Jump to content

προβλημα το λαπτοπ μου

jakeduth

Recommended Posts

παιδια εχω ena mitac και δεν ξερω που να το φτιαξω...Πηγα στο πλαισιο και μου ειπαν οτι φτιαχνουν μονο τα τουρμπο χ απο λαπτοπ και ολα τα σταθερα...μου ειπαν πως δεν εχουν την τεχνογνωσια...τι να κανω...εχει σπασει απο μεσα ενα πλαστικο που εχει σχεση με το ρευμα και αν το κουνησει λιγο το λαπτοπ κλεινει το pc..μου ειπε ενας μου τον πηγα οτι θελει ενα ειδικο κολλητιρη για να φτιαξει...

λοιπον η θυρα του ρευματος εχει σπασει ακριβως στην αρχη της και μονο σε ορισμενα σημεια πιανει,αλλα αν το κουνησεις λιγο την που....σες..δεν με ενδιαφερει αν εκει που θα το παω ειναι αντιπροσωπια,αρκει να το φτιαξω...μενω νεο φαληρο,αλλα μπορω να παω οπουδηποτε αρκει να πηγαινει με μετρο και ηλεκτρικο...ευχαριστω για τις γρηγορες απαντησεις σας

post-6595-1416073298,3675_thumb.jpg

Πήγαινε το σε έναν ηλεκτρονικό στην γειτονιά σου και θα το φτιάξει εκείνος.

Δεν απαιτεί κάποιο περίεργο ανταλλακτικό οπότε με μια μικρή πατέντα είτε πάνω στη θύρα είτε στο βύσμα θα φτιάξει. ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.