unknown Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6, 2007 εχω ενα xbox 360 με καμια 10αρια αυθεντικα παιχνιδια και 3 χειριστηρια... δηλαδη εχω επενδυσει πανω του και μολις απεκτησα ενα PS3 το 40αρι.. δεν το αγορασα...(αμεσα τουλαχιστον) το μονο πλεονεκτημα που του βρισκω ειναι το blue-ray.. αλλα ακουσα οτι θα βγει blue-ray για xbox 360 ως ξεχωριστη συσκευη που θα συνδεεται σε αυτο...(τιποτα περισσοτερο γνωριζουμε γι αυτο?) το θεμα ειναι το xbox ειδικα με τα καινουργια παιχνιδια εχει απλα ΤΕΛΕΙΑ γραφικα και μονο αν το δεις απο ΚΟΝΤΑ καταλαβαινει καποιος.... FULL HD RULES:D οποτε σκεφτομαι να πουλησω το ps3 μιας και ειναι στο κουτι του και δεν το εχω ανοιξει.. για πειτε καμια γνωμη
racer Δεκέμβριος 6, 2007 #2 Δεκέμβριος 6, 2007 Το Χ360 δε θα έχει Blu-Ray, αλλά έχει ήδη βγει ένα HD-DVD Drive
unknown Δεκέμβριος 6, 2007 Author #3 Δεκέμβριος 6, 2007 αυτο τωρα ειναι καλο η κακο? xmmm iparxei link? iparxei! http://www.e-shop.gr/show_main.phtml?id=XB3.00070&ref=pathfinder ακριβουτσικο ειναι....
racer Δεκέμβριος 6, 2007 #4 Δεκέμβριος 6, 2007 Όπως το πάρει κανείς Η Microsoft υποστηρίζει το HD-DVD, η Sony το Bly-Ray..
unknown Δεκέμβριος 6, 2007 Author #5 Δεκέμβριος 6, 2007 το θεμα ειναι αν αξιζει να το κρατησω μονο για το blue ray.........δεν νομιζω..............................τωρα να πουλησω το xbox...ολοι τσιπαρισμενα τα θελουν.....................
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.