Jump to content

Πρόβλημα με σύνδεση front panel. PLEASE HELP!!

zzzleepy

Recommended Posts

Θέλω να συνδέσω το μπροστινό πάνελ, δηλαδή την έξοδο ακουστικών και την είσοδο για μικρόφωνο που έχει το κουτί μου (Thermaltake Matrix VX) με την μητρική (Gigabyte GA-965G-DS3) αλλά έχω ψιλομπερδευτεί και φοβάμαι μην κάνω καμιά γκάφα.

Στη μητρική έχω τις εξής συνδέσεις:

faudio-47wjhqc63.jpg

ενώ στο κουτί τις εξής:

earmic-47wjj52jf.jpg

Πως τα συνδέουμε λοιπόν; Μήπως μπορώ να το χρησιμοποιήσω μόνο σαν AC97; Κι αν ναι, τι θα συνδέσω στο Line Out της μητρικής; To LINE ή το EAR του μπροστινού πάνελ;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων όποιον μπει στον κόπο να βοηθήσει!!

Στο AC 97 βάλε

MIC-VCC -> 3. MIC POWER

MIC-IN -> 1. MIC

GND -> 2. GND

EAR L -> 9. LINE OUT (L)

EAR R -> 5. LINE OUT ®

Με αυτό τον τρόπο, τα ακουστικά παίρνουν σήμα από το line out. Οπότε και δε θα μπορείς να ρυθμίσεις το volume τους. ’ρα καλό θα ήταν να βρεις ακουστικά με ρυθμιστή έντασης αν χρειάζεσαι κάτι τέτοιο. Δεν ξέρω αν μπορείς μέσω software να αλλάξεις αυτή την έξοδο σε headphone out. Λογικά θα γίνεται.

Το LINE του πάνελ είναι υποτίθεται για επιστροφή ήχου (LINE IN). Οπότε άστο ασύνδετο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.