mpoumpis Αύγουστος 5, 2009 #1421 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2009 Respect!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShadowRunner Αύγουστος 5, 2009 #1422 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2009 Απλά έπαθα την πλάκα μου... Τέλειο, συγχαρητήρια ρε φίλος!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaig Αύγουστος 5, 2009 #1423 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2009 (edited) νταξ.. εσυ ειπες να φτιαξεις γραφειο για να ριχνεις γκομενες! και γω που νομιζα οτι γινεται μονο με BMW και πισινα.. Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 5, 2009 από gaig φδγ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jim_600v Αύγουστος 5, 2009 #1424 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2009 Τα καλώδια για τα ηχεία που είναι ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
galactob Αύγουστος 5, 2009 #1425 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2009 Τα καλώδια για τα ηχεία που είναι ??? οεο !!! ναι που ειναι τα καλωδεια των ηχειων ????? ουτε καν το sub δεν φαινεται!!!! μαλλον τα εξαφανισες ολα πολυ καλα !!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
godslayer1416003205 Αύγουστος 5, 2009 #1426 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2009 theo_mich έχουμε το ίδιο πληκτρολόγιο :computer:edit: Τα ηχεία νόμιζα ότι είναι ασύρματα (δεν είναι ?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billys Αύγουστος 5, 2009 #1427 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2009 theo_mich πολυ ωραιος φιλε! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Αύγουστος 5, 2009 #1428 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2009 Ο σκληρός πάνω στο γραφείο, τι ρόλο βαράει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jason Αύγουστος 5, 2009 #1429 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2009 Μάλλον ομορφιάς Και εγώ έχω αραγμένους κάτι επεξεργαστές πάνω στο γραφείο μου 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnsonb Αύγουστος 5, 2009 #1430 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2009 (edited) Τα καλώδια για τα ηχεία που είναι ??? Ή έχει φέρει τον τοίχο 5 πόντους πιο μπροστά με γυψοσανίδα και θα έχει περάσει κανάλια από πίσω για τα καλώδια,ή έχει σκάψει τον σοβά και έχει περάσει κανάλια όπως θα έκανε με γυψοσανίδα.Μάλλον το δεύτερο γιατί σε κάτι σημεία βγάζει μάτι ότι δεν είναι γυψοσανίδα. Πάντως είναι πολύ όμορφη κατασκεύη,αλλά δεν μου πολυαρέσει το χρώμα στο δωμάτιο και ο φωτισμός,πολύ μονότονο βρε παιδί μου. Άσχετο... έχω κάνει και εγώ εντελώς cable free το γραφείο,δένοντας laptop κτλ πίσω απ'το γραφείο με ζώνες χωρίς να φαίνεται τίποτα,εξαφάνισα προς την ντουλάπα και τα 2 pc από κάτω που έπιαναν χώρο μιας και είχαν πιάσει αράχνες,και περιμένω να πάρω/ή/φτιάξω ράφια,και να φτιάξω λίγο τον χώρο κτλ,να φτιάξω και το σαλόνι να ξαποστείλω προς τα εκεί το router για να παίζω με wifi,και θα πασάρω photo. Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 5, 2009 από johnsonb info added :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Enema Αύγουστος 5, 2009 #1431 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2009 Τις βρηκα τις διαφορες να τις πω????? Το mousepad + οτι εχει μεσα αλλα πραγματα η μολυβοθηκη Link to comment Share on other sites More sharing options...
theo_mich Αύγουστος 6, 2009 #1432 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2009 (edited) τα ηχεια δεν δουλευουν (τα υπολοιπα και το sub ειναι στην αποθηκη) δεν τα βγαζω για να μην μεινουν σημαδια στον τοιχο. οταν βαψω θα τα βγαλω αμα ακουσεις τα z5500 μετα απο zero+k702 θα πεθανεις στο γελιο που τοσο καιρο νομιζες οτι ακουγες μουσικη btw thank you all edit. Τις βρηκα τις διαφορες να τις πω?????Το mousepad + οτι εχει μεσα αλλα πραγματα η μολυβοθηκη τα καλωδια ψαχνουμε οχι τις διαφορες:hehe: edit. αριστερα της οθονης στεκεται και μια d90 συνηθως εξου και το κενο Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 6, 2009 από theo_mich Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior-21- Αύγουστος 6, 2009 #1433 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2009 τα ηχεια δεν δουλευουν (τα υπολοιπα και το sub ειναι στην αποθηκη)δεν τα βγαζω για να μην μεινουν σημαδια στον τοιχο. οταν βαψω θα τα βγαλω αμα ακουσεις τα z5500 μετα απο zero+k702 θα πεθανεις στο γελιο που τοσο καιρο νομιζες οτι ακουγες μουσικη btw thank you all edit. τα καλωδια ψαχνουμε οχι τις διαφορες:hehe: edit. αριστερα της οθονης στεκεται και μια d90 συνηθως εξου και το κενο εγώ γιατί δεν τα είχα αυτά ως φοιτητής? :shout: εδώ δεν τα έχω τώρα θα μου πεις :hang3: ωραία δουλειά man Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Αύγουστος 6, 2009 #1434 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2009 Πως το κρατάς έτσι καθαρό και χωρίς σκόνη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spanaks Αύγουστος 6, 2009 #1435 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2009 κάνει θαύματα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Αύγουστος 6, 2009 #1436 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2009 Πολύ καλή δουλειά man!!!Αλλά να ρωτήσω και εγώ με τη σειρά μου κάτι...τα καλώδια της οθόνης τα έχεις κολλήσει-μοντάρει στο γραφείο-έπιπλο κάτω από το τζάμι? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
theo_mich Αύγουστος 6, 2009 #1437 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2009 Πολύ καλή δουλειά man!!!Αλλά να ρωτήσω και εγώ με τη σειρά μου κάτι...τα καλώδια της οθόνης τα έχεις κολλήσει-μοντάρει στο γραφείο-έπιπλο κάτω από το τζάμι? τα καλωδια ειναι δεμενα στο σκελετο του γραφειου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry007 Αύγουστος 6, 2009 #1438 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2009 Theo,θα μπορούσες να τραβήξεις μια φώτο πίσω απο το κουτί να πάρουμε μια ιδέα πως είναι "κρυμμένα" τα καλώδια; Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Αύγουστος 6, 2009 #1439 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2009 @theo_michQ1. Το γραφείο είναι κάπως στερεωμένο στον τοίχο (2 πόδια βλέπω)?Q2. Από πού πήρες το κρύσταλλο? Κι όταν στην κοστολόγιση λες για "φυμέ" αυτό μπήκε extra πάνω (ή μήπως από κάτω?) στο κρύσταλλο?Q3. Είναι όντως κρύσταλλο ή πλέξυγκλας?Q4. Σε τι άλλα χρώματα παίζει? (είχα πρασινάκι κατα νου...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
theo_mich Αύγουστος 7, 2009 #1440 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2009 Ναι καλα βλεπεις, ειναι βιδωμενο στον τοιχοΑπο εναν γνωστο που πουλαει κρυσταλλα. Το φιμε μπηκε σε ενα αλλο γνωστο που βαζει μεβρανες σε αυτοκινητα. Ειναι απο κατω.Ειναι κρυσταλλοΣε μεβρανη αυτοκινητου δεν ξερω τι αλλα χρωμματα. Μπορεις να παραγγειλεις το κρυσταλλο σε οτι χρωμα θες αλλα ειναι πανακριβο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts