Pieros Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4, 2007 Εχω αγορασει το παιχνιδι 6 φορες γνησιο αλλα τα σεριαλ που δινει η ubisoft(υπαρχει συνεργασια ubisoftκ Μ/Σ ωστε να δινουν φτηνα το παιχνιδι με οχι σωστο σιριαλ)δεν ειναι valid με αποτελεσμα να μην μπορω να το παιξω οnline . Αν κάποιος που το ειχε γνήσιο κ δεν το παιζει ποια ειναι ευκολο να μου το δωσει το serial ?? Ειμαστε μια παρεα 4 ατομα κ δεν ξερουμε τι να κανουμεΜιλάμε για το Age of Mythology Titans
YDinopoulos Δεκέμβριος 4, 2007 #2 Δεκέμβριος 4, 2007 Αρα αυτο που σου πουλανε ειναι παρανομο?Οι οδηγιες του Titans λενε για διαδυκτιακο παιχνιδι? Αν ναι και κανουν αυτο με το λαθος serial, "θεωριτικα" ειναι εντελως παρανομο !Α κιαρατα!
Pieros Δεκέμβριος 4, 2007 Author #3 Δεκέμβριος 4, 2007 ΕΙναι συμφωνια μεταχυ της Μ/Σ κ της ubisoft ωστε να πουλανε φτηνα το παιχνιδι (αλλα δεν το δηλώνουν επισημα).Δεν διαβαζεις καλα μου φαινεται
Spyrus Δεκέμβριος 4, 2007 #4 Δεκέμβριος 4, 2007 Ρε Πιέρο αφού το πήρες 6 φορές δεν μπορούσες να μην πάρεις Ubisoft;
Pieros Δεκέμβριος 4, 2007 Author #5 Δεκέμβριος 4, 2007 Γιατί το ήξερα όταν τα επαιρνα?Τα 3 τα εστειλα πίσω ήδη
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.