oekab1992 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3, 2007 Καλημέρα σε όλους, ξαφνικά το Outlook express greek sp2 v.6 σταμάτησε να τυπώνει. Ο εκτυπωτής μου δουλεύει κανονικά, τυπώνω από παντού εκτός απο το outlook express. Στον υπολογιστή μου έχω windows xp sp2 gr pro και η ακριβέστατη έκδοση του outlook express ειναι: 6.00.2900.2180. Όταν πάω να τυπώσω δεν τυπώνει, αναγράφοντας το παρακάτω μήνυμα: To γούγλαρα και βρήκα μια λύση αλλά δεν έγινε τίποτα: res://ieframe.dll/preview.dlg Outlook Tutorials build a website for free res://ieframe.dll/preview.dlg I have seen many posts regarding this error message. It has happened to me twice in the past year - once with IE 6 and now with IE 7. Many complicated suggested solutions out there but the most simple one that has worked for me in both instances is to select RUN from your Start menu and type in: Regsver32.exe %Windir%\System32\Ole32.dll Took me hours of searching the first time around to find this solution! Hope it saves someone a lot of time and trouble! ?? ΚΑΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ???? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
oekab1992 Δεκέμβριος 3, 2007 Author #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2007 άκυρο παιδιά και συγνώμη για την ενόχληση, τελικά ήταν λανθασμένη η εντολή που έδωσε ο τύπος στο google, η σωστή ειναι Regsvr32.exe %Windir%\System32\Ole32.dll και έφτιαξε τώρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Δεκέμβριος 4, 2007 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2007 αν θελεις (εστω και λιγο καθυστερημενα ) την γνωμη μου βαλε thunderbird. προσωπικα με εχει βολεψει πολυ περισσοτερο απο το outlook... Link to comment Share on other sites More sharing options...
oekab1992 Δεκέμβριος 5, 2007 Author #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2007 Αρχική απάντηση από hayabusa [Χθες, στις 12:10] αν θελεις (εστω και λιγο καθυστερημενα ) την γνωμη μου βαλε thunderbird. προσωπικα με εχει βολεψει πολυ περισσοτερο απο το outlook... thanks φιλαράκι, έφτιαξε τελικά το πρόβλημα, πάντως το έβαλα το thunderbird, πολύ καλό, αν και με παίδεψε ταμάλα μέχρι να στήσω εκει το hotmail, αλλά τα κατάφερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.