Jump to content

astrolabos

Recommended Posts

Λοιποοοοοννν...

Intel C2D E6600 @ 3GHz

ATi 3850 512MB default clocks (9.5 driver)

RAM 2x2GB 1000MHz 5-5-5-15-2T

Abit IP35 Pro

XP pro 32bit SP3

1280x1024

1) Default settings -> 117.77FPS

2) Full settings, 8xAA + 16xAF, ink style -> 50.31FPS

3) Full settings, 0xAA + 16xAF, ink style -> 94.94FPS

4) Default settings, 2xAA+0xAF -> 57.41FPS

5) Sweet settings: ολα full, soft shadow mid, 4xAA+8xAF, ink style -> 60.00FPS!

Γιατι τοσο χαλια το 4? Μπορει να μου το εξηγησει καποιος?

• Replies 138
  • Created
  • Last Reply
Το vsync προσθετει απο μονο του 16.7ms το λιγοτερο σε καθυστερηση, μπορει να προσθεσει το διπλασιο και το τριπλασιο ομως αμα το συστημα δεν μπορει να κλειδωνει συνεχεια στα 60fps, προστιθεται επισης εξτρα lag συμφωνα με το αρθρο οταν χρησιμοποιεις το triple buffering (λογικο)

Τωρα για το αν εχει lag ή οχι ο usb ανταπτορας σου αυτο παιζεται, μπορεις να τον κλοκαρεις στο 1ms παντως με τα εργαλεια που αναφερονται στο guide μου -> http://www.thelab.gr/showthread.php?t=26251 αμα σου καει βεβαια καμια usb εγω δενεκφερω καμια ευθυνη :p υπαρχουν και αλλοι τροποι για να μειωθει το lag, βαζουμε το max frames to render ahead geforce στο 1 απτο control panel των drivers ή το flip queue size αντιστοιχα στο Ati Tray Tools για τις radeon

Απλα εχε υποψη σου οτι ολα μαζευονται, το framerate, to input lag του monitor(ΟΧΙ το response time http://www.digitalversus.com/duels.php?ty=6&ma1=35&mo1=227&p1=2107&ma2=36&mo2=65&p2=702&ph=12 ) το flip queue size setting το vsync και τελος η αποκριση του χειριστηριου σου

Φίλε μου είσαι αρχηγός!

Σ'ευχαριστώ πολύ!

Ελπίζω να μην κάψω τίποτα... :red:

Εγώ ενώ τα έχω βάλει ΌΛΑ στο FULL δεν μου γράφει C16xQAA παρά μόνο 8xAA!

Γιατί αυτό???

Το σκορ μου με ΤΕΡΜΑ τις ρυθμίσεις σε 1920x1080 είναι 5.840 με 54.25FPS Average και Rank B (Με V-Sync off βέβαια τα πράγματα πάνε πολύ καλύτερα).

Περίμενα υψηλότερη βαθμολογία... :devil:

Θα ανεβάσω και φωτό αργότερα...

Εγώ ενώ τα έχω βάλει ΌΛΑ στο FULL δεν μου γράφει C16xQAA παρά μόνο 8xAA!

Γιατί αυτό???

Το σκορ μου με ΤΕΡΜΑ τις ρυθμίσεις σε 1920x1080 είναι 5.840 με 54.25FPS Average και Rank B (Με V-Sync off βέβαια τα πράγματα πάνε πολύ καλύτερα).

Περίμενα υψηλότερη βαθμολογία... :devil:

Θα ανεβάσω και φωτό αργότερα...

Γιατι η ατι εχει μεχρι 8ΑΑ.Το 16QAA ειναι πανω κατω το ιδιο αλλα ειναι μονο της nvidia...

Να και οι φωτό:

1) 1920x1080 FULL

2) 1920x1080 FULL (V-Sync Off)

3) 1680x1050 FULL

4) 1680x1050 FULL (V-Sync Off)

Όπως έχω πει και πιο πάνω οι ρυθμίσεις είναι ΌΛΕΣ στο MAX!!!

Αυτό που μου φαίνεται πολύ περίεργο είναι γιατί στην ανάλυση των 1920x1080 έχω υψηλότερο σκορ με το V-Sync On πάρα όταν είναι στο Off???

χμμ..εχεις βαλει να ειναι σε full screen? κατι λαθος κανεις :p

Τι λάθος μπορεί να κάνω?

Έχω κάνει τα benc πάνω από 4 φορές το καθένα χωρίς να τρέχει καμιά άλλη εφαρμογή στο backround.

Ναι, έχω βάλει Full Screen.

• 2 weeks later...

παιδια υπαρχει κανα κολπακι.............ολοι οι αντιπαλοι κανουν διαφορα πετανε φωτιες.

εγω δεν μπορω να κανω τιποτα απο αυτα. για πειτε πως γινονται.... στο pc ετσι!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.