SHOG Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5, 2007 Νά ρωτήσω κάτι... Ένας φίλος μου έχει laptop 2πύρηνο με vista. Θέλει να τα αλλάξει και να βάλει τα ΧΡ. (γιατί τον 1 πυρήνα τον τρώνε τα vista) Μου είπε οτι το δοκίμασε και δεν τον αφήνουν για κάποιο λόγο (δεν θυμάμαι) τα vista να αλλάξει το λειτουργικό σύστημα Του είπα οτι με format θα μπορεί να εγκαταστήσει τα ΧΡ γιατί τα vista θα έχουν φύγει... Πιστεύω σωστά ή οχι??? :giveup: Μη με κράξετε.....!Δεν έχω κάνει ποτέ format, απλά ξέρω οτι όλα τα δεδομένα του δίσκου χάνονται Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Δεκέμβριος 5, 2007 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2007 Σωστά πιστεύεις. Καλό θα είναι όμως πριν βάλει XP ο φίλος σου, να δεί αν μπορεί να βρεί οδηγούς για αυτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ar@besqu.e Δεκέμβριος 5, 2007 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2007 κοίτα λογικά με το φορμάτ δν θα έχεις πρόβλημα(άκουσα και γω χθές όμως και δν ξέρω κατα πόσο αληθέυει, ότι τα βίστα έχουν ενσωματωμένους κάποιους drivers για κοντρόλερς δίσκων, οι οποίοι δεν υπάρχουν στα xp και θα πρέπει πρώτα να τους βρείς και να τους περάσεις στην αρχή της εγκατάστασης των xp... Το δε ξέρω κατα πόσο αληθεύει πάει στην υπόνοια ότι αυτό γίνεται εσκεμμένα για να μη μπορείς εύκολα να βγάλεις τα vista...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Δεκέμβριος 5, 2007 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2007 Αληθεύει δυστυχώς.. Πολλοί drivers δεν υπάρχουν σε XP πλέον.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
inlovem Δεκέμβριος 5, 2007 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2007 Ναι δυστυχως για καποιος λογος οι εταιριες στο internet δεν δινουν οδηγους για XP αν και το Laptop ιδικα ερχεται με vista....αυτο γινεται με τα πιο καινουρια μοντελα...οχι σε ολα... ειναι καλο προτου να δοκιμασει να εγκαταστησει τα xp να δεις αν υπαρχουν ta drivers ωπος ειπε και ο φιλο astrolabos Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHOG Δεκέμβριος 6, 2007 Author #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2007 Ok! Ευχαριστώ παιδιά... Θα του πω να κοτάξει για drivers... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.