Jump to content

Απεγκατάσταση/Διαγραφή Preconfigured Driver (Vista)

greekfragma

Recommended Posts

το σημερινο κουιζ ειναι το εξης.

εχουμε Vista Ultimate X64.

αρχικα τοποθετηθηκε μια καρτα τηλεορασης

Asus My Cinema Hybrid DVB-T

επειδη ομως ζω σε πολυ ζορικο σημειο για εσωτερικης λυσης DVB-T κεραιες απεγκατασταθηκαν τα προγραμματα και ξεκουμπωθηκε η καρτα καθως το project επιγειας ψηφιακης εγκαταληφθηκε.

γυρναω λοιπον πισω σε μια αναλογικη Leadtek Winfast TV200XP expert για την οποια κυκλοφορησαν και drivers για 64bit.

κουμπωνω την καρτα ανοιγω το pc και πριν προλαβω να κανω οτιδηποτε βλεπω κατω δεξια τα Vista να εγκαθιστουν drivers......λεω νταξ......μπορει να δουλεψει.

προς μεγαλη μου εκπληξη οι drivers που εβαλε ειναι απο την προηγουμενη....και βλεπει ΞΑΝΑ το tv tuner ως ASutek Tiger Capture Device......

εκλεισα το ιντερνετ μηπως εκανε live update...εκλεισα και το live update.....κουμπωσα ξεκουμπωσα 2-3 φορες την καρτα τπτ.......μολις την βαζω την ξαναβλεπει ως το ASUS tuner που ειχα πριν επανω.....

αυτο που υποψιαζομαι εινια οτι καπου εχει αποθηκευσει τον προηγουμενο driver και τρεχει εκει να τον ξανατρεξει αυτοματα μολις ξαναμπει tuner επανω.....(ασχετα ποιο θα βαλουμε ωραια μου Vista-κια)

μπηκα εδω

C:\Windows\System32\DriverStore

μπας και βρω τιποτα αλλα το μονο που μοιαζει λιγακι ειναι ενα

atk2000 (asus tiger 2000 να υποθερσω?)

αρχειακι.........το οποιο βεβαια παροτι ειμαι με admin μεσα δεν με αφηνει να το διαγραψω γιατι δεν ειμαι ο Παπας (οπως ειχε πει και ο Ζαρρας σε αλλο θεμα)

καμια ιδεα?>:blink:

καλα θα πω αλλα οποιος γελασει θα τον σκισω:p

ξαπλαρα στο πατωμα για να ξεκουμπωσω την Hybrid καρτα που ειχα ηδη πανω και στο γραφειο ειχα ακουμπησει την παλια αναλογικη....

βγαζω την Ηybrid την ακουμπαω στο γραφειο διπλα στην αλλη.

απλωνω το χερι να πιασω την αναλογικη ενω εκανα παραλληλα και λιγο cable management με το αλλο χερι.

ε.......και επιασα ξανα την ιδια.......:rofl:

:tomato:

Υ.Γ. παω να ποσταρω την πατατια στο αντιστοιχο θρεντ που ανοιξε πριν λιγες ωρες

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.