jakeduth Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6, 2007 παιδια εχω ena mitac και δεν ξερω που να το φτιαξω...Πηγα στο πλαισιο και μου ειπαν οτι φτιαχνουν μονο τα τουρμπο χ απο λαπτοπ και ολα τα σταθερα...μου ειπαν πως δεν εχουν την τεχνογνωσια...τι να κανω...εχει σπασει απο μεσα ενα πλαστικο που εχει σχεση με το ρευμα και αν το κουνησει λιγο το λαπτοπ κλεινει το pc..μου ειπε ενας μου τον πηγα οτι θελει ενα ειδικο κολλητιρη για να φτιαξει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Δεκέμβριος 6, 2007 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2007 Με μιά φωτογραφία πιστεύω ότι θα βρεις πολύ πιό εύκολα κάποιον να σε βοηθήσει... Σε ποιά περιοχή βρίσκεσαι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chrisnitro2000 Δεκέμβριος 6, 2007 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2007 Μάλλον θα σε στεναχωρέσω αν θές το original service pointhttp://www.mitac-mtc.com.tw/English/about_mitac/service.aspx:bye: Link to comment Share on other sites More sharing options...
jakeduth Δεκέμβριος 6, 2007 Author #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2007 λοιπον η θυρα του ρευματος εχει σπασει ακριβως στην αρχη της και μονο σε ορισμενα σημεια πιανει,αλλα αν το κουνησεις λιγο την που....σες..δεν με ενδιαφερει αν εκει που θα το παω ειναι αντιπροσωπια,αρκει να το φτιαξω...μενω νεο φαληρο,αλλα μπορω να παω οπουδηποτε αρκει να πηγαινει με μετρο και ηλεκτρικο...ευχαριστω για τις γρηγορες απαντησεις σας Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Δεκέμβριος 7, 2007 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2007 Πήγαινε το σε έναν ηλεκτρονικό στην γειτονιά σου και θα το φτιάξει εκείνος. Δεν απαιτεί κάποιο περίεργο ανταλλακτικό οπότε με μια μικρή πατέντα είτε πάνω στη θύρα είτε στο βύσμα θα φτιάξει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.