eightball Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30, 2007 Γεια σε ολους ειμαι καινουριο μελος εδω περα. Πολυ καλο site και πολυ ενημερωμενο.Δεν ειμαι αυτο που λεμε ο master των υπολογιστων για αυτο μην με "βρισετε" πολυ...Πηρα ενα εσωτερικο σκληρο serial ata, συνδεσα το καλωδιο sata και το αλλο που δεν ξερω πως λεγεται ενα πορτοκαλι λεπτο. Δεν εβαλα πουθενα το jumper γιατι υποτιθεται αυτοι οι δισκοι δεν χρειαζονται να τους ξεχωρισεις master/slave.Οτι κι αν εχω κανει ομως τον σκληρο ο υπολογιστης δεν τον βλεπει...Τι γινεται?Ευχαριστω προκαταβολικα...
hayabusa Νοέμβριος 30, 2007 #2 Νοέμβριος 30, 2007 Καλωσορισες καταρχην, Επι του θεματος τωραΣτα windows δεν φαινεται ή στο BIOS; Αν δεν φαινεται στο BIOS ισως βοηθησει ενα bios update...
eightball Νοέμβριος 30, 2007 Author #3 Νοέμβριος 30, 2007 Μεσα στη διαχειρηση συσκευων τον βγαζει κανονικα και ειναι κανονικα ενεργη η συσκευη.Αλλα οταν ανοιγω τον "υπολογιστη μου" εκει περα δεν τον εμφανιζει.
hayabusa Νοέμβριος 30, 2007 #4 Νοέμβριος 30, 2007 δοκιμασε να του κανεις φορματ μεσα απο την διαχειριση δισκων και λογικα θα λυθει το προβλημα...επισης δες τι λεει το partition magic για τον συγκεκριμενο δισκο( αν τον αναγνωριζει κλπ)
Κωστάκης Νοέμβριος 30, 2007 #5 Νοέμβριος 30, 2007 Ο υπολογιστής μου->δεξί κλικ->διαχείριση->διαχείριση δίσκων Δεξί κλίκ στον καινούργιο σου δίκο->διαμόρφωση...
sakis_the_fraud1416003252 Δεκέμβριος 1, 2007 #6 Δεκέμβριος 1, 2007 μηπως πρεπει να του δωσεις ενα γραμμα?
eightball Δεκέμβριος 2, 2007 Author #7 Δεκέμβριος 2, 2007 Παιδια ευχαριστω πολυ. Διαμορφωση ηθελε τελικα και δεν ηξερα οτι χρειαζεται και τετοιο νομιζα απλα τον κουμπωνες και δουλευε...Thanks
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.