Jump to content

περί διλημμάτων...

anubis

Recommended Posts

• Replies 47
  • Created
  • Last Reply

όχι βρε! Δεν τα ψώνισα ακόμα. Κοίτα λίγα post παραπάνω... ;)

@Mischeif

δε θέλω να μπω στη διαδικασία να κάνω o/c. Ό,τι πάρω θα μείνει ως έχει. Απλά. το μόνο που με προβληματίζει είναι η μητρική. Έχω συνηθίσει να αγοράζω ακριβές μητρικές για τις πολλές onboard συσκευές και την αξιοπιστία ενός μεγάλου μοντέλου οποιουδήποτε κατασκευαστή. Για παράδειγμα, η μητρική που έχω τώρα, μου είχε στοιχίσει 200 όταν την αγόρασα. Για τα υπόλοιπα έχω κατασταλάξει. Απλά προβληματίζομαι πόσα φράγκα να χώσω στη mother

Αρχική απάντηση από anubis [Σήμερα, στις 21:32]

όχι βρε! Δεν τα ψώνισα ακόμα. Κοίτα λίγα post παραπάνω... ;)

@Mischeif

δε θέλω να μπω στη διαδικασία να κάνω o/c. Ό,τι πάρω θα μείνει ως έχει. Απλά. το μόνο που με προβληματίζει είναι η μητρική. Έχω συνηθίσει να αγοράζω ακριβές μητρικές για τις πολλές onboard συσκευές και την αξιοπιστία ενός μεγάλου μοντέλου οποιουδήποτε κατασκευαστή. Για παράδειγμα, η μητρική που έχω τώρα, μου είχε στοιχίσει 200 όταν την αγόρασα. Για τα υπόλοιπα έχω κατασταλάξει. Απλά προβληματίζομαι πόσα φράγκα να χώσω στη mother

Σε τι εχεις κατασταλαξει τελικα??Μην σε ανυσηχει αυτο με τις μητρικες ολες καλες ειναι μεχρι ενα σημειο!Απλα να κοιταξεις να σε καλυπτουν τα παρελκομενα που εχουν!

ε τοτε μην την ψαχνεις για μενα σε αυτο το pudget δεν αξιζει ουτε για mobo να τα χωσεις εχω που ειχα παρει πριν 6 μηνες μια φτηνη μητρικη για μαγαζι ηταν η msi k9agm2 με 690v chipset μια φορα μπηκα στο bios γιατι δεν με ενοιαζε το overclock σε αυτο το pc.

Δεν ξερω ας πει κανεις που ξερει απο am2 το τι μητρικη αξιζει σε αυτο το pudget (καλη ιδεα ειναι να κοιταξεις και στο xs μια σχολεια).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.