Jump to content

Τι καρτα γραφικων ειναι αυτη ρε παιδια;;;

hayabusa

Recommended Posts

Κάνε μια αναζήτηση με Ageia και θα βρείς πολλά θέματα :)

Δεν είναι κάρτα γραφικών, απλά την έβαλαν εκεί γιατί παράγει γραφικά, δεν τα σχεδιάζει όμως

Κάρτα φυσικής είναι, όμως λίγα παιχνίδια την αξιοποιούν+ότι μειώνει το framerate

Ναι και ο οδηγος που περνα τα κανει software, με αυτην τα κανει hardware...Το μειονεκτημα ειναι ομως οτι παραγει περισσοτερα πολυγωνα λογω της φυσικης των σωματων που αναπαριστα με οσο πιο αληθινο τροπο γινεται , επιβαρυνωντας ετσι την καρτα...:T:

Να αναμενεις μειωση εως και 10 fps..:nothing:

Οχι απαραιτητα, αν θυμαμαι καλα σε μια πρωιμη εκδοση του cell factor τα fps ανεβαινανε αισθητα με αυτην πανω ενω ταυτοχρονα καποια εφφε απεικονιζοντουσαν πολυ ρεαλιστικα ( οπως το σκισιμο του υφασματος ) στο ut3 πρεπει επισης να κερδιζεις κανα fps ειδικα στα 2 maps της ageia που κυκλοφορησαν στο fileplanet

Προσωπικα θα περιμενα καμια εκδοση σε pci-e μιας και καπου ειχα διαβασει πως το bandwidth της θυρας pci την περιοριζει λιγο

Η χρησιμοτητα της ειναι,απο οτι εχω καταλαβει και εγω να κανει ποιο ρεαλιστικα τα γραφικα των παιχνιδιων αρκει το παιχνιδι να την υποστηριζει!Φιλε μου μην την παρεις!Και εγω ειχα ψηθει να την παρω και τα παιδια εδω μεσα μου ειπαν οχι γιατι δεν θα μου προσφερε τιποτα το τραγικο!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.