Jump to content

Δείξτε το γραφείο σας!

dubber

Recommended Posts

man έχω βάσιμες υποψίες πως έχεις διχασμένη προσωπικότητα...

σου συμβουλεύω να πας σε ψυχολόγο, αλλιώς παίζει να έχεις κάποια problems στο μέλλον (βλ. fight glub)

αλλα κατά τα αλλα κι εγώ έχω 2 πληκτρολόγια (το ένα για game και το άλλο για να υπάρχει)

γιατι το stacker διπλα στο καλοριφερ ? :p

Μεγειες..το Mousepad πως το δίπλωσες ετσι ?

ρε μαγκες το φαγατε το καλοριφερ...:p

δεν ζω σε βουνο.το χειμωνα εδω κατω το αναβουμε ελαχιστα.:thank_you2:

οσο για το mousepad επειδη ειναι τεραστιο του τραβηξα ενα σκησιμο απο κατω με ενα κοπιδη χωρις να το καταστρεψω αλλα να διπλωνει.:T:

Neoset είναι και πρέπει να έχει μπει στα μισά Ελληνικά σπίτια :p

Με βόλευε κι εμένα έτσι με ραφάκι παλιότερα, τώρα πια θέλω μία μεγάλη και άδεια επιφάνεια.

Με βόλευε κι εμένα έτσι με ραφάκι παλιότερα, τώρα πια θέλω μία μεγάλη και άδεια επιφάνεια.

εμενα μου αρεσει αρκετα το ραφι που παει η οθονη,παλια αναγκαζομουν για να εχω το κεντρο της οθονης στο υψος των ματιων να τη στηριζω σε κουτια και βιβλια.

εμενα μου αρεσει αρκετα το ραφι που παει η οθονη,παλια αναγκαζομουν για να εχω το κεντρο της οθονης στο υψος των ματιων να τη στηριζω σε κουτια και βιβλια.

όσο πιο χαμηλά η οθόνη (μέχρι ένα όριο βέβαια!) τόσο το καλύτερο

είναι πιο ξεκούραστα για τα μάτια και αν θυμάμαι καλά στο άρθρο τρώνε λιγότερη ακτινοβολία (όχι μεγάλο προσόν με τις TFT) επειδή είναι και λιγότερο ανοιχτά

ποτέ μου δεν μπορούσα την οθόνη ίσα ή ψηλότερα απο την ευθεία των ματιών