kom Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5, 2007 μολις εβαλα το καινουργιο bios αλλα κατι δεν παει καλα ενω βαζω π.χ 1.4vcore αυτο αρχιζει και μετραει απο 2.6v και πανω το ιδιο ισχυει σε οτιδηποτε μπορω να αλλαξω ρευματο εχει δοκιμασει καποιος αλλος να μας πει τι γινεται ;
icy20 Δεκέμβριος 6, 2007 #2 Δεκέμβριος 6, 2007 2.6????Eγω το 402 εχω και δεν το κανει αυτο.Θα το δοκιμασω σημερα...PS Αληθεια που το βρηκες το 405?Εγω το 402 βλεπω στο site...
Athens2004 Δεκέμβριος 6, 2007 #3 Δεκέμβριος 6, 2007 Ο ea6gka εκαψε το συγκεκριμένο μομπο [p5e] απο corrupted bios file απο οτι μου ειπε στο τηλέφωνο 2.5v μετρουσε στο hardware monitor αν και δεν νομιζω τα vrm να δινουν τοσο , Eνω πριν κανα 2 μέρες παραλίγο να χαλάσω και εγώ το p5b deluxe επειτα απο φλασάρισμα του τελευταίου bios απο το site της Asus , .
kom Δεκέμβριος 6, 2007 Author #4 Δεκέμβριος 6, 2007 το 405 μια το δειχνει στην σελιδα και μια εξαφανιζεταιπαω πισω στο 402 αν καταφερω να το φλασαρω
Athens2004 Δεκέμβριος 6, 2007 #5 Δεκέμβριος 6, 2007 Δεν θα σε αφήσει να το φλασάρεις . Το μονο που μπορεις να κάνεις είναι να φλασάρεις το ιδιο και στην μεση της διαδικασίας να κλεισεις το ρευμα να γίνει corrupted . Στο επόμενο boot αν εχεις το cd μεσα στο drive θα διαβασει και θα φλασάρει αυτόματα το μανίσιο bios. ΔΕΝ ΣΤΟ ΣΥΝΙΣΤΩ ΟΜΩΣ . Αν εχεις ευχερεια περίμενε λίγο , εχουν κάνει μλκια και θα ανεβάσουν αλλο [πιστευω] στο site. εδιτ. Μια το δειχνει και μια εξαφανίζεται ? Ανεβάσαν αλλο μάλλον . Φλάσαρε το.
ea6gka Δεκέμβριος 6, 2007 #6 Δεκέμβριος 6, 2007 φιλος το πας πισω , η μητρικη ειναι για τα μπαζα , θα δεις αργοτερα τι επαθα
kom Δεκέμβριος 6, 2007 Author #7 Δεκέμβριος 6, 2007 αν και δεν μπορω να παω πισω σε bios μεχρι στιγμης δεν εχω προβλημα - δεν ξερω αν παρουσιαστει κατι αργοτερα αλλα εκει που τρεχω τον q6600 δεν θελει ρευματα οποτε μαλλον θα περιμενω για κενανα νεο bios και βλεπουμεμα καλα τοσο μ....ς ειναι ;
kom Δεκέμβριος 6, 2007 Author #9 Δεκέμβριος 6, 2007 γιατι ειναι για τα μπαζα ρε παιδια για δωστε λεπτομεριες - μια χαρα μητρικη ειναι
mortisboy Δεκέμβριος 7, 2007 #10 Δεκέμβριος 7, 2007 ...δεν ξερω τι λετε...μια χαρα ειναι η μητρικη...την εχω απο τοτε που βγηκε με βιος ενα μετα το μαμισιο!!
kom Δεκέμβριος 7, 2007 Author #11 Δεκέμβριος 7, 2007 τελος καλο ολα καλα 1- uninstall το asus update που ερχετε με το cd εμενα ειχε το 7.11.03 2- κατεβασα το asus update 6.10.02 --> ftp.asus.com.tw/pub/ASUS/mb/flash/AsusUpdt61002.zip 3 - κατεβασα το 402 τρεχω το asus update και στα options επιλεγω Bios Downgradable --> flash --> reboot και ολα μια χαρα δοκιμαστε το και σε αλλες Μητρικες μπας και σας φτιαξει την μερα ^^
kom Δεκέμβριος 7, 2007 Author #14 Δεκέμβριος 7, 2007 μεινε εκει που εισαι μαρεσει που απο το support της asus μου ειπαν οτι το 405 δουλευει μια χαρα ενω ολος ο κοσμος εχει προβλημα - επισης μου ειπαν οτι αν δεν καταφερω να το φτιαξω να παω την μητρικη πισω να μου την αντικαταστησουν λολ αν δεν υποστηριξεις το σπιτι σου ποιον θα υποστηριξεις
ea6gka Δεκέμβριος 7, 2007 #15 Δεκέμβριος 7, 2007 Dear customer, Maybe the best you can do is to downgrade your bios. Awflash.exe BIOS.bin /py/sn/cc/f Some more information for your reference:The complete command is: Awflash.exe BIOS.bin /py/sn/cc/cp/cd/r/fExplanation:/Py Need not choose yes and flash BIOS directly/Sn no save of the previously BIOS/CC Clear CMOS after flash BIOS/CP Clear PnP (ESCD) after flash BIOS/CD Clear DMI after flash BIOS/R System restart after flash BIOS/F Flash BIOS by forceWith kind regards, Asus Tsd
Gabriel Δεκέμβριος 8, 2007 #16 Δεκέμβριος 8, 2007 Τη πάτησα και εγώ και έβαλα το 405...Στο pcprobe δίνει 1.4Vcore πάντως.
megastar Δεκέμβριος 8, 2007 #17 Δεκέμβριος 8, 2007 Γεια σαςΝα ρωτήσω πως κάνατε ξανά upgrate σε παλιότερη έκδοση ? Εμένα όταν πάω να βάλω έκδοση 401 ή 402 μου βγάζει πως είναι διαφορετικός ο τύπος του bios. Έχω δοκιμάσει την επιλογή bios downgradable απο τα windows. Επίσης ούτε με την έκδοση 101 που είχε όταν πήρα την μητρική ούτε με το 405 που έβαλα μετά βλέπουν τα windows το raid κατα την εγκατάσταση. Ενοείται πως πατάω f6 για τους drivers raid.Αν μπορεί ή ξέρει κάτι κάποιος σας παρακαλώ ασ βοηθήσει.
kom Δεκέμβριος 8, 2007 Author #18 Δεκέμβριος 8, 2007 μα το γραφω παραπανωπρεπει να βαλεις την παλια εκδοση του asus update και απο εκει να επιλεξεις το bios downgradable αλλιως με κανενα αλλο τροπο δεν θα μπορεσεις να το φτιαξεις
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.