amgamer Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30, 2007 δεν γνωριζω αν εχει υπωθει πουθενα αν εχει διαγραψτε το.--------------------------------για τα γνωστα προβληματα και μη εκτελεση οσων υποσχεσεων μας ειχε δωσει η ΟΝ πεφτει η καταγγελια που θα τη διαβασετε εδω.http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=149233οποιος εχει ΟΝ.....ας ριξει μια ματια,σιγουρα τον ενδιαφερει.
BlueChris Νοέμβριος 30, 2007 #2 Νοέμβριος 30, 2007 Σωστός... μπαίνω τακτικά εκεί αλλά δεν το είχα πάρει πρέφα.
dubber Νοέμβριος 30, 2007 #3 Νοέμβριος 30, 2007 Βασικά έχω ΟΝ αλλά γενικότερα μετά και την αναβάθμιση παίζει φοβερά. Νομίζω ότι το παρατραβάνε...
amgamer Νοέμβριος 30, 2007 Author #5 Νοέμβριος 30, 2007 Αρχική απάντηση από dubber [Σήμερα, στις 13:41] Βασικά έχω ΟΝ αλλά γενικότερα μετά και την αναβάθμιση παίζει φοβερά. Νομίζω ότι το παρατραβάνε... παιζει φοβερα? με κανες κ γελασα. 200ping... αποσυνδεσεις! αθλιο τηλ κεντρο ποτε δεν σηκωνουν τηλ... δεν σου λυνουν τα προβληματα σου. χρεωση στο 13801 χρεωση στην αναγνωριση ενω ειχαν πει δωρεαν..θες κ αλλα? ftp σελιδες κ γενικως sites...30kb speed ενω την ιδια στιγμη σε torrent 1.2ΜΒ!!!! χωρις τηλεφωνο ποσες μερες.. ακουω αλλους στο τηλ... λεει οτι ειμαι σε αναμονη... κ πολλα αλλα.. κανεις δεν παιζει με τα λεφτα σου και κυριως με την υπομονη σου. δεν μπορει εγω να περνω το 24ωρο τηλ κεντρο επειδη ολη μερα δν μπορω να πιασω... 4 το πρωι... και 3.. και να καθομαι στο ακουστικο 1 ωρα +++ και να μου λενε οτι εχει συμφορηση.. τα ατομα απλα σε αποφευγουν..
dubber Νοέμβριος 30, 2007 #6 Νοέμβριος 30, 2007 Γέλα όσο θες, ίσως να σου κοπεί το γέλιο όμως όταν σου πω ότι κατεβάζω από παντού και πάντα με 1.3ΜΒΝα σου επισημάνω, αν δεν το κατάλαβες ήδη, ότι όταν λέω παίζει φοβερά, εννοώ παίζει φοβερά σε εμένα!
ea6gka Νοέμβριος 30, 2007 #7 Νοέμβριος 30, 2007 Αρχική απάντηση από dubber Γέλα όσο θες, ίσως να σου κοπεί το γέλιο όμως όταν σου πω ότι κατεβάζω από παντού και πάντα με 1.3ΜΒΝα σου επισημάνω, αν δεν το κατάλαβες ήδη, ότι όταν λέω παίζει φοβερά, εννοώ παίζει φοβερά σε εμένα! δεν ειναι το παν το κατεβασμα ομως ,με 200 pings γινεσαι prey παντου και παντα
whitesnake Νοέμβριος 30, 2007 #8 Νοέμβριος 30, 2007 Αρχική απάντηση από amgamer [Σήμερα, στις 15:33] ftp σελιδες κ γενικως sites...30kb speed ενω την ιδια στιγμη σε torrent 1.2ΜΒ!!!! Έτσι ακριβώς είναι και ένας φίλος μου εδώ δίπλα με ΟΝ...
SHOG Νοέμβριος 30, 2007 #9 Νοέμβριος 30, 2007 Παιδία η γνώμη μου είναι οτι η ΟΝ δουλεύει τον κόσμο και του τρώει τα , αντί να παρέχει ΣΩΣΤΕΣ υπηρεσίες.Ένας γνωστός μου που μπήκε σε καινούριο σπίτι και δεν είχε τηλ. γραμμη ΟΤΕ ανέθεσε στην ΟΝ να την περάσει (αφου είχε αποφασίσει οτι θα την έβαζε) και ακόμα περιμένει....
hayabusa Νοέμβριος 30, 2007 #10 Νοέμβριος 30, 2007 Αρχική απάντηση από SHOGκαι ακόμα περιμένει.... απο ποτε ομως; γιατι το "ακομα περιμενει" δεν λεει και πολλα μονο του...
Jumex Νοέμβριος 30, 2007 #11 Νοέμβριος 30, 2007 επειτα απο αρκετες ''τραμπες'' μεταξυ παροχων...επειτα απο απειρες προσπαθειες επικοινωνιας με το εκαστοτε τηλεφωνικο support...επειτα απο δεκαδες αλλαγες modem/router ,splitter ,καλωδιων...επειτα απο αμετρητες προσευχες τυπου ''κανε να παιξει σωστα το γ@μιδι'' κατεληξα στο ακολουθο συμπερασμα... δεν παιζει ρολο ο παροχεας..απλα στην Ελλαδα το γρηγορο internet ειναι σαν το hardware...υποφερει και αυτο απο ''παιδικες ασθενειες'' ως νεο ( ? ) που ειναι...οποτε σκεφτομαι να βαλω isdn που ,θεωρειται η προηγουμενη γενια ''γρηγορου internet'' στην Ελλαδα για να ησυχασω...τουλαχιστον αυτο ελπιζω να εχει τελειοποιηθει πλεον
SHOG Δεκέμβριος 1, 2007 #12 Δεκέμβριος 1, 2007 Αρχική απάντηση από hayabusa [Χθες, στις 20:03] απο ποτε ομως; γιατι το "ακομα περιμενει" δεν λεει και πολλα μονο του... Απο τον Φεβρουάριο του 2007....Φαντάασου
hayabusa Δεκέμβριος 1, 2007 #13 Δεκέμβριος 1, 2007 α ενταξει, μολις 9 μηνες...ΤΙ ΛΕΝΕ ΡΕ ΤΑ ΑΤΟΜΑ??? :boxed:
ngt Δεκέμβριος 1, 2007 #14 Δεκέμβριος 1, 2007 Η καταγγελια που κανουν στην ON μου θυμιζει τα ιδια προβληματα που έχω και εγώ με την VIVODI, που περιμενα και 6μηνες για ενεργοποιηση...1) διακοπές στην επικοινωνία μας με τον συνομιλητή2) κακή ποιότητα ήχου σε συνομιλία. (ακουγονται και καποιοι βομβοι απο το ρουτερ)3) όταν με καλούν δείχνει απασχολημένη η γραμμή ενώ δεν είναι 4) παιρνω τηλέφωνο και δειχνει απασχολημενη η γραμμη των αλλων αλλα δεν ειναι. (καινουριο φρουτο)5) προβλήματα με εξερχόμενες κλήσεις (γραμμή χωρίς σήμα ή κλήση μετά από πολλές προσπάθειες )6) Πλήρης διακοπή της τηλεφωνίας για ορισμένες ώρες ή και ημέρες1) συχνές αποσυνδέσεις2) χαμηλές ταχύτητες στο εγχώριο και στο διεθνές διαδίκτυο3) μεγάλοι χρόνοι αντίδρασης (υψηλό latency)κολληματα του ρουτερ που χρειαζεται restart (δειχνει συγχρονισμενο αλλα δεν ειναι, δεν συγχρονιζει πριν το restart). Καλει το ιδιο τηλεφωνο μονο του. (μπας ειναι καινουρια λειτουργια :Ρ). Παιρνει το ιδιο τηλεφωνο ενω εχω πληκτρολογησει αλλο αριθμο...μη επίλυση του προβλήματος κατόπιν της επικοινωνίας μας με την τεχνική υποστήριξη.Αναφορικά με το φαινόμενο των συχνών αποσυνδέσεων παρατηρούμε ότι κακώς αντιμετωπίζεται με την μέθοδο «χαμήλωμα προφίλ». To οποιο τους το προτεινα εγω γιατι αυτοι μου λεγαν οτι φταιει το κοντρολ του αποκωδικοποιητη για τις διακοπες !!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.