LevelOne Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29, 2007 Κανω μια αναβάθμιση της γραμμής μου απο 2 σε 8mbit και μου δίνει ο ΟΤΕς το ανωτέρω ρουτέρι με 27 ευρώ... Το θέμα είναι οτι το LevelOne WBR-3407A που έχω ΔΕΝ είναι ADSL2+ και μάλλον ασυμβατό με την 8άρα. Αξίζει να το πάρω ή να πάρω κανενα USR, Linksys κλπ.; [threat mode] Αν δεν πάρω απάντηση σε λίγα λεπτά θα το κάνω copy paste στο Off Topic :P[/threat mode] Just kidding. Απλα μη με δοκιμάζετε. Θα το κάνω. Seriously, πλάκα κάνω. Καθε άποψη δεκτή.
deninho Νοέμβριος 29, 2007 #2 Νοέμβριος 29, 2007 η ADSL είναι ως 8/1mbit. Επομένως, και με βάση το γεγονός ότι παραμένεις σε ΟΤΕ, δε νομίζω να μετακομίζεις σε ADSL2+
LevelOne Νοέμβριος 29, 2007 Author #3 Νοέμβριος 29, 2007 Και όμως μου το είπαν ξεκάθαρα οτι "η συνδεση στα 8mbit είναι ADSL2+ και πρέπει να υποστηρίζεται το αντίστοιχο πρωτόκολλο απο το router σας..."Τέσπα, με μια αναζήτηση βρήκα οτι η V2 hardware εκδοση του LevelOne WBR-3407A μπορεί να υποστηρίξει ADSL2+ με το firmware version:4.10.06For Hardware V1:1.Initial release.For Hardware V2:1.Support ADSL2 and 2+2.Support Multi-VC.3.Support VPN-IPSec.Οπότε και το "παγωνω" μέχρι να δω αν όντως είμαι κομπλέ...
labros_b Ιανουάριος 8, 2008 #4 Ιανουάριος 8, 2008 Τελικα γινεται ADSL2+ με το update ?? Περιμένω κ εγω καινουρια συνδεση αλλα δεν ξερω τι παιζει με το router...! :...:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.