MaD_MaxX Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6, 2007 Πρόσφατα αγόρασα μια μεταχειρισμένη κάρτα Asus GeForce 7900GTX αλλά αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα τώρα σε παιχνίδια. Συγκεκριμένα, στα παιχνίδια Call of Duty 4 και Crysis που πήρα παρατηρώ μια πολύ μειωμένη απόδοση της κάρτας. Στο C.O.D.4 επιπλέον, βλέπω μαύρα αντικέιμενα ( δείτε τα screenshot που έχω). Αρχικά νόμιζα πως είναι οι drivers αλλά δεν είδα καμία βελτίωση αφότου εγκατέστησα τους καινούριους. Αν έχετε κάποια ιδέα για το τι μπορεί να φταίει πείτε μου παρακαλώ πολύ!! Υ.Γ. Στο crysis τα optimal settings μου τα επιλέγει στα low!!! και το antialiazing δεν μπορώ να το ενεργοποιήσω καθολου... Στο laptop του αδερφού μου εντομεταξύ παίζει με optimal settings στα medium !!!
tyxeros Δεκέμβριος 7, 2007 #2 Δεκέμβριος 7, 2007 Σαν προβλημα με drivers φαινεται. Ποιους χρησιμοποιεις?
MaD_MaxX Δεκέμβριος 7, 2007 Author #3 Δεκέμβριος 7, 2007 Drivers εγκατέστησα τους τελευταίους (163.75) απο το site της nvidia.
SirDiman Δεκέμβριος 7, 2007 #4 Δεκέμβριος 7, 2007 Αρχική απάντηση από MaD_MaxX Drivers εγκατέστησα τους τελευταίους (163.75) απο το site της nvidia. Αν βρεις ποιο παλιούς βάλτους σε εμένα κάνουν νερά...
MaD_MaxX Δεκέμβριος 7, 2007 Author #5 Δεκέμβριος 7, 2007 Εγκατέστησα και πιο παλιούς ( του Αυγούστου) αλλά καμία διαφορά. Τι άλλο θα μπορούσε να προκαλεί αυτό το πρόβλημα??
steve_m Δεκέμβριος 7, 2007 #6 Δεκέμβριος 7, 2007 Ειναι προβλημα οδηγων και σειρας 7 της nvidia και cod4,το εχουν πολλοι .
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.