Ignatios Σεπτέμβριος 26, 2010 #1761 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2010 Ο Jerry το έπιασε Link to comment Share on other sites More sharing options...
PREDATOR 15 Σεπτέμβριος 26, 2010 #1762 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2010 Περισσότερο μου κάνει για το HDD cage της coolermaster με την γρίλια για τον κόκκινο ανεμιστήρα και το ασημένιο λογότυπο μπροστά Jerry η φωτο. είναι μακρινή και θολή αλλά τώρα που την ξαναβλέπω μάλλον έχεις δίκιο...ας ελπίσουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
elk Οκτώβριος 1, 2010 #1763 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2010 Ορισμένες πιο πρόσφατες... 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Οκτώβριος 1, 2010 #1764 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2010 ώ ρε τι έχει να γίνει έτσι και σπάσει το ενυδρείο 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
elk Οκτώβριος 1, 2010 #1765 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2010 ώ ρε τι έχει να γίνει έτσι και σπάσει το ενυδρείο :dots: χτύπα ξύλο.... θα φύγει ένας τόνος και κάτι νερό από την άλλη μεριά, έχει σκάλες και κλίση το πάτωμα , αλλιώς θα έχω πολύ καλό και μόνιμο watercooling:D:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vamire Οκτώβριος 2, 2010 #1766 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2010 Ορισμένες πιο πρόσφατες... Ολα καλά αλλά οι εικόνες του χριστού με χαλάνε παπουδικο style και ετσι 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HILL.K Οκτώβριος 2, 2010 #1767 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2010 Ορισμένες πιο πρόσφατες... Φιλε elk...καλή φαση ο χωρος σου αλλα παρε και κανενα dvd και καμια οθόνη ίσως!!!!!!!...Α και κανα ενυδρειο ακομα!!! Δε ξέρω με τι ασχολεισαι, παντως τα ενυδρεια σιγουρα θα σου χρειαζονται για να ηρεμεις εκει με τοσες οθονες που εχεις γυρω σου!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnymag Οκτώβριος 2, 2010 #1768 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2010 το γραφειο πριν απο λιγες μερες οταν προσπαθουσα να παιξω(3k06 και vantage) με την mars αλλα δυστυχως δεν εβγαλα κατι καλο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
elk Οκτώβριος 2, 2010 #1769 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2010 Ολα καλά αλλά οι εικόνες του χριστού με χαλάνε παπουδικο style και ετσι μην το λες βοηθάει πολύ στα δύσκολα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
elk Οκτώβριος 2, 2010 #1770 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2010 Φιλε elk...καλή φαση ο χωρος σου αλλα παρε και κανενα dvd και καμια οθόνη ίσως!!!!!!!...Α και κανα ενυδρειο ακομα!!!Δε ξέρω με τι ασχολεισαι, παντως τα ενυδρεια σιγουρα θα σου χρειαζονται για να ηρεμεις εκει με τοσες οθονες που εχεις γυρω σου!!!! βασικά τελευταία το πολύ 3d gaming με nvidia 3dtv play στην 50άρα pioneer plasma με έχει κάνει ζόμπι :sick: οπότε τα ενυδρεία βοηθούν στην χαλάρωση... :jump1: έχεις δίκιο φίλε πρέπει το τζάκι να φύγει , χωράνε άνετα 2-3 οθόνες ακόμη και ίσως κανένα 300 άλιτρο, αν και το έχω γεμίσει αναμνήσεις, και μία από μακριά 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daytime Dreamer Οκτώβριος 2, 2010 #1771 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2010 Και αλλος με Neo Geo? I am not alone here ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
elk Οκτώβριος 2, 2010 #1772 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2010 Και αλλος με Neo Geo? I am not alone here ... Ήταν και πολύ πρώτο στα χρόνια του φίλε ακόμα αν βρεθώ με κανένα φιλαράκι το συνδέω σε μία 29άρα crt και παίζουμε 2020 baseball διότι καλό και στα mame αλλά το αυθεντικό με τα joysticks είναι άλλη φάση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Οκτώβριος 2, 2010 #1773 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2010 Αυτά στο τζάκι είναι για προσάναμα??? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HILL.K Οκτώβριος 2, 2010 #1774 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2010 βασικά τελευταία το πολύ 3d gaming με nvidia 3dtv play στην 50άρα pioneer plasma με έχει κάνει ζόμπι :sick: οπότε τα ενυδρεία βοηθούν στην χαλάρωση... :jump1:έχεις δίκιο φίλε πρέπει το τζάκι να φύγει , χωράνε άνετα 2-3 οθόνες ακόμη και ίσως κανένα 300 άλιτρο, αν και το έχω γεμίσει αναμνήσεις, και μία από μακριά εσυ πρέπει να πάρεις επιδότηση για να φτιάξεις μουσείο!!!! κριμα να ειναι στριμωγμένα στο τζακι...ιεροσυλια!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daytime Dreamer Οκτώβριος 3, 2010 #1775 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2010 Ήταν και πολύ πρώτο στα χρόνια του φίλε ακόμα αν βρεθώ με κανένα φιλαράκι το συνδέω σε μία 29άρα crt και παίζουμε 2020 baseball διότι καλό και στα mame αλλά το αυθεντικό με τα joysticks είναι άλλη φάση... Εγω εχω 30 τιτλους στο Neo Geo AES ... το 1995 το ειχα παρει απο Teleclub ... ηταν το τελευταιο στην βιτρινα. Για καλη μου τυχη ηταν Γιαπωνεζικο (NTSC) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vamire Οκτώβριος 3, 2010 #1776 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2010 μην το λες βοηθάει πολύ στα δύσκολα!!Χεχε :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
elk Οκτώβριος 3, 2010 #1777 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2010 Εγω εχω 30 τιτλους στο Neo Geo AES ... το 1995 το ειχα παρει απο Teleclub ... ηταν το τελευταιο στην βιτρινα. Για καλη μου τυχη ηταν Γιαπωνεζικο (NTSC)δεν το είχα βρει Ελλάδα τότε, ίσως δεν είχα ψάξει και καλά...το δικό μου το αγόρασα από Αγγλία αν θυμάμαι καλά το 1992... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση Lakisss Οκτώβριος 16, 2010 Δημοφιλής Δημοσίευση #1778 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2010 Είπα σήμερα να στήσω τα πράγματα. Οριακά όλα από άποψη χώρου.... Το επόμενο project μάλλον θα είναι η δημιουργία ενός μεγάλου γραφείου, η να πώ rebuild του δωματίου ολόκληρου απ' την αρχή! 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Οκτώβριος 16, 2010 #1779 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2010 Plexi desk we want! :dance3: 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Οκτώβριος 16, 2010 #1780 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2010 Plexi desk we want! :dance3: 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts