Gi0 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30, 2007 Απ οτι φαινεται αυριο παω μια p5w dh deluxe για rma στο πλαισιο.Ερωτηση 1η(για να μαι σιγουρος):Η μητρικη που θα την αλλαξω(καθως δεν πρεπει να εχει αποθεματα p5w απ οτι βλεπω στο site)θα πρεπει να εχει την ιδια αξια σε ευρω με την αξια που ειχε η μητρικη μου οταν την αγορασα,σωστα?Ερωτηση δευτερη:Eιμαι αναμεσα στις P5K Premium WiFi-AP , P5N32-E NF680i SLI και P5E(X38).(Ομολογω πως δεν ειχα χρονο να το ψαξω):whistling
icy20 Νοέμβριος 30, 2007 #2 Νοέμβριος 30, 2007 Θεωρητικα δεν θα ειναι η τιμη που το αγορασες αλλα η τιμη που ειχε ερθει τελευταια φορα η μητρικη στο πλαισιο...
d|smal Νοέμβριος 30, 2007 #3 Νοέμβριος 30, 2007 130 ευρω θα σου κοψουν πιστωτικο αλλα να τους πιεσεις για κατι καλυτερο!
Gi0 Νοέμβριος 30, 2007 Author #4 Νοέμβριος 30, 2007 Α,τοσο καλα:...: Να ευχομαι δηλαδη να μην εφεραν αλλες μετα τα 197 που εδωσα.Γμτ!Τhanx παιδια!Καμια ιδεα για το ποια να παρω?
d|smal Νοέμβριος 30, 2007 #5 Νοέμβριος 30, 2007 οπως σου ειπα να τους πιεσεις κ να σου δωσουν την p5k dlx χωρις να πληρωσεις!
Gi0 Δεκέμβριος 1, 2007 Author #7 Δεκέμβριος 1, 2007 Δεν εχω ιδεα!στα ξαφνικα εχει μουλαρωσει κ δεν ξεκιναει.Δοκιμασα μνημες,cpu,gpu σε αλλο pc κ δουλευουν κανονικα.Θα την παω το πρωι για ελεγχο κ μετα rma φανταζομαι.Το 680i να το παρω η να προτιμησω p5k?
patrik Δεκέμβριος 1, 2007 #8 Δεκέμβριος 1, 2007 κοιτα να δεις εγω ειχα παρει μια p5b premium vista edition στις αρχες που εκανε γυρω στα 160-170ευρω κ την εστειλα για rma στη φαση που εκανε 180-190 αμα θυμαμαι καλα... τα παιδια στο πλαισιο οχι απλα μου δωσαν πιστωτικο αλλα μου δωσαν κ στη τιμη που πωλουταν εκεινη τη στιγμη το mobo ενω η αποδειξη εγραφε τη παλια (πιο χαμηλη) τιμη. απο κει κ περα εγω προτεινω το p5k. απλα αυτο το "Δεν εχω ιδεα!στα ξαφνικα εχει μουλαρωσει κ δεν ξεκιναει.Δοκιμασα μνημες,cpu,gpu σε αλλο pc κ δουλευουν κανονικα" πεστους το κ δε νομιζω να μη σου δωσουν πιστωτικο τη τιμη του mobo
Gi0 Δεκέμβριος 1, 2007 Author #9 Δεκέμβριος 1, 2007 Ειχε αυξηθει η τιμη της?τυχερος λοιπον!εγω ελπιζω απλα στα ιδια λεφτα η ελαφρως λιγοτερο να μου βγει,για να παρω την P5K στην οποια απ οτι φαινεται καταλληγω.
obijuan1983 Δεκέμβριος 1, 2007 #10 Δεκέμβριος 1, 2007 Αν έχουν ίδια θα σου δώσουν ίδια...Αν δεν έχουν σου κόβουν όσο λέει η απόδειξή σου...Τρέχουσα τιμή σου κόβουν μόνο αν έχουν σε απόθεμα το ίδιο προιόν...έτσι τουλάχιστον μου έτυχε...
pcfreak111 Δεκέμβριος 1, 2007 #11 Δεκέμβριος 1, 2007 Κάπου εδώ μέσα έχει αναφερθεί ότι αν δεν υπάρχει το ίδιο προϊόν με αυτό που επιστρέφεις τότε το πιστωτικό είναι στην τιμή που το αγόρασες.
d|smal Δεκέμβριος 1, 2007 #12 Δεκέμβριος 1, 2007 ξαναλεω πριν καμια δεκαρια μερες που πηγα εγω στο πλαισιο με την ιδια ακριβως καρτα μου εκοψε 130 πιστ. γιατι τοσο εκανε τοτε!!!!
Gi0 Δεκέμβριος 1, 2007 Author #13 Δεκέμβριος 1, 2007 UpdateΜολις γυρισα απο πλαισιο.Απ οτι φαινεται ο obijuan ειχε δικιο.Μου δωσαν πιστωτικο με το ποσο της αποδειξης που τους πηγα.Κ επεσα και σε ιδιαιτερα εξυπηρετικο παιδι.Thanx για τα replies ακομα μια φορα.
d|smal Δεκέμβριος 1, 2007 #15 Δεκέμβριος 1, 2007 και τι πηρες τελικα? εμενα επειδη ηταν καλος χωρις να το αλλαξει μου εκανε εκπτωση στη φορμουλα κ ηταν σαν να μου κοψε 200 ευρω!
Gi0 Δεκέμβριος 1, 2007 Author #16 Δεκέμβριος 1, 2007 Αρχική απάντηση από icy20 Σε ποιο πλαισιο πηγες? Kαλαμαριας,ΘεσαλλονικηΑρχική απάντηση από d|smal και τι πηρες τελικα? εμενα επειδη ηταν καλος χωρις να το αλλαξει μου εκανε εκπτωση στη φορμουλα κ ηταν σαν να μου κοψε 200 ευρω! P5K premium και περιμενω να την βαλω ακομα.
g10rg0s Δεκέμβριος 1, 2007 #17 Δεκέμβριος 1, 2007 Και σε εμενα ετυχε να εχω προβλημα με mobo (MSI P965 Platinum) απο το e-shop.Μαλιστα πριν 3 μερες πριν συνεβει οταν ενω επαιζα το CRYSIS ... ξαφνικα η οθονη μαυρισε ... Ωχ ειπα την καψαμε την καρτα ... τελος παντων αφου το εψαξα ηταν η mobo την οποια χθες (Σαββατο) την πηγα στο καταστημα (Θεσσαλονικη - Γιαννιτσων) και περιμενω να δω τι θα γινει.Μου ειπαν οτι αν δεν υπαρχει η ιδια θα μου δωσουν καποια αλλη ... μαλιστα τους ειπα αν γινετε να παρω καποια της προτιμησης μου και να πληρωσω τη διαφορα και μου ειπαν οτι και αυτο γινετε ... ας ελπισουμε να γινει δηλ.
d|smal Δεκέμβριος 1, 2007 #18 Δεκέμβριος 1, 2007 μου εχει τυχει κ στο eshop κ μου εχουν δωσει πιστωτικο παραπανω απο τα λεφτα που την πηρα την μητρικη!
johnson Δεκέμβριος 2, 2007 #19 Δεκέμβριος 2, 2007 Για να μην ανοίξω νέο thread... Στη μητρική μου (MSI σειράς K8N με nforce3 250, S754) έχει χαλάσει η onboard κάρτα ήχου αλλά και η onboard κάρτα δικτύου εδώ και αρκετό καιρό (σχεδόν χρόνο) αλλά μιας και έχω μια sb live και μία άλλη κάρτα δικτύου, κάνω δουλειά. (ναι έχω enabled τις κάρτες από το bios , τα προβλήματα παρουσιάζονται κατά τη λειτουργία τους) Το θέμα είναι ότι, ενώ πάντα ήθελα να τη στείλω για rma, τύχαινε είτε να χρειάζομαι πολύ το PC, είτε να βαριέμαι να λύνω-δένω αλλά και να περιμένω... να έρθει. Τώρα όμως, μιας που μπορώ να χρησιμοποιώ το φορητό της φίλης μου και αφού έρχονται και γιορτές όπου θα επιστρέψω στο πατρικό μου, όπου θα έχω εκεί pc, μπορώ να δώσω για rma τη μητρική μου χωρίς φόβο να μείνω έτσι. To θέμα είναι οτι έχουν περάσει ~2.5 χρόνια από την αγορά και δεν είμαι σίγουρος αλλά αν κρίνω από άλλα προϊόντα της MSI, πρέπει να έχω 3 χρόνια εγγύηση... σωστά? Επίσης... σε περίπτωση που δεν επιδιορθωθεί και εφόσον δεν υπάρχουν πλέον μητρικές για S754... αλλά μου κόψουν πιστωτικό στο ποσό που αγοράστηκε η μητρική μου, εγώ τι θα κάνω? Θα μείνω με τον athlon στο χέρι? :...: (Όχι ότι με χαλάει μια αναβαθμισούλα, που πρέπει ούτος η άλλος κάποια στιγμή να γίνει, αλλά εγώ τελικά από αυτή την ιστορία δε θα μείνω ξεκρέμαστος, είτε χωρίς cpu, είτε χωρίς mobo?)
Gi0 Δεκέμβριος 2, 2007 Author #20 Δεκέμβριος 2, 2007 Ωρα για αναβαθμιση μου φαινεται Και για να μην μεινει ο athlon στο ραφι,ειτε πουλα τον αν τα καταφερεις,ειτε αγορασε μια μεταχειρισμενη motherboard. Για την εγγυηση αν ειναι 3 χρονια της msi(λογικο μου ακουγεται)εισαι οκ.Νομιζω πως καπου εδω μεσα το εχουμε ξανασυζητησει οτι δεν παιζει ρολο τι εγγυηση δινει το καταστημα απο την στιγμη που η ιδια η εταιρια εχει δικια της εγγυηση.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.