Jump to content

παγωμα mp3 player

Mama Africa

Recommended Posts

τις καλημερες μου παιδια..:)

τα φωτα σας παρακαλω..ειχα αγορασει ενα mp3 player της innovator πριν κανα χρονο το οποιο καθε φορα που το συνδεω στον υπολογιστη δημιουργειται το εξης προβλημα..:

αφου το βαλω στην USB δειχνει κανονικα την ενδειξη οτι φορτιζει..παω στον υπολογιστη μου και το εμφανιζει κανονικα...μπαινω μεσα και μεχρις εδω ολα οκ..

απο κει και περα τωρα.. οτι και να κανω (αντιγραφη των αρχειων που ειναι μεσα σε αυτο , καταχωρηση αρχειων σε αυτο ακομα και απλη περιηγηση) κολλαει και μετα τα "χανει" ολα δηλαδη δεν εμφανιζει απολυτως τπτ..επισης χανει και το ονομα του και το δειχνει σαν "Αφαιρουμενος δισκος"...

Επιπλεον προσεξα οτι ενω πριν γινουν καθε φορα τα προαναφερθεντα η μπαταρια φορτιζε κανονικα,μολις κολλαει η μπαταρια σταματαει να φορτιζει..

μετα απο αυτα κανω ασφαλη καταργηση,το ξαναβαζω και παλι απο την αρχη..

ειναι σε FAT32.. εχει επιλογες για NTFS k FAT..

τα drivers ειναι περασμενα..

αν το thread ειναι σε λαθος φορουμ παρακαλω ας το μετακινησουν οι mods..

Ευχαριστω

ειναι εκτος εγγυησης τωρα..ασε που λεω να μην τραβιεμαι κιολας..

αν υπαρχει καμια ιδεα να δοκιμασω αλλιως θα καταφυγω στο φορματ.,.

απλα αν γινετε να μην χασω τα αρχεια..

Βασικα το εκανα τελικα φορματ αλλα δεν το αλλαξα..

Στην αρχη ολα καλα αλλα αφου περασα καμποσα αρχεια ξανα το ιδιο προβλημα...

Θα δοκιμασω καποια στιγμη να το κανω και FAT σκετο..

Ευχαριστω :)

λοιπον παιδες επανερχομαι..

μετα απο δοκιμη format se FAT τα προβληματα δε λυθηκαν..

και εκανα τη λαλακια καταλαθος και πατησα φορματ σε NTFS..και εδς αρχιζουν τα σοβαρα προβληματα τωρα...ενω το διαβαζει το pc(το partition magic παντως δεν το βλεπει για ν τ κανω φορματ απο κει) τωρα δεν ανοιγει το μπ3 για ν ακουσω κομματια...ειναι νεκρο..

λετε παει για θαψιμο?καμια ιδεα για το πως να σωσω τη κατασταση?

? Δεξί κλικ στο my computer και φορμάτ δε μπορείς να κάνεις αφού το βλέπει? Σε NTFS δεν πρόκειται να λειτουργήσει...

Αλλιώς από command prompt δοκίμασε μήπως μπορείς. Και τέλος δοκίμασέ το σε άλλο PC αφού το κάνεις FAT. Μου έχει τύχει USB stick να μην παίζει σε μένα στο desktop και να μου κάνει τα κόλπα που σου κάνει και σένα, ενώ στο laptop να είναι μια χαρά...

Ευχαριστω φιλε μου..

Παντως δεν θα χρειαστει γιατι ολως περιεργως μετα απο καμια 30αρια προσπαθειες για να το διαβασει ο υπολογιστης και αλλαζοντας καθε φορα USB θυρα το διαβασε και το αλλαξα κατευθειαν σε ΦΑΤ32..και ενω παλι δεν λειτουργουσε και εκανε τα δικα του,το παρατησα για καμια ωρα ησυχο και τωρα ανοιξε(παιζει κανονικα)...

Τελος καλο ολα καλα λοιπον..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.