eleozz Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3, 2007 βαρεθήκατε τα κόκκινα led? και εγώ!!!:...: πάμε να τους αλλάξουμε τα φώτα λοιπόν εδώ είναι το πειραματόζωο μας λοιπόν με το κλασικό κόκκινο led... το ποντίκι στο χειρουργείο(αφαιρώντας την μια βίδα στο κάτω μέρος του και αφαιρώντας το πάνω καπάκι του) εδώ βλέπουμε το κόκκινο led του ποντικιού(μπλιάχ):sick: παρόλου που η εικόνα δεν είναι ότι πιο πετυχημένο, διακρίνεται η άνοδος και η κάθοδος του led όπου θα ξεκολλήσουμε το led με ένα κολλητήρι (το κολλητήρι είναι εύχρηστο στην χρήση αλλα μπορεί να γίνει πολύ επικίνδυνο προσοχή λοιπόν) η πλακέτα βγαλμένη από το "κέλυφος" του ποντικιού(στην συγκεκριμένη περίπτωση το led ήταν πιασμένο με δυο πλαστικές ακίδες αν δεν θέλουμε να χαλάσουμε το παλιό led πρέπει να προσέξουμε) παίρνουμε το μπλε led και "στρίβουμε" τα "ποδαράκια" του ώστε να γίνει ίδιο με το παλιό(προσοχή να μην τα σπάσουμε) και τα κόβουμε στο ίδιο ύψος με το παλιό led *όπως καταλάβατε δεν έχω βγάλει φωτογραφίες από την αποκόλληση του led όπως και με την κολλήσει του καινούργιου γιατί μου έλειπε ένα χέρι(κολλητήρι,led-πλακέτα,φωτογραφική)* αφού κολλήσουμε το led ξανά βάζουμε την πλακέτα στην θέση τις και το πάνω καπάκι του ποντικιού,το βιδώνουμε και συνδέουμε το ποντίκι..... επιτυχία και μιας και πήραμε φορα.....:banging: (το αριστερό είναι ενσύρματο usb,το μεσαίο ασύρματο ps/2, και το δεξιό είναι ενσύρματο ps/2).δεν υπάρχει πρόβλημα σε κανένα από τα 3α ελπίζω να σας άρεσε περιμένω άποψης διόρθωσης και οτιδήποτε άλλο ευπρόσδεκτο:flower: :flower: edit: μικρότερες φωτό click για μεγένθυση
HotPeanut Δεκέμβριος 3, 2007 #2 Δεκέμβριος 3, 2007 Πολύ καλό. Μπράβο. Φτιάξε μια τις φωτογραφίες γιατί η οθόνη ξεχίλωσε
Snips Δεκέμβριος 3, 2007 #3 Δεκέμβριος 3, 2007 Αρχική απάντηση από eleozz όπως καταλάβατε δεν έχω βγάλει φωτογραφίες από την αποκόλληση του led όπως και με την κολλήσει του καινούργιου γιατί μου έλειπε ένα χέρι(κολλητήρι,led-πλακέτα,φωτογραφική)* Τριποδάκι, τριποδάκι!BTW πολύ καλό.
nickstamat Δεκέμβριος 6, 2007 #5 Δεκέμβριος 6, 2007 Σε παλιότερα ποντίκια το είχα κάνει πολλές φορές με απόλυτη επιτυχία.Στο IntelliMouse Explorer 2 που έχω όμως δε λειτουργεί σωστά (κάνει σπασίματα στην κίνηση και δεν πιάνει πάνω σε επιφάνειες που έπιανε πρώτα). Το ίδιο συνέβη και με το Wireless Mouse Optical που είχα πριν λίγο καιρό...
darthtony Δεκέμβριος 14, 2007 #6 Δεκέμβριος 14, 2007 πολύ καλός. το έχω κάνει και γ΄στο δικό μου με πράσινο led και από πίσω έχωσα και ένα μπλε(lol) η πλάκα είναι οτι δεν έχει μειωθεί και πολύ η ζωή των μπαταριών!
eleozz Δεκέμβριος 15, 2007 Author #7 Δεκέμβριος 15, 2007 Αρχική απάντηση από darthtony [Χθες, στις 22:20] πολύ καλός. το έχω κάνει και γ΄στο δικό μου με πράσινο led και από πίσω έχωσα και ένα μπλε(lol) η πλάκα είναι οτι δεν έχει μειωθεί και πολύ η ζωή των μπαταριών! ρίξε καμια φωτό αν μπορείς
eleozz Δεκέμβριος 27, 2007 Author #8 Δεκέμβριος 27, 2007 έχει και συνεχεια (τι κάνει ο άνθρωπος όταν βαριέτε) για όσους δεν φτάνει το μπλε led από κάτω (γιατί δεν φαίνεται) τους βρήκαμε την λύση!!! (καλή ώρα):...: προτον ανοίγουμε μερικές τρύπες στο πάνω μέρος του ποντικιού (αφού το αφαιρέσουμε από το υπόλοιπο!!!) η διαδικασία είναι απλή και εύκολη αλλα ότι είναι να κάνουμε το κάνουμε με προσοχή (δώστε του να καταλάβει τίποτα δεν παθαίνει) :devil:. στην περίπτωση που ξεσκίσετε το χρώμα (είπαμε με προσοχή) αυτοσχεδιάστε όπως στην περίπτωση μας ανοίξαμε μερικές γρατσουνιές και είπαμε να τις καλύψουμε. ο τρόπος; ο εξής: πήραμε γυαλόχαρτο (240 αυτό βρήκαμε πρόχειρο) το βρέξαμε και αρχίσαμε το τρίψιμο... άλλοι θα προτιμήσουν το βάψιμο (πρόβλημα τους!) :tomato: και μερικές φωτογραφίες: επειδή το ένα led ήταν καλο αλλα όχι αρκετό βάλαμε άλλο ένα όπως κάναμε την πρώτη φορα την αλλαγή... και ιδού τα αποτελέσματα: :worship: το παράπονο μου είναι ότι πρέπει να μάθω να χειρίζομαι την ψηφιακή γιατί οι εικόνες δεν είναι και ότι καλύτερο. με το φως τις ημέρας θα σας βγάλω καμια ακόμα.:banging:
nickstamat Δεκέμβριος 28, 2007 #10 Δεκέμβριος 28, 2007 Ψιλοκαγκουριά είναι ρε να ξεπετάγεται φως από όπου να 'ναι...
eleozz Δεκέμβριος 28, 2007 Author #11 Δεκέμβριος 28, 2007 βασικά οι τρύπες είναι και από τις δυο πλευρές και είναι όσο το δυνατόν πιο ισομετρικά. και μερικές φωτογραφίες που σας υποσχέθηκα μια στο σκοτάδι
Tr4gikOsS Ιανουάριος 10, 2008 #12 Ιανουάριος 10, 2008 Ωραιος ο Eleozz....αφου ομως πηρες και φορα δε πιανεις να κανεις και τοτο δικο μου τωρα? :devil: :devil:
theo_mich Ιανουάριος 10, 2008 #13 Ιανουάριος 10, 2008 Αρχική απάντηση από Tr4gikOsS [Σήμερα, στις 19:40] Ωραιος ο Eleozz....αφου ομως πηρες και φορα δε πιανεις να κανεις και το το δικο μου τωρα? :devil: :devil: Μετατροπες τροκτικων ο eleozz:P [Ειδες παλικαρια που βγαζει η Κατερινη! ]
Tr4gikOsS Ιανουάριος 10, 2008 #14 Ιανουάριος 10, 2008 XAXAXAXAXAXAXA :D Ορεο αυτο....παραδεχομαι πως ηταν πετυχημενο1 :giveup: :giveup: :giveup:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.