Occultist Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2, 2007 Σε υπάρχουσα εγκατάσταση winxp, υπάρχει η δυνατότητα να καταργήσω τελείως το floppy και να το βγάλω από το κουτί, ή θα στραβώσουν τα windows ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Δεκέμβριος 2, 2007 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2007 Δε νομίζω να έχεις πρόβλημα... Εγώ τουλάχιστον δεν έχω Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Δεκέμβριος 2, 2007 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2007 Εγω εχω απενεργοποιήσει την επιλογή για 3,5'' drive απο το bios και εξαφανίστηκε! Αλλιώς αν θυμάμαι καλά θα σου σπανε τα νεύρα τα windows για την δισκέτα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Δεκέμβριος 2, 2007 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2007 Κανένα πρόβλημα, βγάλε το κι από το Bios Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Δεκέμβριος 2, 2007 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2007 Αν θες να περάσεις (με F6) drivers RAID / ACHI, χρειάζεσαι το FDD. Link to comment Share on other sites More sharing options...
madg Δεκέμβριος 2, 2007 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2007 εγώ το βγάζω αμέσως μετά από την εγκατάσταση λόγω f6 κανένα πρόβλημα ποτέ ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.