Jason Μάϊος 18, 2009 #1321 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2009 μακρια απο καρεκλες Alex Pak.εχουν πολλους λογους που ειναι φτηνες. Και του praktiker φτηνές είναι κάποιες.. και από εκείνες μακριά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Μάϊος 18, 2009 #1322 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2009 κοιτα ειναι αναλογα τη χρηση που κανεις,βαρος ανθρωπου που θα καθεται κλπ.η πρωτη που χα απο Alex Pak δεν εσπασε με εμενα που ειμαι βαρυς,αλλα εσπασε με ενα "αναπηδηγμα" του φιλου Toxas(τσιρος) που οι ροδες την εκαναν για αλλες πολιτειες ΑΚΑ Χωματερη μαζι με ολο το σετ.Τωρα εχω μια praktiker @80€ που εχει σιδερενια βαση αλλα το καθισμα/μαξιλαρι πωπου ειναι λες και καθεσαι σε κοντρα πλακε. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spanaks Μάϊος 18, 2009 #1323 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2009 Σε μια φθηνή καρέκλα θα εντόπιζα το μεγαλύτερο πρόβλημα στην ορθοπεδική της σχεδίαση.Αν κάθεστε για ώρα και δεν σας πιάνει η μέση ο λαιμός κλπ κρατήστε την. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Μάϊος 18, 2009 #1324 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2009 κοιτα ειναι αναλογα τη χρηση που κανεις,βαρος ανθρωπου που θα καθεται κλπ.η πρωτη που χα απο Alex Pak δεν εσπασε με εμενα που ειμαι βαρυς,αλλα εσπασε με ενα "αναπηδηγμα" του φιλου Toxas(τσιρος) που οι ροδες την εκαναν για αλλες πολιτειες ΑΚΑ Χωματερη μαζι με ολο το σετ. Τωρα εχω μια praktiker @80€ που εχει σιδερενια βαση αλλα το καθισμα/μαξιλαρι πωπου ειναι λες και καθεσαι σε κοντρα πλακε. βαλε ενα μαξιλαρι κουζινας και θα δεις πως θα την αγαπησεις.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
christaras Μάϊος 18, 2009 #1325 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2009 Σε μια φθηνή καρέκλα θα εντόπιζα το μεγαλύτερο πρόβλημα στην ορθοπεδική της σχεδίαση.Αν κάθεστε για ώρα και δεν σας πιάνει η μέση ο λαιμός κλπ κρατήστε την.το πιο σημαντικο απο ολα αν δεν σε βολευει μην λυπηθεις να την αλλαξεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry007 Μάϊος 18, 2009 #1326 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2009 βαλε ενα μαξιλαρι κουζινας και θα δεις πως θα την αγαπησεις.. Είχα την ίδια.Απο την πολύ χρήση στο τέλος είχα 3 μαξιλάρια που είχαν γίνει σαν κόλλες Α4.Και δεν είμαι και ιδιαίτερα βαρύς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Μάϊος 18, 2009 #1327 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2009 απο την λαικη τα πηρες?? εγω ειμαι 100+ και ακομη δεν το εχω λιωσει(5 μηνες με 10ωρο χρησης)...αλλα για καλο και για κακο εχω 3-4 ακομη μεσα στην ντουλαπα για καβατζα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry007 Μάϊος 18, 2009 #1328 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2009 Ποια Λαική,απο τα καλά ήταν,Sato! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexisferos Μάϊος 19, 2009 #1329 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2009 το νεο μου γραφείο.. συγνώμη για την ποιότητα της εικόνας αλλα μια ιδέα την παίρνετε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nick-firestorm Μάϊος 19, 2009 #1330 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2009 reclusa!!! καλο φαινεται btw, το μονο παραπονο της alex pak μου ειναι οτι ειναι λιγο περιεργη οταν τη παω προς τα πισω...αλλα για τη τιμη της no problem και μια χαρα ανατομικη ειναι, δεν πιανομαι καθολου οσες ωρες κ αν καθομαι αν και ισα ισα μ περνει η ψηλη πλατη, 1,96 ειμαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jason Μάϊος 20, 2009 #1331 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2009 Και το δικό μου :red: Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnsonb Μάϊος 20, 2009 #1332 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2009 Τρείς LG δεν είχες που πήγανε; Όσο για τις καρέκλες Praktiker... Αγοράζεις,σου έρχεται και γέρνεις προς τα αριστερά,μετά μένει προς τα αριστερά η καρέκλα.Επίσης όταν κάνεις πίσω την πλάτη σπάει το ελατληριο,βγάζεις το σπασμένο ελατήριο και βάζεις παξιμάδι για να είναι σταθερή η πλάτη,και αφού λες οκ δεν θα ξαναχαλάσει,ξαφνικά κάθεσαι και σπάνε οι στροφές στις βίδες που είναι κάτω απ'το κάθισμα,με αποτέλεσμα να χορεύεις καθιστός.Δεν θέλουν πολύ,το πολύ μισό χρόνο στα 80 κιλά.:flag: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Μάϊος 20, 2009 #1333 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2009 100-120 κιλά, 2 καρέκλες, 3 χρόνια τώρα. Το μόνο που έχει σπάσει είναι τα σημεία που ακουμπάν οι αγκώνες - μια βόλτα στο Praktiker και έβρισκα καινούριο πάντα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jason Μάϊος 20, 2009 #1334 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2009 Τρείς LG δεν είχες που πήγανε; Όσο για τις καρέκλες Praktiker... Αγοράζεις,σου έρχεται και γέρνεις προς τα αριστερά,μετά μένει προς τα αριστερά η καρέκλα.Επίσης όταν κάνεις πίσω την πλάτη σπάει το ελατληριο,βγάζεις το σπασμένο ελατήριο και βάζεις παξιμάδι για να είναι σταθερή η πλάτη,και αφού λες οκ δεν θα ξαναχαλάσει,ξαφνικά κάθεσαι και σπάνε οι στροφές στις βίδες που είναι κάτω απ'το κάθισμα,με αποτέλεσμα να χορεύεις καθιστός.Δεν θέλουν πολύ,το πολύ μισό χρόνο στα 80 κιλά.:flag: Τα παραλές μου φαίνονται... Προχτές έκανα μια βόλτα από Praktiker και είδα μερικές..Αυτές που είχα κοντά στο 100άρικο μου φάνηκαν καλούτσικες Άνετα θα αγόραζα μια Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Μάϊος 20, 2009 #1335 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2009 Τρείς LG δεν είχες που πήγανε; Όσο για τις καρέκλες Praktiker... Αγοράζεις,σου έρχεται και γέρνεις προς τα αριστερά,μετά μένει προς τα αριστερά η καρέκλα.Επίσης όταν κάνεις πίσω την πλάτη σπάει το ελατληριο,βγάζεις το σπασμένο ελατήριο και βάζεις παξιμάδι για να είναι σταθερή η πλάτη,και αφού λες οκ δεν θα ξαναχαλάσει,ξαφνικά κάθεσαι και σπάνε οι στροφές στις βίδες που είναι κάτω απ'το κάθισμα,με αποτέλεσμα να χορεύεις καθιστός.Δεν θέλουν πολύ,το πολύ μισό χρόνο στα 80 κιλά.:flag: 110 κιλα 8 ξηνες σαν καινουργια ακομη...την εχω ξεσκισει .. στο μπρος πισω κοστος 90 ευρω, ειχε και αλλη μια(απο 20 συνολο) γυρω στο 100αρικο αλλα αυτην μου φανηκε πιο αναπαυτικη, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Μάϊος 27, 2009 #1336 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2009 και Mε προβληματιζει κατι ομως,λογω της δυναμηες του woofer λετε να γινει καμια βλαβη στο το pc ,γιατι τα χω διπλα διπλα Σορρυ κιολας για την αναλυση,απο κιν με 2Mp ειναι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spanaks Μάϊος 27, 2009 #1337 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2009 Λογικά το woofer θα είναι μαγνητικά θωρακισμένο (εκτός αν λέει κάτι άλλο το manual).Αν φοβάσαι για τις δονήσεις μη μασάς. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Μάϊος 27, 2009 #1338 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2009 Τι δουλειά έχουν τα 2 ηχεία πάνω στο sub; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Μάϊος 27, 2009 #1339 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2009 Ξερω γω δεν χωρανε και αλλου.ειναι πολλα τα ηχεια...πειραζει εκει που ειναι?θα εχω προβλημα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Μάϊος 27, 2009 #1340 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2009 Και αφού το ήξερες από πριν ότι δε χωράνε αλλού.. γιατί πήρες 5/7.1; . Καλύτερο θα ήταν ένα setάκι 2.1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts