JohnnyX Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1, 2007 Τα vista μου ζητανε drivers για το Kingston DataTraveller 2.0 ?!?!Πως γινεται αυτο..πανε καλα ??? ...Εννοειτε πως δεν υπαρχουν !
mcmanol1416003162 Δεκέμβριος 1, 2007 #3 Δεκέμβριος 1, 2007 Πρεπει να του κανεις firmware update και γινεται vista ready και δεν χρειαζονται οδηγοι.
JohnnyX Δεκέμβριος 1, 2007 Author #4 Δεκέμβριος 1, 2007 Επειδη τα Datatraveler 2 της Kingston οντως εχουν προβλημα να η λυση που τελικα βρηκαΖηταει drivers...του λες βρες...ψαχνει windows update και δε βρισκειΣου λεει βαλτους μονος...οριζεις c: και επιλογη subfolders...Βρισκει usb mass storage...Στη συνεχεια εξακολουθει να ζηταει πραγματα προς εγκατασταση...με την ιδιο λογικη ( c: , subfolders) βαζει μονο του τα απαραιτητα...Πλεον αναγνωριζεται καθε φορα που το συνδεεις...αλλα ζηταει και drivers !!!!!...Τρελα αλλα δουλευει
mcmanol1416003162 Δεκέμβριος 2, 2007 #5 Δεκέμβριος 2, 2007 Κατέβασε από δω http://www.kingston.com/support/USBFLASHDRIVES/default.asp ανάλογα με αυτό που έχεις το u3 update και θα παιζει σωστα.Επειδή και εγώ έχω αυτο τωρα οκ.
gtpaonik Δεκέμβριος 2, 2007 #6 Δεκέμβριος 2, 2007 εγω εχω ενα φλασακι του πλαισιου turbo-x πως θα γινει να να ο κανω να λειτουργει στα vista?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.