCX πήραν ψηλά τον αμανέ και άρχισαν να μας κοροιδεύουν, όταν τελικά έφτασαν στην πρώτη θέση, άλλαξα ομάδα και πήγα στους MXS για να "κοπεί η χαρούλα τους".... Τώρα που ξαναγύρισε ο MickeyMouse και ο Gorod στους MXS, ξαναήρθα κι εγώ στον τόπο μου..... Κι επειδή θα ΠΡΕΠΕΙ να δώσουμε ένα μάθημα στους "υπερόπτες" OCX, θα κάνω μία πρόταση αφού την ολοκληρώσω πρώτα.....
MADKiller7 Δεκέμβριος 7, 2007 Author #5 Δεκέμβριος 7, 2007 ΡΕ τι κανουν εκει στο hwbot?πριν 5 λεπτα που ποσταρα o hipro5 ηταν στη ομαδα που αναφερα πιο πανω,ΔΕΝ ηταν στην δικια μας,εκανα και ανανεωση τις σελιδες.Τωρα ειναι κανονικα σε εμας παλι.Το ανεφεραν και στο PCTechnology σε ενα θεμα,δεν το ειδα μονο εγω.
hipro5 Δεκέμβριος 7, 2007 #6 Δεκέμβριος 7, 2007 Σε λίγο θα παίξετε ΟΛΟΙ της HOT με ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ HARDWARE.....
.38-.45 Δεκέμβριος 7, 2007 #8 Δεκέμβριος 7, 2007 Αρχική απάντηση από hipro5 [Σήμερα, στις 12:09] Σε λίγο θα παίξετε ΟΛΟΙ της HOT με ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ HARDWARE..... δώσε μπάρμπα. με δανεικό laptop είμαι.
hayabusa Δεκέμβριος 7, 2007 #9 Δεκέμβριος 7, 2007 Αρχική απάντηση από hipro5 Σε λίγο θα παίξετε ΟΛΟΙ της HOT με ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ HARDWARE..... θα δωσεις καινουργιο hardware σε ολους μας ρε θηριο; αν το κανεις αυτο θα σου φτιαξω αγαλμα και το στησω στην πλατεια Συνταγματος
sofix Δεκέμβριος 7, 2007 #10 Δεκέμβριος 7, 2007 λολ προβλεπω να εχουμε τρελλες εγγραφες στο Hwbot + ΗΟΤ μεχρι το βραδυ, μετα την ανακοινωση του θειου Hipro δωσε και μενα Θειο !! το συστημα της υπογραφης μου,δεν βγαζει καν 3dmark 01... we need more points !!
hayabusa Δεκέμβριος 7, 2007 #11 Δεκέμβριος 7, 2007 παντως πρεπει να κανουμε κατι γρηγορα γιατι οπως ειδα πεσαμε στην 5η θεση...
sofix Δεκέμβριος 7, 2007 #12 Δεκέμβριος 7, 2007 τοσο καιρο λεω να ανεβασω και εγω τιποτα,αλλα με διακατεχει μια ανυπερβλητη ανια... πλεον,καθε ποντος ειναι χρησιμος..ε,οχι και 5η θεση... θα ανεβασω το βραδυ που θα εχει καλυτερες θερμοκρασιες @ Ριο,να συνεισφερω και εγω το κατιτις μου ..
TifoziF1 Δεκέμβριος 7, 2007 #13 Δεκέμβριος 7, 2007 Θείο θέλω ένα DeepBlue ας είναι και περσινό μοντέλο..
SirDiman Δεκέμβριος 7, 2007 #14 Δεκέμβριος 7, 2007 και εγω λεω να ανεβάσω κανα πόντο να γραφτώ και με το καλό Να πιάσει τοπο και το σύστημα
nickstamat Δεκέμβριος 7, 2007 #15 Δεκέμβριος 7, 2007 Εγώ θέλω για μια βραδιά μόνο () ένα σύστημα με Core 2 Quad να νιώσω λίγο πώς είναι να κλοκάρεις το new stuff και να εξασκήσω λίγο την τέχνη του o/c, γιατί έχω μείνει αρκετά πίσω με το σύστημα της υπογραφής...
hipro5 Δεκέμβριος 7, 2007 #16 Δεκέμβριος 7, 2007 Εεεε.........Δανεικό θα είναι το hardware βρε......θα τα πέρνει ο καθένας κι από λίγο......
hayabusa Δεκέμβριος 7, 2007 #17 Δεκέμβριος 7, 2007 Αρχική απάντηση από hipro5 Εεεε.........Δανεικό θα είναι το hardware βρε......θα τα πέρνει ο κεθένας κι από λίγο...... βρε δεν με χαλαει καθολου λεμε...πες μονο πως θα γινει ολη η ιστορια και μετα η 2η-3η θεση ειναι παιχνιδι...
mariosalice Δεκέμβριος 7, 2007 #18 Δεκέμβριος 7, 2007 Αρχική απάντηση από hipro5 [Σήμερα, στις 15:04] Εεεε.........Δανεικό θα είναι το hardware βρε......θα τα πέρνει ο κεθένας κι από λίγο...... ΛΟΛ καλό. Το πακέτο θα περιλαμβάνει και Hipro5?
sofix Δεκέμβριος 7, 2007 #19 Δεκέμβριος 7, 2007 Αρχική απάντηση από hipro5 Εεεε.........Δανεικό θα είναι το hardware βρε......θα τα πέρνει ο κεθένας κι από λίγο...... θειο,στειλε κ κανα κανιστρο μαζι,τοσο LN εχουμε στο ΙΤΕ για "ερευνητικους" σκοπους... :clap: επισης,αυτο δεν ειναι εναντια στο ευ-αγωνιζεσθαι? λεω εγω τωρα... εκτος αν ετσι δουλευει το "συστημα" και βλέπουμε ομαδες με τοσα λιγα μελη και να ειναι τοσο ψηλα...
nickstamat Δεκέμβριος 7, 2007 #20 Δεκέμβριος 7, 2007 Αρχική απάντηση από sofix θειο,στειλε κ κανα κανιστρο μαζι,τοσο LN εχουμε στο ΙΤΕ για "ερευνητικους" σκοπους... :clap: επισης,αυτο δεν ειναι εναντια στο ευ-αγωνιζεσθαι? λεω εγω τωρα...εκτος αν ετσι δουλευει το "συστημα" και βλέπουμε ομαδες με τοσα λιγα μελη και να ειναι τοσο ψηλα... Γιατί ρα? Είναι κακό ή μη θεμιτό να δανειστείς επεξεργαστή/mobo κτλ. και, αφού κάνεις τα μαγικά σου και ό,τι καλύτερο μπορείς, να τα δώσεις πίσω? Μια χαρά μου φαίνεται...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.