Jump to content

Πρόβλημα με 7900 GTX

MaD_MaxX

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Πρόσφατα αγόρασα μια μεταχειρισμένη κάρτα Asus GeForce 7900GTX αλλά αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα τώρα σε παιχνίδια. Συγκεκριμένα, στα παιχνίδια Call of Duty 4 και Crysis που

πήρα παρατηρώ μια πολύ μειωμένη απόδοση της κάρτας. Στο C.O.D.4 επιπλέον, βλέπω μαύρα αντικέιμενα ( δείτε τα screenshot που έχω). Αρχικά νόμιζα πως είναι οι drivers αλλά δεν είδα καμία βελτίωση αφότου εγκατέστησα τους καινούριους. Αν έχετε κάποια ιδέα για το τι μπορεί να φταίει πείτε μου παρακαλώ πολύ!! :(

Υ.Γ. Στο crysis τα optimal settings μου τα επιλέγει στα low!!! και το antialiazing δεν μπορώ να το ενεργοποιήσω καθολου... Στο laptop του αδερφού μου εντομεταξύ παίζει με optimal settings στα medium :D !!!

shot0006amj9.th.jpg

shot0007aaa7.th.jpg

shot0004aae8.th.jpg

shot0000atp7.th.jpg

Αρχική απάντηση από MaD_MaxX

Drivers εγκατέστησα τους τελευταίους (163.75) απο το site της nvidia.

Αν βρεις ποιο παλιούς βάλτους σε εμένα κάνουν νερά...

Εγκατέστησα και πιο παλιούς ( του Αυγούστου) αλλά καμία διαφορά. Τι άλλο θα μπορούσε να προκαλεί αυτό το πρόβλημα??

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.