zzzleepy Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4, 2007 Θέλω να συνδέσω το μπροστινό πάνελ, δηλαδή την έξοδο ακουστικών και την είσοδο για μικρόφωνο που έχει το κουτί μου (Thermaltake Matrix VX) με την μητρική (Gigabyte GA-965G-DS3) αλλά έχω ψιλομπερδευτεί και φοβάμαι μην κάνω καμιά γκάφα. Στη μητρική έχω τις εξής συνδέσεις: ενώ στο κουτί τις εξής: Πως τα συνδέουμε λοιπόν; Μήπως μπορώ να το χρησιμοποιήσω μόνο σαν AC97; Κι αν ναι, τι θα συνδέσω στο Line Out της μητρικής; To LINE ή το EAR του μπροστινού πάνελ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων όποιον μπει στον κόπο να βοηθήσει!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Δεκέμβριος 4, 2007 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2007 Στο AC 97 βάλε MIC-VCC -> 3. MIC POWERMIC-IN -> 1. MICGND -> 2. GNDEAR L -> 9. LINE OUT (L)EAR R -> 5. LINE OUT ®Με αυτό τον τρόπο, τα ακουστικά παίρνουν σήμα από το line out. Οπότε και δε θα μπορείς να ρυθμίσεις το volume τους. ’ρα καλό θα ήταν να βρεις ακουστικά με ρυθμιστή έντασης αν χρειάζεσαι κάτι τέτοιο. Δεν ξέρω αν μπορείς μέσω software να αλλάξεις αυτή την έξοδο σε headphone out. Λογικά θα γίνεται.Το LINE του πάνελ είναι υποτίθεται για επιστροφή ήχου (LINE IN). Οπότε άστο ασύνδετο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zzzleepy Δεκέμβριος 4, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2007 Ευχαριστώ πολύ φίλε μου! Μόλις πάω σπίτι θα το δοκιμάσω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Δεκέμβριος 4, 2007 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2007 Για να μην ανοίγω καινούργιο thread ξέρει κανείς που μπορώ να βρώ cable extension για το front audio panel connection ....Τι διάολο λυπούνται και τα κάνουν τόσο μικρά !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.