Jump to content

Logitech G51

AnimaTronic

Recommended Posts

Ε ναι φιλε μου. Δηλαδη να σου πω ενα παραδειγμα.

Εβαλα να δω το Die Hard 4 (ψιλο-μουφα ταινια, αλλα ειχε κατι καλες σκηνες δρασης και ηθελα να τεσταρω τα ηχεια). Ε, εμεινα χαζος απο αυτο που ακουσα.:cool:

Μετα εβαλα το The Lord of the Rings: The Two Towers και εμεινα 2 φορες χαζος. Ελπιζω να μη χαζεψω εντελως στο τελος.

Βασικα τι σου λεω τωρα ε? Εισαι κατοχος τους, οποτε.............;)

Ελπίζω κ εγώ να μη χαζέψεις....Σε θέλουμε στο forum...!!

Εγώ δεν είμε κάτοχός τους, αλλά έχω κ εγώ logitech, οπώτε έχω μια μεγάλη γεύση απο τα logi...!;)

Αρχική απάντηση από AnimaTronic

Updated:

Οπως ειχα αναφερει και στην αρχη του thread, τα παλια μου Inspire 5100 τα εδωσα στο αδερφακι μου. Το αδερφακι ομως ζηλεψε οταν ειδε τα G51 και επειδη δε του χαλαω ποτε χατιρι, του τα εκανα δωρο. Το αποτελεσμα ειναι ο μικρος με Logitech G51 και εγω με.............Logitech z-5500 ! ! ! !

Αρχισα σιγα σιγα να καταλαβαινω γιατι μου λεγατε σε αυτο το thread να κοιταξω και τα z-5500.;) ;)

Αν καποιος ενδιαφερεται για τα G51, μπορει να δει μια αναλυτικη παρουσιαση μου εδω.

Μονο προσεξε μη ζηλεψει και τα Ζ5500....:D

@SHOG: ελπιζω να μη το χασω εντελως. χαχαχαχα

@Knight_77: του το ξεκαθαρισα αυτο. Αν ειναι να ζητησει κι αυτα, μετα θα παω να παρω κανενα set των 1000 ευρω και μετα θα με βαλουν φυλακη.:tomato::p

Αρχική απάντηση από AnimaTronic

του το ξεκαθαρισα αυτο. Αν ειναι να ζητησει κι αυτα, μετα θα παω να παρω κανενα set των 1000 ευρω και μετα θα με βαλουν φυλακη.:tomato::p

Πάρε παιδί μου 2 τέτοια να γίνει πανικός... :p

Το απόλυτο εργαλείο για να πάς φυλακή.....!

Όπωτε το αποφασίσεις πάρ'τα και δεν θα πεδευτείς για να σε βάλουνε μέσα...:upside:

Καλησπερα παιδια. Επαναφερω το θεμα γιατι δυστυχως υπηρξε προβληματακι. Ευτυχως το προβλημα δεν ειναι στα Ζ-5500 (φτου φτου).

Αγορασα μια x-Fi Xtreme Gamer retail. Την εβαλα στο pc, συνδεσα τα ηχεια αναλογικα, περασα drivers και software, εγινε και auto update στους drivers και ολα υπεροχα. Μετα απο μια μερα ομως αρχισαν τα προβληματα.

Αρχικα, σε καποια φαση ο ηχος χαθηκε για ενα δευτερολεπτο και οταν επανηλθε, ακουγοταν μονο το woofer και το μπροστα-αριστερα ηχειο (1ο σοκ, νομιζοντας οτι βγαλανε προβλημα τα ηχεια). Στο test των Logitech ολα ειναι ΟΚ. Με αναλογικη συνδεση στην on-board της μητρικης, επισης ολα ΟΚ. Uninstall/Install τους drivers και ξανα απο την αρχη. Μετα απο αυτο ολα επανηλθαν στα κανονικα τους. Μετα απο δυο ωρες ομως ακριβως το ιδιο πραγμα. Ε ακριβως την ιδια αντιμετωπιση κι εγω. Καταλαβα οτι ειναι προβλημα των drivers.

Σημερα ομως μου εκανε αλλο κολπο. Ακουγονται μεν ολα τα ηχεια, αλλα ο ηχος που βγαζουν ειναι ιδιος με τον ανατριχιαστικο ηχο που βγαζει μια κιμωλια οταν πατιεται δυνατα πανω σε ενα πινακα (2ο σοκ, νομιζοντας οτι βγαλανε προβλημα τα ηχεια) :jump: . Ουτε μουσικη, ουτε τιποτα. Μονο αυτος ο τσιριχτος ηχος. Φυσικα στο test των ηχειων και στη συνδεση τους με την on-board καρτα ολα παιζουν κανονικα.

Ειμαι για RΜΑ?? Και μια ερωτηση ακομα. Να βαλω μια Auzentech X-Plosion η να παρω ενα οπτικο καλωδιο και να κανω ψηφιακη συνδεση?? Ευχαριστω και συγνωμη για το μεγαλο post. Αναμενω τις προτασεις σας για να τη γυρισω τη ρημαδα την x-Fi πισω.

Αρχική απάντηση από AnimaTronic [Σήμερα, στις 09:36]

Σημερα ομως μου εκανε αλλο κολπο. Ακουγονται μεν ολα τα ηχεια, αλλα ο ηχος που βγαζουν ειναι ιδιος με τον ανατριχιαστικο ηχο που βγαζει μια κιμωλια οταν πατιεται δυνατα πανω σε ενα πινακα (2ο σοκ, νομιζοντας οτι βγαλανε προβλημα τα ηχεια) :jump: . Ουτε μουσικη, ουτε τιποτα. Μονο αυτος ο τσιριχτος ηχος. Φυσικα στο test των ηχειων και στη συνδεση τους με την on-board καρτα ολα παιζουν κανονικα.

Μου το είχε κάνει και μένα με x-fi και z5000 μια φορά που έβγαλα έβαλα τα βύσματα πίσω με αναμμένα ηχεία και υπολογιστή... με restart έστρωσε... (δεν δοκίμασα επαναληψιμότητα)

Αρχική απάντηση από slaught

Παιδια τα 5450 τι λενε?Με βολευει το οτι τα 2 πισω ειναι αυρματα!

Καλυτερα να πας για τα Z5500...

Τα ασυρματα δεν τα εμπιστευομαι λογω πιθανων παρεμβολων...

Σιγουρα δεν φτανουν τον ηχο των Ζ5500...

Αρχική απάντηση από slaught

Παιδια τα 5450 τι λενε?Με βολευει το οτι τα 2 πισω ειναι αυρματα!

(ασύρματα δεν είναι γιατί θες 1 καλώδιο ρέυματος για κάθε ηχείο)

...και ΝΑΙ. Αφου περασα 2 φορες ξανα τους drivers της x-Fi, το προβλημα λυθηκε. Μεχρι φυσικα να ξαναπαρουσιαστει. Περιεργα μας τα λενε οι drivers της Creative. Για RMA με βλεπω το απογευμα.

@ slaught : τα Z-5450 ειναι στα ιδια χρηματα με τα Ζ-5500. Δεν παιρνεις καλυτερα τα Ζ-5500? Ειναι POWER. Επισης για τα Ζ-5450 θα χρειαστεις ρευματακι για το καθενα απο τα δυο πισω ηχεια, οπως σου ειπε και ο Spanaks. Οποτε γλυτωνεις τα καλωδια απο το subwoofer προς τα ηχεια, αλλα μετα θα εχεις τα καλωδια ρευματος. Βεβαια αυτο εγκειται στο πως βολευεσαι εσυ.

Αρχική απάντηση από AnimaTronic [Σήμερα, στις 11:08]

...και ΝΑΙ. Αφου περασα 2 φορες ξανα τους drivers της x-Fi, το προβλημα λυθηκε. Μεχρι φυσικα να ξαναπαρουσιαστει. Περιεργα μας τα λενε οι drivers της Creative. Για RMA με βλεπω το απογευμα.

Όντως κ εγώ για RMA σε βλέπω.....

Ευτιχώς όμως που δεν είναι τα logi..

Ενημέρωσέ μας για τη εξέλιξη.....

Τελικα η καρτα εφυγε για RMA στο Πλαισιο. Δεν εμπιστευτηκα να παρω παλι την ιδια ομως. Αγορασα ενα οπτικο καλωδιο και συνδεσα τα ηχεια ψηφιακα πανω στη μητρικη. Ο ηχος ειναι πολυ καλος. Αρκετα καλυτερος απο αναλογικη συνδεση πανω στη μητρικη. Τελος καλο, ολα καλα λοιπον.:) :)

Αρχική απάντηση από Spanaks [Σήμερα, στις 19:30]

όχι και όλα καλά... δεν θα έχεις surround στα παιχνίδια λογικά...

Η αληθεια ειναι οτι δε δοκιμασα ακομα κανενα παιχνιδι με την οπτκη συνδεση. Αλλα εχω πανω στο pc και την παλια Audigy, για την περιπτωση που παιξω κανενα παιχνιδακι (για να χρησιμοποιησω το ΕΑΧ).

Το πρόβλημα είναι ότι χρειάζεται την αναλογική σύνδεση για 5.1 ήχο σε παιχνίδια (εκτός αν η κάρτα ήχου μπορεί να κάνει real time κωδικοποίηση σε dts ή dolby...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.