Jump to content

2x3870 ή 8800GTX

Lazy Dog

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Να πάρω δυο 3870 να τις βάλω σε crossfire ή να μείνω με την 8800GTX που έχω τώρα και να περιμένω...

Υπόψιν, λόγω μητρικής(Maximus Extreme) sli is out of the question...:)

εγω θα το παω λιγο ακομα πιο μακρια.

εαν εχεις ευχαριστηθει τα παιχνιδια και δεν εχεις σκοπο να καεις μεσα στις γιορτες που ερχονται και αντεχεις λιγο αποτοξινωση.......

πουλα και την GTX....τσιμπα μια GT και με τα ρεστα σε 2μηνακια πουλας και την GT και παιρνεις το νεο φιλετο της Nvidia;)

Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 10:49]

εγω θα το παω λιγο ακομα πιο μακρια.

εαν εχεις ευχαριστηθει τα παιχνιδια και δεν εχεις σκοπο να καεις μεσα στις γιορτες που ερχονται και αντεχεις λιγο αποτοξινωση.......

πουλα και την GTX....τσιμπα μια GT και με τα ρεστα σε 2μηνακια πουλας και την GT και παιρνεις το νεο φιλετο της Nvidia;)

Μάλλον με βλέπω να λιώνω στις γιορτές :baby: :hehe:

Αν ομως εχεις το χρημα και συγχρονως το "μικροβιο" του crossfire τοτε...ξερεις τι πρεπει να κανεις :devil:

Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 10:49]

2 μηνάκια για νέο φιλέτο;;;;; Εισαι λίγο αισιόδοξος ή έχουμε κάποια πληροφορία (9800gtx);;;;

Δυσκολα θα πουλήσει την gtx [ ? και αν ποσο ? ] οταν η 8800gt εχει 220 new με το 90+% των επιδόσεων της gtx , aka τσαμπα κοπος-ταλαιπωρία .

Το crosfire σε μερικά games ισως να ειναι καλύτερο σε αλλα πιανει πάτο ομως , ενω σε αλλες περιπτώσεις πάει χειρότερα και απο μονή κάρτα.

Η γνώμη μου ειναι να μεινει με την gtx.

Αρχική απάντηση από tyxeros [Σήμερα, στις 12:38]

Τη οθονη εχεις και σε τη αναλυσεις παιζεις?

Μια Viewsonic 22'', 1680x1050(όταν υποστηρίζεται από το παιχνίδι).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.