adpanos Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2, 2007 Aξίζει ένας AMD X4 9500 με μητρική την GIGABYTE MA790FX-DS4 (157E)?Περισσότερο με ενδιαφέρουν γνώμες για την συγκεκριμένη μητρική μιας και ψάχνοντας δεν βρήκα κάτι σχετικό με αυτή πάρά μόνο για την DQ6 και το μουλάρωμα του fsb στα 245!http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.526709
yanni Δεκέμβριος 2, 2007 #2 Δεκέμβριος 2, 2007 Αν δεν αναφέρεις για τι πράγμα θέλεις τον Quad, πως να σου απαντήσει κάποιος? Η απάντηση είναι και ναι και όχι. Κυρίως όχι αν είναι να πάρεις και νέα μητρική. Αλλά θα μπορούσε να είναι και ναι αν μας έλεγες τι θα τον κάνεις!Πάντως αν σκέφτεσαι Crysis, τότε πας σε Intel Quad.
adpanos Δεκέμβριος 2, 2007 Author #3 Δεκέμβριος 2, 2007 Το pc είναι γενικής χρήσης! Απλά λέω να πουλήσω τον X2 6000+ και την ΑSUS M2N SLI DELUXE (έχω βρεί είδη αγοραστή) και να πάρω το παραπάνω πακέτο!Θα μου προσφέρει το κάτι παραπάνω αυτή την στιγμή ή απλά θα σπαταλήσω χρήματα?Να πω την αληθεια είμαι ικανοποιημένος με το υπάρχον σύστημα απλά είναι μια ευκαιρία ώστε να αποκτήσω μητρική με HT3 και ΑΜ2+ για μελλοντικές αναβαθμίσεις!Γιατί να πάρω για το crysis intel quand?
yanni Δεκέμβριος 2, 2007 #4 Δεκέμβριος 2, 2007 Απλά θα σπαταλήσεις χρήματα. Η M2N αν δεν κάνω λάθος είναι από τις μητρικές που έστω και κουτσά στραβά υποστηρίζουν Phenom. Δεν είμαι σίγουρος όμως διότι δεν το έχω ψάξει, παρόλο που έχω την εν λόγο μητρική.Το καλύτερο θα ήταν πάντως να περιμένεις μερικούς μήνες. Και καλύτερα stepings θα βγουν και καλύτερες/περισσότερες μητρικές και ποιο σταθερά/optimized BIOSes. Εξάλλου πόσες εφαρμογές ξέρεις που να χρησιμοποιούν Quad cpus?Αν θέλεις εδώ και τώρα επιπλέον επιδόσεις από το σύστημά σου, αγόρασε κανέναν Raptor αν δεν έχεις ή στήσε RAID αν επίσης δεν έχεις.Όσο για το Crysis, δες απλά το thread όπου γίνεται σύγκριση των επιδόσεων των quad επεξεργαστών στο εν λόγο game.http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=44697
adpanos Δεκέμβριος 2, 2007 Author #5 Δεκέμβριος 2, 2007 Το ξέρω ότι η m2n υποστηρίζει PHENOM αλλά όχι HT3! Πάντος συμφωνώ ότι είναι νωρίς για phenom οπότε θα περιμένω ευχαριστώ!
Strategos Δεκέμβριος 2, 2007 #6 Δεκέμβριος 2, 2007 αφου ο 6000+ ειναι ποιο γρηγορος απο τον 9500 τι την ψαχνεις?
junior-21- Δεκέμβριος 2, 2007 #7 Δεκέμβριος 2, 2007 Σωστός ο Strategos! ’ραξε με τον 6000+ , μια χαρούλα είναι...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.