Vagelis2000 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2, 2007 Πως μπορώ να κάνω κάποια βιντεάκια που έχω κατεβάσει απο το yoytube να τα βλέπω στι κινητό?Tα μεταφέρω αλλά δεν παίζουν.Απ ότι είδα αυτά που έχω μέσα στο κινητό και παίζουν είναι αρχεία νομίζω .2gp Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Δεκέμβριος 2, 2007 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2007 Χρησιμοποίησε ένα πρόγραμμα όπως το SUPER ή το 3GP Video Converter και μετέτρεψέ τα σε .3GP Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Δεκέμβριος 2, 2007 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2007 3GP Video Converter +1 Κανει καλη δουλειά και διαλέγεις και format Link to comment Share on other sites More sharing options...
vdeseris Δεκέμβριος 2, 2007 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2007 ImTOO 3gp video converter. ή ενναλακτικά http://vixy.net/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagelis2000 Δεκέμβριος 2, 2007 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2007 Είστε άρχοντες. ... Ευχαριστώ πολύ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.