nickstamat Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7, 2007 Καλησπέρα παιδιά, ψάχνω καλώδιο D-Sub 15pin για οθόνη αλλά με γωνιακό βύσμα γιατί αλλιώς δε χωράει μεταξύ της πλάτης της οθόνης και της βάσης. Θα επισυνάψω φωτό αργότερα που θα πάω σπίτι.
DarkSaga Δεκέμβριος 7, 2007 #3 Δεκέμβριος 7, 2007 πάρε ένα καλώδιο χοντρό και σφάξε το εξωτερικό περίβλυμα chuck-ισε το απαλά και άστο να παίζει χρόνια απροβλημάτιστα...
nickstamat Δεκέμβριος 7, 2007 Author #4 Δεκέμβριος 7, 2007 Αυτό: Θέλω να το αλλάξω γιατί έχει χαλάσει στο σημείο που μπαίνει στο βύσμα και δεν κάνουν πάντα επαφή τα καλωδιάκια μέσα, με αποτέλεσμα να χάνω άλλοτε το κόκκινο, άλλοτε το μπλε κ.λπ. όποτε κουνάω την οθόνη... EDIT: Θα δοκιμάσω κι αυτό που είπες DarkSaga, αλλά αφού εξαντλήσουμε το ενδεχόμενο να υπάρχει έτοιμο με γωνία, γιατί δε θέλω να καταστρέψω άλλο καλώδιο έτσι για πλάκα...
mini_fan Δεκέμβριος 7, 2007 #5 Δεκέμβριος 7, 2007 Ισως να διατιθεται κατι τετοιο απο την εταιρια της οθονης (Samsung, LG κλπ). Για ρωτα στην αντιπροσωπεια μηπως εχουν. Μπορει να ειναι ευκολο να βρεις μεσω εκεινων, αφου διαθετουν την οθονη με αυτο το βυσμα, θα εχουν και μια ιδεα για το που θα βρεις ανταλλακτικα.
DarkSaga Δεκέμβριος 7, 2007 #6 Δεκέμβριος 7, 2007 αν εμπιστευεσαι το χέρι σου μπορείς να τα κολλήσεις σε ένα απλό d-sub κάθετα κατευθείαν.ακριβά δεν τα καλωδιάκα για να πειραματιστείς http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=23&category=69978275&product=878286αλλά σίγουρα το μαμά είναι πιο καλαίσθητο....
nickstamat Δεκέμβριος 7, 2007 Author #7 Δεκέμβριος 7, 2007 Ευχαριστώ παιδιά, θα ψάξω πάλι αυτά που μου είπατε και θα δω...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.