Jump to content

Κουφο προβλημα με σκληρο δισκο...

eightball

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γεια σε ολους ειμαι καινουριο μελος εδω περα. Πολυ καλο site και πολυ ενημερωμενο.

Δεν ειμαι αυτο που λεμε ο master των υπολογιστων για αυτο μην με "βρισετε" πολυ...

Πηρα ενα εσωτερικο σκληρο serial ata, συνδεσα το καλωδιο sata και το αλλο που δεν ξερω πως λεγεται ενα πορτοκαλι λεπτο. Δεν εβαλα πουθενα το jumper γιατι υποτιθεται αυτοι οι δισκοι δεν χρειαζονται να τους ξεχωρισεις master/slave.

Οτι κι αν εχω κανει ομως τον σκληρο ο υπολογιστης δεν τον βλεπει...

Τι γινεται?

Ευχαριστω προκαταβολικα...

Καλωσορισες καταρχην,

Επι του θεματος τωρα

Στα windows δεν φαινεται ή στο BIOS; Αν δεν φαινεται στο BIOS ισως βοηθησει ενα bios update...

Μεσα στη διαχειρηση συσκευων τον βγαζει κανονικα και ειναι κανονικα ενεργη η συσκευη.

Αλλα οταν ανοιγω τον "υπολογιστη μου" εκει περα δεν τον εμφανιζει.

δοκιμασε να του κανεις φορματ μεσα απο την διαχειριση δισκων και λογικα θα λυθει το προβλημα...επισης δες τι λεει το partition magic για τον συγκεκριμενο δισκο( αν τον αναγνωριζει κλπ)

Παιδια ευχαριστω πολυ. Διαμορφωση ηθελε τελικα και δεν ηξερα οτι χρειαζεται και τετοιο νομιζα απλα τον κουμπωνες και δουλευε...

Thanks

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.