greekfragma Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1, 2007 το σημερινο κουιζ ειναι το εξης. εχουμε Vista Ultimate X64. αρχικα τοποθετηθηκε μια καρτα τηλεορασης Asus My Cinema Hybrid DVB-T επειδη ομως ζω σε πολυ ζορικο σημειο για εσωτερικης λυσης DVB-T κεραιες απεγκατασταθηκαν τα προγραμματα και ξεκουμπωθηκε η καρτα καθως το project επιγειας ψηφιακης εγκαταληφθηκε. γυρναω λοιπον πισω σε μια αναλογικη Leadtek Winfast TV200XP expert για την οποια κυκλοφορησαν και drivers για 64bit. κουμπωνω την καρτα ανοιγω το pc και πριν προλαβω να κανω οτιδηποτε βλεπω κατω δεξια τα Vista να εγκαθιστουν drivers......λεω νταξ......μπορει να δουλεψει. προς μεγαλη μου εκπληξη οι drivers που εβαλε ειναι απο την προηγουμενη....και βλεπει ΞΑΝΑ το tv tuner ως ASutek Tiger Capture Device...... εκλεισα το ιντερνετ μηπως εκανε live update...εκλεισα και το live update.....κουμπωσα ξεκουμπωσα 2-3 φορες την καρτα τπτ.......μολις την βαζω την ξαναβλεπει ως το ASUS tuner που ειχα πριν επανω..... αυτο που υποψιαζομαι εινια οτι καπου εχει αποθηκευσει τον προηγουμενο driver και τρεχει εκει να τον ξανατρεξει αυτοματα μολις ξαναμπει tuner επανω.....(ασχετα ποιο θα βαλουμε ωραια μου Vista-κια) μπηκα εδω C:\Windows\System32\DriverStore μπας και βρω τιποτα αλλα το μονο που μοιαζει λιγακι ειναι ενα atk2000 (asus tiger 2000 να υποθερσω?) αρχειακι.........το οποιο βεβαια παροτι ειμαι με admin μεσα δεν με αφηνει να το διαγραψω γιατι δεν ειμαι ο Παπας (οπως ειχε πει και ο Ζαρρας σε αλλο θεμα) καμια ιδεα?> Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Δεκέμβριος 1, 2007 Author #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2007 blackhole plz.....και BAN 1 βδομαδας παρακαλω.δεν τολμω να ξεστομισω καν τη χαζομαρα εκανα....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Δεκέμβριος 2, 2007 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2007 πες ρε, μην ντρέπεσαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Δεκέμβριος 2, 2007 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2007 μπερδεψε τις καρτες Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Δεκέμβριος 2, 2007 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2007 καλα θα πω αλλα οποιος γελασει θα τον σκισω ξαπλαρα στο πατωμα για να ξεκουμπωσω την Hybrid καρτα που ειχα ηδη πανω και στο γραφειο ειχα ακουμπησει την παλια αναλογικη.... βγαζω την Ηybrid την ακουμπαω στο γραφειο διπλα στην αλλη. απλωνω το χερι να πιασω την αναλογικη ενω εκανα παραλληλα και λιγο cable management με το αλλο χερι. ε.......και επιασα ξανα την ιδια....... Υ.Γ. παω να ποσταρω την πατατια στο αντιστοιχο θρεντ που ανοιξε πριν λιγες ωρες Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Δεκέμβριος 2, 2007 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2007 LOOOOOL Δεν μου κάνει καρδιά καν να το κλειδώσω Link to comment Share on other sites More sharing options...
fusion Δεκέμβριος 2, 2007 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2007 Ανθρωποι ειμαστε, λαθοι κανουμε... :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Δεκέμβριος 2, 2007 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2007 Αρχική απάντηση από fusionλαθοι Ελπίζω να το έκανες επίτηδες λάθος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Δεκέμβριος 2, 2007 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2007 :flag: :flag: :flag: ημαρτον γιωργο εχω δακρυσει απο τα γελια Link to comment Share on other sites More sharing options...
fusion Δεκέμβριος 2, 2007 #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2007 Αρχική απάντηση από deninho Ελπίζω να το έκανες επίτηδες λάθος Οχι απλα κλεινουν τα ματια, δεν βλεπω μπροστα μου:toomuchne Καληνυχτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Δεκέμβριος 2, 2007 #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2007 Εμ τι το πέρασες αγόρι μου την αλλαγή καρτών; Ξεκούμπωμα σουτιέν με το ένα χέρι και ανοιγμα προφυλακτικού με το άλλο;;; That's what i call multitasking!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Δεκέμβριος 2, 2007 Author #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.