geogeoland Νοέμβριος 30, 2007 #121 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2007 Αρχική απάντηση από patrik και ιδου k το δικο μου (ψυλοστριμογμενο) Βασικά, σκέψου να αλλάξεις λίγο τη διαρρύθμιση έτσι ώστε να φέρεις την οθόνη μπροστά και να μη στρίβεις το σώμα σου, γιατί έτσι δε σε βλέπω καλά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Νοέμβριος 30, 2007 #122 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2007 Εδώ είμαι και εγώ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ronaldinio Νοέμβριος 30, 2007 #123 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2007 Πάρτε δύο κι από μένα: Η μια πλευρά του γραφείου (η χαλαρωτική) και η άλλη πλευρά, η πιο αυστηρή: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bigi Νοέμβριος 30, 2007 #124 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2007 Από πιο μακριά δε βγάζει το κινητό.Δηλαδή βγάζει, αλλά βρίσκω τοίχο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Νοέμβριος 30, 2007 #125 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2007 Λοιπον επειδη δεν βλεπω να σεβεται κανενας την επιλογη μου να μην ανεβάσω φώτος τωρα και να πρεπει συνέχεια να δινω εξηγήσεις λες και οφειλω καπου.... Απο το μεσημερι και μετα... ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ.... δεν υπάρχει τιποτα..... Ευχαριστημενοι τωρα? το ειπα αλλα μαλλον δεν το εχετε καταλαβει... τι να ποσταρω? τις κουτες Η που τα εχω ολα στο πατωμα και πανω στο κουτι? Ειπαμε 1000 φορες οτι κανω αλλαγες, αγοραζω πραγματα, φτιαχνω κτλ... ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΛΑΔΗ??Στην τελική πρεπει να δινω ραπορτο για τι κάνω ακριβως ανα πάσα στιγμη? ΕΛΕΟΣ...Ειπα οτι θα ανεβάσω αργότερα οταν τελειώσω και μπορω και αν δεν μπορειτε να το καταλάβετε παρακαλω να το σεβαστείτε.... χουντα εχουμε? ΤΕΛΟΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Νοέμβριος 30, 2007 #126 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2007 Αρχική απάντηση από ronaldinio [Σήμερα, στις 17:14] Πάρτε δύο κι από μένα: Η μια πλευρά του γραφείου (η χαλαρωτική) και η άλλη πλευρά, η πιο αυστηρή: Ρε συ αυτο το πλαινο στο κουτι σου τι ειναι? Βλεπω στολισες κιόλας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShadowRunner Νοέμβριος 30, 2007 #127 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2007 Αυτό αν δεν κάνω λάθος είναι ένα κουτάκι που έδινε το πλαίσιο, με ανεμιστήρα από δεξιά, 12 αν θυμάμαι καλά ε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστάκης Νοέμβριος 30, 2007 #128 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2007 Αρχική απάντηση από jimakos21 Εχω να κανω μια παρατηρηση, που σκ@τ@ τα βρισκεται τα λεφτα !??! :PΒλεπω κατι pc που ουτε στον υπνο μου δν θα αποκτησω κατι ηχοσυστηματα αψογα, κατι χωρους εργασιας αψογους! που ζω??? :P WTF??? :crazy::fist::fist: Πέρα απο τις δόσεις.... (δέν ξέρω την ηλικία σου) αλλα πολύ μεγάλο ρόλο παίζει και η ηλικία.Όταν είσαι ...25-26-27... σε γενικές γραμμές είσαι άνετος να κάνεις τέτοια έξοδα ... τώρα άν είσαι μικρότερος ή μεγαλύτερος (με υποχρεώσεις) παίρνεις @@ Προσωπική μου άποψη πάντα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShadowRunner Νοέμβριος 30, 2007 #129 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2007 τσογλάνια.... να που σπαταλάτε τα λεφτά σας, εσείς οι 25-26-27δες.... πότε θα κάνετε σπίτι ρε;; :p :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dem Νοέμβριος 30, 2007 #130 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2007 Αρχική απάντηση από jimakos21 [Σήμερα, στις 15:23] Εχω να κανω μια παρατηρηση, που σκ@τ@ τα βρισκεται τα λεφτα !??! :PΒλεπω κατι pc που ουτε στον υπνο μου δν θα αποκτησω κατι ηχοσυστηματα αψογα, κατι χωρους εργασιας αψογους! που ζω??? :P WTF??? :crazy::fist::fist: Έχεις τετοιο pc (top έιναι) στα 16 σου και μιλας ρα να πω εδώ... ο 1ος που είχα ήταν 8088 (Hundai τι θυμηθηκα τώρα 33Hz!!!) σου υπενθυμιζω επίσης ότι ο 8088 βγήκε καμια 10αρια χρονια πριν γεννηθεις άλλαξα άλλες 2 φορες setup πριν αυτο που εχω τώρα χωρίς αναβαθμισεις ενδιαμεσα (εκτός απο μια 6600 και 128mb ram) καταλαβαινεις ότι επόμενος θα είναι με 32πυρηνες και όσο για το ηχοσυστημα οργανωθηκε μακροχρονιο πλανο, μακελιο λέμε... ευτυχώς ο βασικος σπονσορ ήταν "αρρωστος" με την μουσική απο τα δικα του νιατα. ....αχαριστη η σημερινή νεολαία Link to comment Share on other sites More sharing options...
cptkoulis Νοέμβριος 30, 2007 #131 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2007 Αρχική απάντηση από ShadowRunner [Σήμερα, στις 11:05] @cptkoulis 30'' Απλά πανέμορφη, άσχετο αλλά η τιμονιέρα καλή; "το πικ απ, mk2 ???" 1.τι 30...τι 40...τι 50 2.Η τιμονιερα καλη,η G25 μαλλον για την εποχη της(130Ε το 2002).Το μονο που με χαλαει ειναι το κιτρινο αλογακι(στο λαιμο μου καθεται για την ακριβεια) 3.Το pick up ειναι Michell "Gyro Dec" με βραχιονα Rega "RB300" και κεφαλη Sumico "Bluepoint Special" (γυμνη).Θεωρειται "entry level hi-end",παιζει 30% καλυτερα απο ΜΚ2 αλλα κοστιζει οσο 5-6 απο δαυτα πανω δεξια διακρινεται και ο προ-προενισχυτης sorry αν ειμαι :OT: Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Νοέμβριος 30, 2007 #132 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2007 ε κι'αυτα μερος του γραφειου σου δεν ειναι; οποτε δεν εισαι και πολυ ΟΤ... :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Νοέμβριος 30, 2007 #133 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2007 Οριστε και το δικο μου.....Πισω απο το λαπτοπ ενισχυτης... -πανω απο τον ενισχυτη , δισκος , τιβι τιουνερ , equalizer των bose -πισω απο την μπυρα μυθος ( εχει ληξει το 2001 - σα στηριγμα την εχω ) ειναι το equalizer των φωτορυθμικων και δεξια ενα ραδιοφωνακι 24/7 και το ρουτερακι / μοντεμ -δεξια απο τον ενισχυτη αλλος ενας δισκος και πισω απο ολα αυτα ενα θερμομετρο στο τοιχο πανω.. H 24/7 θεση μου ειναι αυτη Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Νοέμβριος 30, 2007 #134 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2007 Να και το δικό μου γραφειάκι (1,50χ1,70).....Προσπαθώ να κρατάω μακριά από τα χεράκια της μονάκριβης κορούλας μου τα πολύτιμα και ευαίσθητα αντικείμενα, όμως διψάει για μάθηση...είναι στενάχωρα για δύο άτομα....έτσι μένω απ'εξω !!!! Χαλάλι της.... :flower: :turn: Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Νοέμβριος 30, 2007 #135 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2007 γεια σου ρε high tech...Daddy... @σου μοιαζει ωρεε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShadowRunner Νοέμβριος 30, 2007 #136 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2007 @cptkoulis Δεν θα πω τίποτα άλλο.... :drool: :banging: @GoMaR Δεν πιάνεται ο σβέρκος σου ρε συ; μου φαίνεται λίγο ψηλά η οθόνη... αλλά απο την άλλη ίσως φταίει το καρεκλάκι μου, που συνήθισα... @sstav Γλύκα η κόρη σου ρε συ, να σου ζήσει και χαλάλι της... φτου να μη το ματιάσω το μωρό. Πολύ καθαριότητα πάντως ε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daidalos Νοέμβριος 30, 2007 #137 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2007 Οριστε και το δικο μου γραφειο. Βεβαια σπανια ειναι τοσο τακτοποιημενο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Νοέμβριος 30, 2007 #138 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2007 καλα, οταν καθεσαι που τα χωρας τα ποδια σου; γιογκα κανεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimakos21 Νοέμβριος 30, 2007 #139 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2007 Daidalos εχουμε την ιδια καρεκλα! :P δυστηχως οχι ιδιο pc.. :P δεν με χαλαγε gtx ουτε το Psu σου! :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daidalos Νοέμβριος 30, 2007 #140 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2007 Αρχική απάντηση από hayabusa καλα, οταν καθεσαι που τα χωρας τα ποδια σου; γιογκα κανεις; Χεχε, εχει πιο πολυ χωρο απο οτι δειχνει στην φωτο... Μια χαρα καθομαι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts