JohnnyX Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1, 2007 Τα vista μου ζητανε drivers για το Kingston DataTraveller 2.0 ?!?!Πως γινεται αυτο..πανε καλα ??? ...Εννοειτε πως δεν υπαρχουν ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Δεκέμβριος 1, 2007 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2007 Δεν σου κάνει αυτόματη εγκατάσταση?Το migo 4gb είναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mcmanol1416003162 Δεκέμβριος 1, 2007 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2007 Πρεπει να του κανεις firmware update και γινεται vista ready και δεν χρειαζονται οδηγοι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnnyX Δεκέμβριος 1, 2007 Author #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2007 Επειδη τα Datatraveler 2 της Kingston οντως εχουν προβλημα να η λυση που τελικα βρηκαΖηταει drivers...του λες βρες...ψαχνει windows update και δε βρισκειΣου λεει βαλτους μονος...οριζεις c: και επιλογη subfolders...Βρισκει usb mass storage...Στη συνεχεια εξακολουθει να ζηταει πραγματα προς εγκατασταση...με την ιδιο λογικη ( c: , subfolders) βαζει μονο του τα απαραιτητα...Πλεον αναγνωριζεται καθε φορα που το συνδεεις...αλλα ζηταει και drivers !!!!!...Τρελα αλλα δουλευει Link to comment Share on other sites More sharing options...
mcmanol1416003162 Δεκέμβριος 2, 2007 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2007 Κατέβασε από δω http://www.kingston.com/support/USBFLASHDRIVES/default.asp ανάλογα με αυτό που έχεις το u3 update και θα παιζει σωστα.Επειδή και εγώ έχω αυτο τωρα οκ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gtpaonik Δεκέμβριος 2, 2007 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2007 εγω εχω ενα φλασακι του πλαισιου turbo-x πως θα γινει να να ο κανω να λειτουργει στα vista? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.