Lazy Dog Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7, 2007 Να πάρω δυο 3870 να τις βάλω σε crossfire ή να μείνω με την 8800GTX που έχω τώρα και να περιμένω... Υπόψιν, λόγω μητρικής(Maximus Extreme) sli is out of the question...
greekfragma Δεκέμβριος 7, 2007 #5 Δεκέμβριος 7, 2007 εγω θα το παω λιγο ακομα πιο μακρια.εαν εχεις ευχαριστηθει τα παιχνιδια και δεν εχεις σκοπο να καεις μεσα στις γιορτες που ερχονται και αντεχεις λιγο αποτοξινωση.......πουλα και την GTX....τσιμπα μια GT και με τα ρεστα σε 2μηνακια πουλας και την GT και παιρνεις το νεο φιλετο της Nvidia;)
Lazy Dog Δεκέμβριος 7, 2007 Author #6 Δεκέμβριος 7, 2007 Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 10:49] εγω θα το παω λιγο ακομα πιο μακρια. εαν εχεις ευχαριστηθει τα παιχνιδια και δεν εχεις σκοπο να καεις μεσα στις γιορτες που ερχονται και αντεχεις λιγο αποτοξινωση....... πουλα και την GTX....τσιμπα μια GT και με τα ρεστα σε 2μηνακια πουλας και την GT και παιρνεις το νεο φιλετο της Nvidia;) Μάλλον με βλέπω να λιώνω στις γιορτές :baby:
steve_m Δεκέμβριος 7, 2007 #7 Δεκέμβριος 7, 2007 Αν ομως εχεις το χρημα και συγχρονως το "μικροβιο" του crossfire τοτε...ξερεις τι πρεπει να κανεις :devil:
sstav Δεκέμβριος 7, 2007 #8 Δεκέμβριος 7, 2007 Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 10:49] πουλα και την GTX....τσιμπα μια GT και με τα ρεστα σε 2μηνακια πουλας και την GT και παιρνεις το νεο φιλετο της Nvidia;) 2 μηνάκια για νέο φιλέτο;;;;; Εισαι λίγο αισιόδοξος ή έχουμε κάποια πληροφορία (9800gtx);;;;
Athens2004 Δεκέμβριος 7, 2007 #9 Δεκέμβριος 7, 2007 Δυσκολα θα πουλήσει την gtx [ ? και αν ποσο ? ] οταν η 8800gt εχει 220 new με το 90+% των επιδόσεων της gtx , aka τσαμπα κοπος-ταλαιπωρία . Το crosfire σε μερικά games ισως να ειναι καλύτερο σε αλλα πιανει πάτο ομως , ενω σε αλλες περιπτώσεις πάει χειρότερα και απο μονή κάρτα. Η γνώμη μου ειναι να μεινει με την gtx.
Lazy Dog Δεκέμβριος 7, 2007 Author #11 Δεκέμβριος 7, 2007 Αρχική απάντηση από tyxeros [Σήμερα, στις 12:38] Τη οθονη εχεις και σε τη αναλυσεις παιζεις? Μια Viewsonic 22'', 1680x1050(όταν υποστηρίζεται από το παιχνίδι).
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.