Hydra Ιανουάριος 4, 2009 #41 Ιανουάριος 4, 2009 ναι το ειδα αλλα δεν εχει ολα αυτα τα ωραια που βλεπω εδω...και πως το κανω να δειχνει τον καιρο? πωω τι νουμπας που ειμαι...:crazy_pilot: ααα οχι επρεπε να αλλαξω τα φιλτρα για αναζητηση,,,οκ τα βρηκα!
Κοπρίτης Ιανουάριος 4, 2009 #42 Ιανουάριος 4, 2009 υποψιν οτι στο φακελο του καθε gadget βρισκονται τα png που χρησιμοποιει σαν φοντο (~c/documents/xxxuser/app data/microsoft/windows sidebar/gadgets) οποτε με λιγο photoshop μπορειτε να απαλλαγειτε απο τα πολυχρωμα χρωματα στο φοντο ή να φτιαξετε τα δικα σας (καντε και κανα backup των original αρχειων καλου κακου βεβαια) εγω παντως επελεξα ενα απλο μαυρο ενιαιο look
Hydra Ιανουάριος 4, 2009 #44 Ιανουάριος 4, 2009 ρε παιδια να σας ρωτισω κατι ακομα,οταν παω να τα κατεβασω που παταω?γιατι δεν τα κατεβαζει...:wassat:και αν γινεται με καποιον τροπο να τα κανω search αυτα που ψαχνω με το ονομα τους?
KING_OF_O/C Ιανουάριος 4, 2009 #45 Ιανουάριος 4, 2009 Εγώ δεν έχω πολλά πράγματα στο sidebar μου!πως μπορείς να βάλεις κάτι τέτοιο σε exp?
Louris7 Ιανουάριος 4, 2009 #46 Ιανουάριος 4, 2009 Εμενα το gadget με τον καιρο που εχουν τα windows μου τη σπαει...Δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν λειτουργει..ή μαλλον εχω δει πως στα ελληνικα vista δεν λειτουργει...Η υπηρεσια λεει δεν ειναι διαθεσιμη..Κανενα αλλο gadget για καιρο ?
Billys Ιανουάριος 4, 2009 #47 Ιανουάριος 4, 2009 Εγω χρησιμοποιω το WeatherBug..http://weather.weatherbug.com/desktop-weather/windows-vista.html
Hydra Ιανουάριος 4, 2009 #48 Ιανουάριος 4, 2009 εγω στο WeatherBug παταω athens,το βρισκει αλλα παταω οκ και δεν γινεται τιποτα
amartolos Ιανουάριος 4, 2009 #49 Ιανουάριος 4, 2009 εγω εχω αυτο, το weatherbug δεν εκανε για Λαρισαhttp://www.softpedia.com/get/Windows-Widgets/Widget-Miscellaneous/The-Weather-Channel-Sidebar-Gadget.shtml
Louris7 Ιανουάριος 4, 2009 #50 Ιανουάριος 4, 2009 εγω εχω αυτο, το weatherbug δεν εκανε για Λαρισαhttp://www.softpedia.com/get/Windows-Widgets/Widget-Miscellaneous/The-Weather-Channel-Sidebar-Gadget.shtmlThanx ,ωραιο φαινεται.
amartolos Ιανουάριος 4, 2009 #51 Ιανουάριος 4, 2009 υποψιν οτι στο φακελο του καθε gadget βρισκονται τα png που χρησιμοποιει σαν φοντο (~c/documents/xxxuser/app data/microsoft/windows sidebar/gadgets) οποτε με λιγο photoshop μπορειτε να απαλλαγειτε απο τα πολυχρωμα χρωματα στο φοντο ή να φτιαξετε τα δικα σας (καντε και κανα backup των original αρχειων καλου κακου βεβαια) εγω παντως επελεξα ενα απλο μαυρο ενιαιο look ωραιος....
ProPitsiriko$ Ιανουάριος 4, 2009 #52 Ιανουάριος 4, 2009 Δοκιμάστε και το CoreTemp Sidebar Gadget... πολυ καλο Duder
jpavly Ιανουάριος 4, 2009 #53 Ιανουάριος 4, 2009 Κανενα αλλο gadget για καιρο ?MSN Weather, είναι αυτό που έχουν και στα Windows 7.
Louris7 Ιανουάριος 5, 2009 #54 Ιανουάριος 5, 2009 MSN Weather, είναι αυτό που έχουν και στα Windows 7.Ναι ναι!! Το εβαλα και ειναι μια χαρα αν και θα ηθελα να εχει τα αναλυτικα δεδομενα και στην μικρη μορφη οταν ειναι, να μην βγαινει εξω απο την sidebar..
Kostas007 Ιανουάριος 5, 2009 #55 Ιανουάριος 5, 2009 ξερει κανεις πως γινεται να τα εχω on top συνεχεια αλλα να ειναι ημιδιαφανα?
Hydra Ιανουάριος 5, 2009 #56 Ιανουάριος 5, 2009 ψαξε στις ρυθμισεις,κανε δεξι κλικ στην μπαρα και θα το βρεις..,
jimakos21 Ιανουάριος 6, 2009 #60 Ιανουάριος 6, 2009 Να 'μαι και γώ! Όχι και πολύ ψάξιμο. Έτσι για την ευχρηστία...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.