Jump to content

SOS file corrupt and check disk [SOLVED]

apostolis22

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Οργάνωνα τα τραγούδια μου. Κάνω επανεκκίνηση και μου βγάζει το checking disk πριν φορτώσουν τα windows . Επισυνάπτω φωτογραφίες. Πραγματικά δεν ξέρω..σηκώνω τα χέρια ψιλά...Δίσκος seagate 500 giga 7200.10 sata

01122007135wl4.jpg

post-3774-1416073290,4689_thumb.jpg

Φιλε μου ευχομαι να μην πανε περιπατο τα τραγουδια σου.Εμενα μια φορα που μου το ειχε κανει τα εκλεγα μετα!!! :mad: :mad:

Αυτό πραγματικά παθαίνω...Πρέπει να έχασα 5 τραγούδια τώρα...

Τι φτέει???Λύση υπάρχει???????

Καλα ειναι 5 τραγουδια!Εγω ειχα χασει 200γιγα και λυση δεν βρηκα!

κατα την οργάνωση που μετέφερες τραγούδια απο δω κι απο εκεί

κάτι σε έκοψε restart ή κόλλημα ή κάτι άλλο και δεν ενημερώθηκε σωστά

το Index του δίσκου

μετά βρήκε δεδομένα χωρίς index entry και τα ¨σκούπισε"

αν δεν έχεις γράψει απο πάνω μπορεί με recovery tools και να τα πάρεις πίσω.

γενικός κανόνας κάνε αυτό και σώθηκες δεν παίζει

ψάξε μια και το δίσκο μην έχει τίποτα bad sectors

γιατι αν έχεις, ότι γράφεις τυχαία εκεί θα "χαλάει"/χάνεται.

Oric από επαφές καλωδίων τι εννοείς?

Πριν 6 μήνες είχα πρόβλημα με τα καλώδια sata επειδή δεν έκαναν καλή επαφή.Ποτέ όμως δεν έχανε δεδομένα.Απλά άκουγες ο δίσκος πως έκλεινε και μετά από λίγο ξαναεμπαινε μπροστά. άλλαξα καλώδια και είναι με κλιπ τώρα και απο τότε δεν ανοιγοκλέινει ο 250 γιγα sata δίσκος . Πριν 1.5 μήνα αγόρασα τον 500 γιγα.

Μήπως φτέει το Diskeeper και το active defragment?

Bad sectors δεν έχει το τσεκαρα και δύο φορές με πρόγραμμα seagate και με το hdtune. Όσο οργάνωνα τα τραγούδια restart δεν έγινε.

νομίζω πως hardware-ικό δεν είναι το πρόβλημα

αλλιώς θα είχες μαζικότερη ζημιά

μήπως παίζει τίποτα με την cache του δίσκου

και το πότε γράφει τα δεδομένα σε αυτόν?

• 4 weeks later...

Τελικά απεκατέστησα το Diskeeper Pro και αφού σιγουρεύτηκα τον τελευταίο μήνα ότι όλα πάνε καλά σας δίνω την λύση!:magic:

Με άλλα λόγια πείτε μου ποιο καλό πρόγραμμα για ανασυγκρότηση να χρησιμοποιήσω! :D

ρε παδια καινουριο δισκο.... κανετα ολα back-up...:) και εγω εχασα πολλες φορεs αλλα ευτυχω εχω καλo recovery program

Δεν το έθεσα σωστά? Το πρόβλημα ήταν το Diskeeper!! Με το που το έβγαλα σώθηκα!

Οπότε τώρα ψάχνω άλλο προγραμμα ανασυγκρότησης !

• 2 weeks later...
Αρχική απάντηση από paokkerkir

O&O Defrag, το καλύτερο.

Αυτό χρησιμοποιώ κι εγώ. Αν και άκουσα καλά λόγια για το Defraggler που είναι και freeware ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.