l2phile Αύγουστος 27, 2009 #1481 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2009 Μου αρέσει το στυλ του Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Αύγουστος 27, 2009 #1482 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2009 δεν ειναι δικο μου, βασικα ειναι απο το σπιτι που νοικιαζω... απο το ικεα ειναι, 2 ποδια κ μια ταβλα, η ταβλα απλα παταει επανω...καλο ειναι,εχει πολυ χωρο..., αν ομως ειχε λιγο μεγαλυτερο πλατος θα ηταν καλυτερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Αύγουστος 27, 2009 #1483 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2009 Ελπίζω να μην πατάει απλά, να είναι κ λιιιγο βιδωμένη. Αλλιώς βλέπω με κανένα fps να απογειώνεται Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Αύγουστος 27, 2009 #1484 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2009 οχι, δεν ειναι βιδωμενο τπτ. απλα παταει. δεν κουνιεται καθολου, παντως ειναι πολυ σταθερο....σημερα το πρωι το εβαλα στο παραθυρο, το ειχα στον τοιχο(δεξια) αλλα τωρα βλεπω οτι ειναι πολυ καλυτερα ετσι, γιατι εχω φυσικο φως πισω απο την οθονη.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Αύγουστος 27, 2009 #1485 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2009 δυστυχως δεν ξερω.αν ειναι σιγουρο το αλλο παιδι εμπιστεψου το. NEOSET είναι, 1000% (ήταν να το πάρω αλλά άλλαξα γνώμη). Να και το snapshot από τον κατάλογο της Neoset (2009) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constandinos Σεπτέμβριος 2, 2009 #1486 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2009 φιλε εγώ έχω το ίδιο ακριβώς γραφείο απο το 2001 αν δεν κάνω λάθος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martyras Σεπτέμβριος 17, 2009 #1487 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2009 (edited) Η επιφάνεια εργασίας απο το ΙΚΕΑ. Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 17, 2009 από Martyras Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnsonb Σεπτέμβριος 17, 2009 #1488 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2009 Να φαινόταν και τίποτα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vamire Σεπτέμβριος 17, 2009 #1489 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2009 να κ το δικο μου οπως ειναι τωρα... Γουστάρω πατέντα τρελά όμως Θελω να κάνω και εγω κατι παρόμοιο σε ολη την πλευρά του τοίχου ομως :happy2::banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
darien Σεπτέμβριος 17, 2009 #1490 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2009 (edited) έτσι είναι συνήθως Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 17, 2009 από darien Link to comment Share on other sites More sharing options...
javaneze: Σεπτέμβριος 21, 2009 #1491 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2009 Η επιφάνεια εργασίας απο το ΙΚΕΑ. Φαινεται πολυ ομορφο. Δωσε μας κανα-δυο απο αλλες γωνιες και με καλυτερο φωτισμο οποτε σου ειναι ευκολο. Αν θες αναφερεις και το κοστος του γραφειου και το πως ειναι απο σταθεροτητα :yes2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
pank Σεπτέμβριος 21, 2009 #1492 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2009 @darienδε χωράει ο πύργος από την εξω μεριά του γραφείου (εκεί που είναι ο κάδος), έτσι ώστε να έχεις περισσότερο χώρο για τα πόδια σου ;Το πολύμπριζο σου με τρομάζει επίσης. Πάρε καλύτερα ενα ασφαλείας γιατί δε ξέρεις τι γίνεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Σεπτέμβριος 21, 2009 #1493 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2009 Γουστάρω πατέντα τρελά όμως Θελω να κάνω και εγω κατι παρόμοιο σε ολη την πλευρά του τοίχου ομως :happy2::banging: Aυτα τα ηχεια ειχα και εγω πριν 6 χρονια,πως τα αντεχεις?εχουν χαλια ηχο... Με 20 ευρα παιρνεις καλουτσικα σημερα. και φτηνοτερα.Παντως καλυτερα απ΄αυτα.:T Link to comment Share on other sites More sharing options...
darien Σεπτέμβριος 21, 2009 #1494 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2009 @darienδε χωράει ο πύργος από την εξω μεριά του γραφείου (εκεί που είναι ο κάδος), έτσι ώστε να έχεις περισσότερο χώρο για τα πόδια σου ; Το πολύμπριζο σου με τρομάζει επίσης. Πάρε καλύτερα ενα ασφαλείας γιατί δε ξέρεις τι γίνεται. χωράει αλλά είναι λίγο αντι-αισθητικό να είναι εκεί ο πύργος (βέβαια αντιαισθητικός είναι και ο κάδος ). εξάλλου χωράνε η καρέκλα και τα πόδια, δεν έχω πρόβλημα με αυτό. το πολύμπριζο θέλει αλλαγή, είναι λίγο παλιό.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martyras Σεπτέμβριος 22, 2009 #1495 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2009 @AriGold συγγνώμη για την καθυστέρηση:sorry: Οι διαστάσεις είναι 160χ80 και ι τιμή του στα 209 ευρώ επίσης το ΙΚΕΑ δίνει καποιά εχτρα πραματάκια όπως ραφακι για το κουτί του pc και 1 μικρο συρταρακι με καποια επιπλέον χρέωση ορίστε και οι photos Link to comment Share on other sites More sharing options...
javaneze: Σεπτέμβριος 22, 2009 #1496 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2009 Μπραβο φιλαρακι πολυ ομορφο και να το χαιρεσαι! Αν και φοβαμαι οτι θα δυσκολευομουν πολυ να το διατηρησω καθαρο, το φιμε κρυσταλλο ειναι πολυ εφετζιδικο και πουλμουρ.:D:D 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Σεπτέμβριος 22, 2009 #1497 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2009 Aυτα τα ηχεια ειχα και εγω πριν 6 χρονια,πως τα αντεχεις?εχουν χαλια ηχο... Με 20 ευρα παιρνεις καλουτσικα σημερα. και φτηνοτερα.Παντως καλυτερα απ΄αυτα.:T στα δικα μου αναφερεσαι? τα εχω απο δευτερα γυμνασιου, κ τωρα σπουδαζω! αθανατα λεμε! ειναι τα πρωτα κ τελευταια ηχεια που εχω παρει... θα τα αλλαξω ομως! αν κ ειναι το μονο κομματι απο το πρωτο μου πισι που εχει μεινει! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Σεπτέμβριος 22, 2009 #1498 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2009 για τον Vamire Λεω 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris_del Σεπτέμβριος 22, 2009 #1499 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2009 Φίλε performer πες μου σε παρακαλώ το γραφείο από που το πήρες και πόσο; Φίλε μου έχω το ίδιο γραφείο!Neoset Καλλιθέας όταν είχα πάει να το πάρω το είχαν demo .Ωστόσο είδα στον καινούριο κατάλογο ένα τεράστιο χωρίς επίπεδα για να χωράει πράμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petrossortep Σεπτέμβριος 22, 2009 #1500 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2009 @AriGold συγγνώμη για την καθυστέρηση:sorry:Οι διαστάσεις είναι 160χ80 και ι τιμή του στα 209 ευρώ επίσης το ΙΚΕΑ δίνει καποιά εχτρα πραματάκια όπως ραφακι για το κουτί του pc και 1 μικρο συρταρακι με καποια επιπλέον χρέωσηορίστε και οι photosΦίλε martyra μου αρέσουν και μένα τέτοια γραφεία, που έχουν πόδια αντί για μονοκόμματες πλευρές. Όταν το αγόρασες υπήρχε σε διαστάσεις 140Χ80; Σε ξύλινο είχες βρεί κάτι παρόμοιο; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts