Jump to content

RMA P5B Dlx So which one?

Teodor_ch

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από racer

Δεν πιστεύω να χρειάζεσαι κάτι παραπάνω.

Αυτό πιστεύω και εγώ. Αλλά είπαμε, δεν θα την πάρω απο ανάγκη αλλά για διασκέδαση :)

Με την P5K-E έχεις κανένα πρόβλημα εσύ? Με drivers όλα καλά? Παίζεις ΧP ή Vista?

Σε ΧΡ παίζω. Αλλά το CD έχει και drivers για Vista. ’λλωστε το κουτί γράφει "Vista Ready"...

Κανένα πρόβλημα, είναι τζάμι:D Και σου είπα: 24/7 500χ7, μέγιστο 570

Αρχική απάντηση από racer

Σε ΧΡ παίζω. Αλλά το CD έχει και drivers για Vista. ’λλωστε το κουτί γράφει "Vista Ready"...

Κανένα πρόβλημα, είναι τζάμι:D Και σου είπα: 24/7 500χ7, μέγιστο 570

στα 500 fsb εκτός απο τα ρεύματα για μνήμη, επεξεργαστή τί άλλο χρειάστηκε να ανεβάσεις?

θέλω να δώ κατα πόσο ζορίζεται εκεί.

στο 965 μου τα είχα φτάσει ένα κάτω απο το μάξιμουμ

Αρχική απάντηση από BlueChris

Αύριο το βράδυ θα γίνει το τεστ που θα πάω στον πέτρο (petr00kos) να βγάλουμε το p5k3 του να βάλουμε το maximus extreme... ε εκεί πριν κάνω όλο το έργο θα βάλω πάνω την καρτούλα να δω τι κάνει το σύστημά του γιατί το δικό μου p5k3 είναι στο κουτί του πακεταρισμένο.

το δοκιμάσατε ή το ξεχάσατε? :p

Έτσι όπως το κόβω θα περιμένω τη στιγμή που θα μου πούν τί θέλω να κάνω με το πιστωτικό μου για να αποφασίσω!

Την maximus δεν την κοιτάω πολύ, γιατί για τα λεφτά της πιστεύω ότι παίρνεις λίγα πράγματα (σε σχέση με την P5k-E για παράδειγμα).

Ξέρω ότι φοράει το X38 αλλά έτσι και αλλιώς σε ddr2 δε δίνει και τίποτα απο όσο έχω καταλάβει.

τελικά πήρα την

DFI LP UT P35 T2R SKT 775

και αναγκάστηκα να πουλήσω το enermax libery για να πάρω το Corsair HX-620 (620w)

αύριο έρχονται :D

Ενημερώνω απλά...

Η μητρική κορυφαία. Δεν έχει καταλάβει τίποτα σε ότι μλκία και να έχω κάνει :D

ο 6300 έφτασε τα 3600 με 3λεπτο orthos θέλει και άλλο ρεύμα μάλλον, αλλά επειδή δε ξέρω και πολλά απο τα νέα ρεύματα (πρώην κάτοχος P5b dlx) την δουλεύω στοκ.

Κανένας οδηγός παίζει για Ρ35 τσιπάκια?

Έχουν πολλές νέες επιλογές σε σχέση με το 965 και χάθηκα.

vDroop ελάχιστο

ότι ρεύματα του λές δίνει

monitoring αρκετά καλό (βασικά πολύ καλύτερο απο το Aisuite της Asus)

λίγο πιο ζεστό τσιπάκι αλλά τα fsb τα έχει για την πλάκα του

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.