adok13 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4, 2007 εχω ενα λογαριασμο hotmail και ειναι αναγκη να αλλαξω καποια στοιχεια αλλα δεν μπορω να μπω στις ρυθμισεις.παταω ρυθμισεις μπαινω στην σελιδα ekei που εχει τη συνοψη λογαριασμουκαι τα υπολοιπα αλλα ολα τα στοιχεια μου γραφουν φωρτοση και μενει εκει.φωρτωνουν αλλα τιποτα.please help.epiσης παταω κεντρο βοηθειας αλλα τα ιδια μου γραφει φωρτωση αλλα μενει εκει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adok13 Δεκέμβριος 5, 2007 Author #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2007 μπηκα σημερα απο τη δουλεια μου και μπαινω κανονικα στις ρυθμισεις του λογαριασμου μου,μονο απτο σπιτι μου δεν μπορω να μπω.τι κολημα ειναι αυτο ρε πο***η μου,ελεος.τα νευρα μου. :wall: :wall: Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Δεκέμβριος 5, 2007 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2007 Κάτι με το cookie του hotmail που έχεις αποθηκευμένο στο πισί σου μάλλον είναι.Είχα παρόμοιο πρόβλημα πριν από καιρό και δεν με άφηνε να μπώ καν στον λογαριασμό μου από το σπίτι παρά μόνο μέσα από τον messanger ενώ από την δουλειά δεν είχα πρόβλημα.Καθάρισα τα cookies και έστρωσε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adok13 Δεκέμβριος 5, 2007 Author #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2007 καθαρισα τα cookies me το ccleaner αλλα τιποτα.τι να πω ρε γα**το.ολα τα αναποδα σε εμενα.kai sto google δεν βρηκα τιποτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
alGaLoRd-VK Δεκέμβριος 5, 2007 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2007 Ψάξε αν παίζει τπτ με το firewall σου ή κάποιο πρόγραμμα τύπου peerguardian. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adok13 Δεκέμβριος 5, 2007 Author #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2007 to firewall το απενεργοποιησα τοantivirus επισης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adok13 Δεκέμβριος 5, 2007 Author #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2007 εβαλα ιε7 netframework3.0 εσβησα cookies εψαξα σε ολες τις ρυθμισεις του internet tools και τιποτα.απιστευτο που εχω παθει ρε πο**τη.τι αλλα να κανω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
adok13 Δεκέμβριος 5, 2007 Author #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2007 βρηκα τι φταιει.αλλαδεν μπορω να το φτιαξω.o explorer μου μπλοκαρει ta cookies.μπανω στα internet tools παταω να επιτρπει τα cookies apo αυτο το site alla οταν ξαναμπαινω παλι τα ιδια.καποτε ειχα πηραξει κατι στη registry gia ta cookies αλλα δεν μπορω να θυμηθω τι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
tigrakas Δεκέμβριος 5, 2007 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2007 πήγαινε και βάλε το hotmail.com στα trusted sites του internet explorer Link to comment Share on other sites More sharing options...
adok13 Δεκέμβριος 6, 2007 Author #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2007 το εχω κανει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.