Jump to content

ΜΝΗΜΕΣ&RMA

Arxagelos

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

μετα απο αγορα ακομα 2GB crusial ballistic tracer 1066 απο το Πλαίσιο και ενώ παρουσίασαν πρόβλημα και τις έστειλα για RMA, επικοινώνησα σήμερα μετα απο μια εβδομαδα και μου είπανε οτι έχει γίνει αντικατάσταση με παρόμοιες μνήμες ίδιων δυνατοτήτων και πιο συγκεκριμένα με τις MUSHKIN

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977727&product=1035894

και ερωτώ εγω τωρα τι να τις κάνω αφού ειναι διαφορετική μάρκα και ίσως υπάρχουν ασυμβατότητες και με κόψουν στο overclock? που ξέρω εγω τι τσιπάκια φορανε? σε ερώτηση αν μπορω να μην τις παρω και να κόψω πιστωτικό μου είπε όχι. Τι παίζει ρε παιδια? αφου δεν εχουνε ίδιες να μου δώσουν? :getlost:

αν (υπερ)/καλύπτουν τα χαρακτηριστικά των προηγούμενων που

αναφέρονταν πάνω στη συσκευασία ή την απόδειξη του καταστήματος

είσαι ΟΚ.

δεν αγόρασες το εγγυημένο Oc

και αφού έχουν μνήμες γιατί να πας σε πιστωτικό?

Αρχική απάντηση από DarkSaga [Σήμερα, στις 00:11]

αν (υπερ)/καλύπτουν τα χαρακτηριστικά των προηγούμενων που

αναφέρονταν πάνω στη συσκευασία ή την απόδειξη του καταστήματος

είσαι ΟΚ.

δεν αγόρασες το εγγυημένο Oc

και αφού έχουν μνήμες γιατί να πας σε πιστωτικό?

δεν αγορασα overclock αλλα ούτε και mushkin μνημες όμως, αγόρασα crucial με το σκεπτικό οτι ειναι ακριβως ιδιες με τα υπαρχον τσιπακια που εχω και να παω απο 2 σε 4 GB. Αφού δεν έχουνε να μου δώσουνε crucial γιατι να ξεμείνω με τις Mushkin??εσυ το βρίσκεις σωστό? και αν υπάρξουν ασυμβατότητες βάζοντας τα 2χ1gb crucial και τα 2χ1gb Mushkin ???Αντε παλι τρεχα πλαισιο???και ειμαι και απο επαρχεια και θα πρεπει να τους τα στελνω???

Αν ειχανε να μου δωσουνε crucial κανενα πρόβλημα η αν μου λέγανε θα φερουμε σε λιγο καιρο. Απο την στιγμη που δεν εχουνε ιδιες να μου κόψουν πιστωτικό να παρω κατι αλλο δεν τις θελω τις mushkin και ας εχουν τα ιδια χαρακτηριστικά και ας ειναι και ακριβότερες απο τις crusial. Δεν βλεπω να βγαζω ακρη θα πρεπει να κατεβω αθηνα τη κοβω την δουλεια.........:getlost:

πιστωτικο δικαιουσαι,σκεψου δηλαδη να σου δινανε τιποτα cellshock ,οι οποιες δεν εχουν και lifetime εγγυηση.

Πάρε το πιστωτικό σου... και κάνε μια υπομονή να φέρουν αυτά που είχες πάλι... μην κάνεις πειράματα.

αν οι μνήμες που του δίνουν είναι 1066 με timmings ίδια η καλύτερα με αυτές που είχε

δεν δικαιούται πιστωτικό

του δίνουν ένα ίδιο ή ανώτερων δυνατοτήτων

και τέλος.

Δεν το καταλαβα αυτό !!! και το θέμα συμβατότητας που πάει ?? Αν είχες 2χ2900PRO (crossfire) κάρτες θα δεχόσουν να αντικαταστήσουν την μια προβληματική με μία 8800GT και ας είναι καλύτερη ???

Θα έπρεπε να του αντικαταστήσουν και τα 4 ram modules με 4 ίδια μόνο αν το ΜοΒο παίζει καλά με αυτά όπως έπαιζε και με τα 4 crusial. Αλλιώς πιστωτικό.

αγόρασε πακέτο κάτι?

αν αγοράσεις μνήμες σκέτες που ξέρει ο άλλος τι έχεις εσύ?

είχε πρόβλημα συμβατότητας? ένα ίσως διάβασα

δεν βλέπω λόγο για πιστωτικό,

αγόρασε κάτι χάλασε και του επιστρέφουν νόμιμα κάτι ισοδύναμο.

πότε αγόρασε πότε επέστρεψε δεν αναφέρει

αν είναι εντός 1ημέρου ας τα πάει πίσω να πάρει τα λεφτά του

ασάφειες στη διατύπωση του προβλήματος

ασάφειες στην απάντηση

καλυμένους τους βλέπω

ασυμβατότητα ακόμα δεν έχει προκύψει

και το παράδειγμα που δίνεις δεν είναι έγκυρο

αγόρασες crossfire και σου επιστρέφουν ένα τίποτα,νομιζω?

νομιζω ειστε λιγο υπερβολικοι στις απαιτησεις σας,

καλα τα λεει ο saga, και θυμηθητε μιλαμε για το πλαισιο με το πιο δικαιο-κατα τη γνωμη μου- rma εν ελλαδι

Αρχική απάντηση από DarkSaga [Σήμερα, στις 13:08]

αγόρασε πακέτο κάτι?

αν αγοράσεις μνήμες σκέτες που ξέρει ο άλλος τι έχεις εσύ?

είχε πρόβλημα συμβατότητας? ένα ίσως διάβασα

δεν βλέπω λόγο για πιστωτικό,

αγόρασε κάτι χάλασε και του επιστρέφουν νόμιμα κάτι ισοδύναμο.

πότε αγόρασε πότε επέστρεψε δεν αναφέρει

αν είναι εντός 1ημέρου ας τα πάει πίσω να πάρει τα λεφτά του

ασάφειες στη διατύπωση του προβλήματος

ασάφειες στην απάντηση

καλυμένους τους βλέπω

ασυμβατότητα ακόμα δεν έχει προκύψει

και το παράδειγμα που δίνεις δεν είναι έγκυρο

αγόρασες crossfire και σου επιστρέφουν ένα τίποτα,νομιζω?

Ειμαι σε νησί δεν υπαρχει πλαισιο εδω, παρήγγειλα Δευτερα 19 Νοεμβριου βράδυ απο internet και ήρθανε Παρασκευή 23 Νοεμβριου. Πέμπτη 29 Νοεμβριου παραδόθηκαν στο servise και εχθες 6 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ μου είπανε θα αντικατασταθούν απο MUSHKIN. Το αλλο σετάκι είχε αγοραστεί τον Αυγουστο. Οι μνήμες δουλέψανε ολες μαζι την πρωτη μερα και την δευτερη εφαγα ενα κόλλημα στα windows και απο κει τελος.

έγινα σαφής πιστευω.

• 2 weeks later...

περασαν μονο 6 εργασιμες ημερες, επιβαλεται και με τον νομο η επιστροφη , ανεξαρτητου απο rma,

δικαιουσαι επιστροφη 100% του ποσου που δαπανησες, πρεπει να το ζητησεις, τι κανεις??

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.