Jump to content

προβλημα ( ? ) με etasis 650W (δυνατο σφυριγμα)

GoMaR

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

καλημερες παιδια..

Προσπαθω να στησω ενα δευτερο πισι για τον αδερφο μου..και πηγα και τσιμπησα ενα τροφοδοτικο για να βαλω επιτελους σε λειτουργια..

Ωραια τα στηνω ολα οκ, και αρχιζουν ολα τα κουλα.Μπαινω bios , save and exit και τσουπ.ολα κλεινουν..Μυριζομαι ασυμβατοτητα..Βαζω αλλες μνημες τις δικιες μου (ballistix - GMH) και μου κανε παλι τα ιδια..Τι εννοω ; Πως κανει η GTX εν ωρα λειτουργιας το θορυβο που δεν την εχεις συνδεσει με τα μολεξ της ; Ενα ΠΟΛΥ σφυριγμα...Ωραια , αυτο το ακουω μολις παει να κλεισει το pc..Ενα τσουπ και ακουγεται στιγμιαια ο θορυβος αυτος..Λεω ενταξει θα ειναι "ετσι" το Psu.

Το συστημα ειναι ενας E6400 , axeram -gmh , abit p35 NON pro..και GTX..

Το τροφοδοτικο εχει 4 pcie molex.τα εχω δοκιμασει ολα..Εχω δοκιμασει να βαλω και το +12 στη μητρικη..Επισης εχω δοκιμασει και μονο του το 8πινο cpu Μολεξ και μονο του το 4πινο μολεξ..

Πιστευω ειδα καλυτερη συμπεριφορα με το 4πινο...Το θεμα ειναι οτι και σε στοκ ρυθμισεις..Παταω save and exit και παλι κλεινει και μετα στο επομενο boot στιγμιαια η καρτα αρχιζει το φουρφουρι full στροφες , το κλεινω , σφυραει για λιγο..κλεινει και μετα στο boot ολα οκ..

Συγνωμη αν δεν εχω γραψει κατι σωστα , ειμαι στη δουλεια και πνιγομαι..Οτι απορια εχετε η διευκρηνιση , ρωτηστε και σας απανταω..

Ευχαριστω για τυχων απαντησεις :)

Υπάρχει ένα πρόβλημα με cold boot της απλής και Ε έκδοσης της ΙΡ35.

Θέλεις μάλλον bios.

Tσέκαρε στο φόρουμ της Αβιτ για το νταμπλ βοοτ φιξ.

το θεμα ειναι οτι οταν ειχα δοκιμασει παλιοτερα τις μνημες μου και το τροφοδοτικο μου..........δεν πρεπει να μου τα εκανε αυτα.

Δε μιλαω με σιγουρια..αλλα τουλαχιστον δοκιμασα να δω αν δουλευουν ολα ρολοι..Δε πρεπει να μου ειχε κανει τετοιο προβλημα...παντως αυτο με τη GTX πρωτη φορα το κανει..στη παλια δοκιμη δε το εκανε.100% σιγουρο

Φιλε μου αυτο το κανει και σε εμενα η ΑBIT IP35(NON PRO και εμενα)!Οταν ανοιγω τον υπολογιστη κανει μονος του shutdown και μετα ανοιγει και παλι μονος του και δουλευει κανονικα(dual boot)!Μεχρι τωρα δεν εχω κανενα προβλημα αλλα μηπως πρεπει να αρχισω να ανησυχω??

ειναι λογικο αυτο ; Εγω δε το δεχομαι αυτο..Ποιο bios εχεις ; Εγω εχω το 11..Δοκιμασες με το 12?

Εγω θα το ψαξω λιγο..και στο κανει παντα και χωρις o/c ?Πες συμπεριφορα σε παρακαλω..γιατι δε το εχω ψαξει αρκετα..

ευχαριστω

Μου το κανει καθε φορα που ανοιγω τον υπολογιστη,αν κανω restart δεν το κανει!O/C δεν εχω κανει.Ουτε και εμενα φενεται λογικο αλλα δεν μου εχει παρουσιασει κανενα προβλημα οτι και να του εχω κανει!BIOS φοραει το 11!

Αρχική απάντηση από Dj_Seps [Σήμερα, στις 14:47]

Φιλε μου αυτο το κανει και σε εμενα η ΑBIT IP35(NON PRO και εμενα)!Οταν ανοιγω τον υπολογιστη κανει μονος του shutdown και μετα ανοιγει και παλι μονος του και δουλευει κανονικα(dual boot)!Μεχρι τωρα δεν εχω κανενα προβλημα αλλα μηπως πρεπει να αρχισω να ανησυχω??

Και εδω τα ιδια (βεβαια εγω δεν ανησυχω:zzz: )

To εκανε και μια ΑSUS P4κατι σε ολους αυτο παλια. Αλλαγη ΒΙΟS νομιζω δεν βοηθησε. Ειναι θεμα μητρικης και ισως ΒΙΟS.

Η Deluxe βεβαια εκδοση δεν ειχε κανενα προβλημα, δεν το εκανε καμια και ποτε.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.