Billys Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5, 2007 Παιδια εχω ενα προβλημα..σε ενα forum διαβασα κ καλα ενα κολπακι για να παιξεις το pro 2008 με 4 giga ram..λοιπον ελεγε ο τυπος να παμε στο msconfig-Εκκινηση υπολογιστη-Επιλογες για προχωρημενους και στην επιλογη μεγιστη μνημη να βαλουμε 3072(απο 4096)..κ μετα restart κ θα το παιζει μια χαρα.. νταξει λογικο μου φανηκε οτι θα επαιζε αφου το λειτουργικο θα φορτωνε με 3 gb ram.. ;) το θεμα ομως ειναι οτι τωρα θελω να το επαναφερω στα 4096 που ηταν κ δεν γινεται... :( παει μεχρι 2816.. :blink: δοκιμασα επαναφορα,οπως και να βγαλω τα 2 stickakia κ να τα ξαναβαλω αλλα δεν εγινε τπτ..βλεπει δλδ μονο τα 3 gb.. Please help ρε gyus..εχω φρικαρει.. Υ.Γ:sorry για το μεγαλο ποστ Link to comment Share on other sites More sharing options...
blindy Δεκέμβριος 5, 2007 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2007 ριξε μια ματια στο bios αν υπαρχει μια επιλογη ποu λεει memory remap και δοκιμασε την. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lord Δεκέμβριος 5, 2007 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2007 μπες ξανά στο msconfig απενεργοποίησε το (βγάλε την επιλογή δηλαδή) και τράβα restart Link to comment Share on other sites More sharing options...
slaught Δεκέμβριος 5, 2007 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2007 Format και τελειωσε το θεμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrus Δεκέμβριος 5, 2007 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2007 Kαλά αυτό για πλάκα το είπες έτσι;Γιατί μάλλον εσύ θα κάνεις κάθε μια εβδομάδα φορμάτ :tw: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billys Δεκέμβριος 5, 2007 Author #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2007 Οχι ρε συ format..ηταν η τελευταια επιλογη μου.. :P blindy οχι δεν εχει τετοια επιλογη στο bios...τελικα ηταν αυτο που ειπε ο lord(:worship: )..τι μλκς ειμαι κ γω..πως δεν το σκεφτηκα? Απλα τα πραγματα,το απενεργ.και τα βλεπει ολα μετα.. Ευχαριστω ρε παιδες για την βοηθεια να σται καλα! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Louris7 Δεκέμβριος 5, 2007 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2007 Για XP η Vista μιλας?...Και 32βιτ ή 64βιτ?... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billys Δεκέμβριος 5, 2007 Author #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2007 Vista 64-bita φιλαρακι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Δεκέμβριος 5, 2007 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2007 Με 64bit λειτουργικό έπρεπε να τα βλέπει τα 4gb.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billys Δεκέμβριος 5, 2007 Author #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2007 Δεν ειπα οτι δεν τα εβλεπε πριν τα 4 gb..μια χαρα τα εβλεπε..αλλα μετα εβλεπε μονο τα 3 αφου εκανα αυτο στο msconfig... αλλα το απενεργ.και ολα οκ..το θεμα ειναι οτι πρεπει να περιμενουμε κανενα patchaki για να παιξουμε το pro.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
inlovem Δεκέμβριος 6, 2007 #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2007 φιλε billys οχι νομιζω,,,, σιγουρα υπαρχει προβλημα με τα 4gb στα vista 64bit... νομιζω εχτος απο αυτο εκινο που ειπε καποιος να κοιτα3ι στο βιοσ και εχει δικαιο,,,η Microsoft εχει ενα update για αυτο το προβλημα....συνηθως παρουσιαζεται σε n680 ,, ειχα το ιδιο προβλημα με xfx mobo n680 Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Δεκέμβριος 6, 2007 #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2007 Για να καταλαβω.Το προ δεν παιζει στα βιστα με 4 γιγα ραμ???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billys Δεκέμβριος 6, 2007 Author #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2007 Ναι με 4 gb δεν παιζει...δεν το εχω μονο εγω το προβλημα..και στο forum του We hellas αντιμετωπιζουν πολλα παιδια το ιδιο προβλημα..δεν σου αναγνωριζει την καρτα γραφικων..με αποτελεσμα στα settings να εχει μονο low επιλογη κ αναλυση 720χ480.. Δεν ξερω αλλα μου φαινεται πολυ κουλο το προβλημα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.