CrazyAnt1416003257 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4, 2007 Μετα απο πολλους μηνες με τα parts που απαρτιζουν την υδροψυξη στην κατοχη μου (απο πριν το καλοκαιρι ) και μετα απο 1-1.5 μηνα χαλαρηηηηηηηης εργασιας στα Vagouridis Networks,το project ειναι επιτελους ετοιμο!!! Η μαλλον σχεδον ετοιμο γιατι τα πλαινα του κουτιου της υδροψυξης πρεπει να αλλαχτουν μιας και μια τελευταια μικροαλλαγη στο σχεδιασμο εβγαλε αχρηστα αυτα που αρχικα ειχαν κοπει. Επειδη ομως η βαλιτσα ειχε τραβηξει ηδη υπερβολικα μακρυα,στηνουμε οτι εχουμε και τα πλαινα μπορουν να περιμενουν μιας και εκτος απο την αισ8ητικη του project δεν επιρεαζουν την λειτουργικοτητα του Να πω προκαταβολικα ενα πολυ μεγαλο ευχαριστω στον Vagouridi που επιμελη8ηκε το κοψε-ραψε του παλιου midi tower που φιλοξενει την υδροψυξη και ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ευχαριστω στη Στελλα για την υπομονη που εδειξε κα8ως εδω και κανα 2μηνο ημουν σχεδον κα8ε μερα στο σπιτι του Παρη και με ανεχοταν και μου προσφερε καφεδακια ,ασχετως αν τις περισσοτερες φορες αντι να κανουμε δουλεια με,μας επιανε η παρλα με αποτελεσμα να τραβηξει τοσο πολυ χρονικα το project Τελος ευχαριστω τον Hadji που την μερα που γιορταζε,εκατσε μετα το φαγοποτι και μου μονταρε την μητρικη Αντρικο ευχαριστω πολυ μαστορα Επειδη ομως το καταντησα Ταινια με ολα αυτα τα credentials & τις ευχαριστιες,ας περασουμε σε μερικες φωτογραφιες
CrazyAnt1416003257 Δεκέμβριος 4, 2007 Author #2 Δεκέμβριος 4, 2007 Τα υλικα που χρησημοποιη8ηκαν ειναι τα εξης: το κουτακι φτιαχτηκε απο ενα παλιο midi TurboX tower με τα απαραιτητα κοψηματα πλεξυ στην προσοψη του κουτιου το οποιο βαφτηκε μαυρο 3πλο GTS radiator 11's blocks on Cpu (latest revision ) & Vga Laing D5 custom made tank by Vag (απο Nessquick ή καποιο μαλακτικο ρουχων,υπηρχε διχωγνωμια σε αυτο ) 3 x Coolermaster Blue Led 120mm fans , rpm controlled by Zalman fanmate 2 3 x Alphacool 120mm fans , rpm controlled by Zalman fanmate 2 internal tubing by Tygon external tubing απο αλφαδολαστιχο Τα "σπλαχνα" του κουτιου της υδροψυξης τοπο8ετη8ηκε αφρολεξακι στη πλατη και την βαση της αντλοιας για αποροφηση των κραδασμων γιατι ως γνωστον η D5 ειναι πολυ δυνατη και προκαλει κραδασμους το vmod made by Hadji_a socket clearance
CrazyAnt1416003257 Δεκέμβριος 4, 2007 Author #3 Δεκέμβριος 4, 2007 Οι απαραιτητες τρυπες στο κουτι για να περασουν οι σωληνες και τα καλωδια τροφοδοσιας της αντλοιας και των ανεμηστηρων (Μιχαλη ευχαριστω για το ποτυροτρυπανο ) επειδη οι τρυπουλες δεν ηταν αρκετα μεγαλες για να περασει το molex καναμε μια πατεντουλα Cpu Block by E11even
CrazyAnt1416003257 Δεκέμβριος 4, 2007 Author #4 Δεκέμβριος 4, 2007 cpu block tubing vga block tubing μια συνολικη εικονα του tubing στο εσωτερικο του Stacker external tubing view και μια εξωτερικη οψη του project
CrazyAnt1416003257 Δεκέμβριος 4, 2007 Author #5 Δεκέμβριος 4, 2007 o exaust fan στο Stacker τοπο8ετη8ηκε αναποδα μετα απο τις διαφορες δοκιμες που εκανα για το πιο βολικο orientation και 8α μπει σωστα αυριο,οποτε και πιστευω πως 8α εχω τελιωσει με το setup μιας και μενουν μερικες μικρολεπτομεριες που λογω δουλειας δεν προλαβα σημερα το πρωι να ολοκληρωσω.Αυριο το απογευμα μετα τη δουλεια 8ελω να πιστευω πως 8α ολοκληρωσω το στησημο και 8α βαλλω μπρος το μηχανημα.Ελπιζω να δουλεψει και να το κανω πισινα το εργαλειο ,κα8οτι νιουφης με τα νερουλαδικα.Leak test στο κουτι της υδροψυξης εχει γινει και ειμαστε leak free.Στο εσωτερικο του Stacker ομως επειδη βαριουμουν την διαδικασια δεν εκανα,οποτε το leak test 8α ειναι και προβα τζενεραλεΟποτε η 8α παρουν ολα φωτια ή 8α ειμαι ενας χαρουμενος νερουλας.Σαν πρωτη επαφη με το στησημο υδροψυξης 8ελω να πιστευω πως εχω κανει σωστα τη συνδεσμολογια.Εβαλλα και τεφλον για καλο και για κακο στα Block,παροτι μου ειπαν ολοι οσοι ρωτησα πως τα ρακορ,λογω του οτι εχουν το O ring,δεν χρειαζοταν.Αλλα προκειμενου να εχω το κεφαλι μου λιγοτερο ανησυχο εβαλλα τεφλον .Κακο δεν κανει η υπαρξη του παντως.Ααααα!Τα ρακορ του vga block ηταν μικροτερης διαμετρου οποτε πιστευω πως τ τεφλον ηταν ψιλοαπαραιτητο.
CrazyAnt1416003257 Δεκέμβριος 4, 2007 Author #7 Δεκέμβριος 4, 2007 :thanks: ελπιζω να μην πιασει Πασχα μεχρι να γινουν τα πλαινα
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.