Jump to content

Your help...

icy20

Recommended Posts

Αν κανεις μπορει να βοηθησει ας μου πει.Ειχα παρει το φλεβαρη του 2005 ενα dsl in a box της forthnet 3 μηνες +3 δωρο.Διεκοψα τη forthnet τον αυγουστο του 2006.Μεχρι τοτε κανενα προβλημα ειχα πληρωσει τα παντα και πουθενα δεν μου ειπαν οτι εχω υπολοιπο.ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ ομως... με πηρανε τηλεφωνο και μου λενε χρωστατε το τριμηνο 5/05-8/05 (το οποιο βεβαια ειχα στο ΔΩΡΟ)!!!Εχει κανεις η ειχε παρει τοτε το πακετο αυτο της forthnet και να εχει καποια αποδειξη η κατι τετοιο?Εγω βεβαια μετα απο 2.5 χρονια εχω πεταξει ολα τα χαρτια!Αν θυμαται εστω καποιος κατι να μου πει αν εχω δικιο η οχι!

οοπς.......οτι να ναι καταλαβα..Ε πως να μη μπερδευτω..βραδυατικα και εσυ θες να υπολογιζουμε μηνες :p

anyway...Ζητα αναλυτικο απο τι εχεις πληρωσει και απο ποτε μεχρι ποτε και πεστους...οσα λεφτα ειχα για σας , σας τα εδωσα τοτε..τωρα δεν εχω μια.ας το θυμοσασταν τοτε :p

α καλα, αυτοι την εχουν χασει τελειως τη μπαλα....παρτους και πες τους πως αν δεν κοψουν τις αηδιες θα τους κανεις μια ωραια καταγγελια και θα δεις για ποτε θα σταματησουν να σε ενοχλουν :T: !!!

Αρχική απάντηση από hayabusa [Σήμερα, στις 09:20]

α καλα, αυτοι την εχουν χασει τελειως τη μπαλα....παρτους και πες τους πως αν δεν κοψουν τις αηδιες θα τους κανεις μια ωραια καταγγελια και θα δεις για ποτε θα σταματησουν να σε ενοχλουν :T: !!!

That's right!!!:banging:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.