Jump to content

Απο Vista - XP

SHOG

Recommended Posts

Νά ρωτήσω κάτι...:D

Ένας φίλος μου έχει laptop 2πύρηνο με vista. Θέλει να τα αλλάξει και να βάλει τα ΧΡ. (γιατί τον 1 πυρήνα τον τρώνε τα vista)

Μου είπε οτι το δοκίμασε και δεν τον αφήνουν για κάποιο λόγο (δεν θυμάμαι) τα vista να αλλάξει το λειτουργικό σύστημα:tomato:

Του είπα οτι με format θα μπορεί να εγκαταστήσει τα ΧΡ γιατί τα vista θα έχουν φύγει...

Πιστεύω σωστά ή οχι???

:giveup: Μη με κράξετε.....!Δεν έχω κάνει ποτέ format, απλά ξέρω οτι όλα τα δεδομένα του δίσκου χάνονται

κοίτα λογικά με το φορμάτ δν θα έχεις πρόβλημα

(άκουσα και γω χθές όμως και δν ξέρω κατα πόσο αληθέυει, ότι τα βίστα έχουν ενσωματωμένους κάποιους drivers για κοντρόλερς δίσκων, οι οποίοι δεν υπάρχουν στα xp και θα πρέπει πρώτα να τους βρείς και να τους περάσεις στην αρχή της εγκατάστασης των xp... Το δε ξέρω κατα πόσο αληθεύει πάει στην υπόνοια ότι αυτό γίνεται εσκεμμένα για να μη μπορείς εύκολα να βγάλεις τα vista...)

Ναι δυστυχως για καποιος λογος οι εταιριες στο internet δεν δινουν οδηγους για XP αν και το Laptop ιδικα ερχεται με vista....αυτο γινεται με τα πιο καινουρια μοντελα...οχι σε ολα... ειναι καλο προτου να δοκιμασει να εγκαταστησει τα xp να δεις αν υπαρχουν ta drivers ωπος ειπε και ο φιλο astrolabos

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.